Pages:
Author

Topic: FRESCO airdrop ile 250$ değerinde 2,000 FRES dağıtıyor. - page 4. (Read 892 times)

jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Geçen gün benim de doldurup 94 aldığım soru silsilesi. Bu sabah itibarı ile de hesabıma iki bin adet göndermişler. Proje tutar tutmaz bilmem ama benim ilgimi çekmeyi başardı
newbie
Activity: 6
Merit: 0
yahu katılalım dedik telegram çökmüş, ayrıca geçtim 250 dolar olmasını 50 dolar olsa o da güzel, öğrenci olmak zor bu devirde.  Grin
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Şartları epey fazla ama deniyeceğim medium şartmı ben kullanmıyorum ? böyle bir konu için teşekkürler özellikle cevap anahtarı için tekrar teşekkür ederim böyle paylaşımlar görmek sevindiriyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
anket için ön koşul sundukları sitelerden birkaçında üyeliğim yok. olsaydı anketi çekinmeden doldururdum. zaten hiçbir kaybınız olmayacak. haa şunu yapabilirler. sırf anket için medium, intagram, twitter hesabı açanlara yaptırım olacak mı. böyle inciğini çıkartmazlarsa katılanlara hayırlı olsun.
member
Activity: 756
Merit: 16
Bende doldurdum dün bugün gelmiş tokenler. Bakalım borsaya falan girebilecek mi ya da girerse girdiği borsa ne kadar kaliteli olacak merak ettim.
member
Activity: 448
Merit: 33
Arkadaşlar 2 gün önce testi doldurmuştum ve bugün bana 2000 Fres geldi.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Test çok güzeldi yalnız, araştırarak çözen biri sanat hakkıda baya bilgiye sahip oluyor sonunda.  Umarım bahse konu değeri de cüzdan da görürüz de emeğimiz boşa gitmez. 97 puan aldım hem de  Smiley
member
Activity: 756
Merit: 16
Valla katıldım. Biraz uğraştırdı ama yine de telden yapmama rağmen kolay bir şekilde yaptık sayılır. 97 puan aldık demekki cevapların 3 tanesi yanlışmis. Ama nede olsa 80 üstü yetiyor. Çok sağol kampanya ve cevaplar için hocam.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Soruların sanat tarihi ile ilgili olması hoşuma gitti doğrusu. Daha evvel hiç bir airdropa katılmadım ancak bunu merak ettim, bir ara bakabilirim. Katılmak isterseniz diye paylaşmış zaten, bir dövmediğiniz kalmışSmiley)
member
Merit: 10
testlerim mestleri doldurdum bakalım gelicekmiş 250dolar sanmıyorum ben ama en azından doldurduk gelirse bin tl para
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Cevapları var derken onları göremedim birkaç arkadaş katılmış fakat sorular gerçekten karısık zor 30 u geçemedim falan yazmışlar böyle bir durum var mı soruların cevapları vs nerede ?? teşekkürler
testin cevapları burada, hocam. 3 soru hatalı https://drive.google.com/file/d/1XCqQaHWEimv8GKprARcZdCjzcNNEvTc0/view
arkadaş zahmet çekmiş, paylaşmış. teşekkür edeceğinize, bazılarınızın ettiği laflara bak.
jr. member
Activity: 123
Büyük bir işsizlik yaparak doldurdum formu. 95 puan almışım yanlış olanı ben mi yanlış yaptım cevap mı yanlış bilemedim.umarım uğraştığımıza değer.Teşekkürler paylaşım için.

Bir kaç soru hatalı ama önemli değil 80 de alsan 100 de alsan 2000 Token veriyorlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Büyük bir işsizlik yaparak doldurdum formu. 95 puan almışım yanlış olanı ben mi yanlış yaptım cevap mı yanlış bilemedim.umarım uğraştığımıza değer.Teşekkürler paylaşım için.
member
Activity: 429
Merit: 11
Arkadaş katılım zorunlu dememiş keyfi demiş ama 100 soru da baya bir fazla. O değilde o 100 soruyu hazırlamakta ayrı bir emek ister. Ben katılmadım maalesef ama bilgi için teşekkürler.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bilgisayarda bomboş takılırken gördüm ilk başta yorucu geldi sonradan dedim ne olur ne olmaz işin yok zaten bi yemek molası bi sigara molası yaparak zamana yaydım yanıtladım dediğin gibi ertesi gün gönderirlerse güzel en azından gelmiş olur Cheesy
member
Merit: 33
Üşenmedim formu doldurdum, puanım 94 Smiley Kopyala yapıştır da bile hata yapıyorum ya, pes bana. Smiley
Arkadaşlar sorduğu sorular genelde sanat tarihi üzerine. Böyle bir proje ile ilk defa karşılaşıyorum. Proje için çok talep olacağını düşünmüyorum. Çünkü sanat üzerine bir proje. Ama şunu unutmayın sanat ile genelde parası olanlar ilgilenir. Testi geçen yani 85 puan ve üzeri alan herkese 2000 Fres dağıtacaklar.
Ve bence projenin en büyük özelliği, ICO değil ICD olarak yapılması (kendi açıklamaları: Meanwhile, we are doing the world's first ICD (initial coin distribution), a significant step in blockchain history)
Formu doldurma süreniz 10/15 dakika arasında değişiyor.

ICDs are fairly new phenomena even though AIRDROPS are very common. They are a perfect symbiosis between the newly created currency and the base currency. In fact the US dollar was used in a similar way during the Gold Standard.
To wrap up, the PROs of ICDs are:
More economic accountability from the project creators
Fewer scams
Bigger economic “potential”. Bitcoin didn’t do an ICO.
Reinforcement of the base currency
No AML/KYC
The major cons of the ICD:
One does not know how much the token will be worth when traded. This makes the whole crowdfunding uncertain.

(Aşağıdaki Google translate ile çevirdim, Hatalı tercümem varsa uyarırsanız hemen düzeltirim)
AIRDROPS çok yaygın olsa bile ICD'ler oldukça yeni bir fenomendir. Yeni oluşturulan para birimi ve temel para birimi arasında mükemmel bir simbiyoz. Aslına bakılırsa, Amerikan Doları, Altın Standart sırasında da benzer şekilde kullanılmıştır.
Sarmak için ICD'lerin artıları:
Proje yaratıcılarından daha ekonomik hesap verebilirlik
Daha az dolandırıcılık
Daha büyük ekonomik “potansiyel”. Bitcoin bir ICO yapmadı.
Baz dövizlerin güçlendirilmesi
AML / KYC yok
ICD'nin başlıca eksileri:
Kişi, işlem yapıldığında jetonun ne kadar değerli olacağını bilmez. Bu, tüm kitle fonlamasını belirsiz kılar.

ICD ye örnek ise:
ByteBall: The perfect ICD

This coin went from 0$ to 1000$ and is as of today traded at a price of 700$ per token. The project literally didn’t raise a single penny and ByteBall was distributed up to 98% to people based on their Bitcoin possessions.
This mechanism is called Pegging. This is quite interesting because the pegged token (ByteBall) and the base token (Bitcoin) both benefit from the process. The pegged token can feast upon the base token because it creates artificial scarcity (not everyone can have a ByteBall). Furthermore, it is also reinforcing the underlying cryptocurrency, the Bitcoin, because ultimately that would lead to more Bitcoin acquisition in order to acquire the pegged token. Also, more Bitcoin remain in the hands of people rather than centralised in the wallet of an ICO creator who can later manipulate the prices. EOS, for instance, has raised more than 9 billion worth of Ether, just think about that for a moment. They can become a major player when Ethereum will switch to the Proof of Stake. As a matter of fact, EOS can “own” Ethereum simply with its stake. This is one way of doing it. The other way is to peg the token to a service.

(Aşağıdaki Google translate ile çevirdim, Hatalı tercümem varsa uyarırsanız hemen düzeltirim)
ByteBall: Mükemmel ICD
Bu para 0 $ 'dan 1000 $' a çıktı ve bugün itibariyle 700 $ 'lık bir fiyatla işlem görüyor. Proje, kelimenin tam anlamıyla tek bir kuruş vermedi ve ByteBall, Bitcoin sahiplerine dayanan insanlara% 98'e kadar dağıtıldı.
Bu mekanizmaya Pegging denir. Bu oldukça ilginç çünkü pegged jeton (ByteBall) ve base token (Bitcoin) her ikisi de süreçten yararlanıyor. Sabit belirteç, temel belirtecin üzerine bayılır çünkü yapay kıtlık yaratır (herkesin bir ByteBall'i olmayabilir). Dahası, altta yatan kripto parazitini, Bitcoin'i de güçlendirmektedir, çünkü sonuçta bu, sabitlenmiş kodu elde etmek için daha fazla Bitcoin kazanımına yol açacaktır. Ayrıca, daha fazla Bitcoin daha sonra fiyatları manipüle edebilen bir ICO yaratıcısının cüzdanında merkezileştirilmek yerine insanların elinde kalır. Örneğin EOS, 9 milyardan fazla Eter değerini artırdı, sadece bir an için bunu düşünün. Ethereum, Kanıt İspatına geçtiğinde büyük bir oyuncu olabilirler. Nitekim EOS, Ethereum'u sadece kendi payıyla “sahiplenebilir”. Bunu yapmanın bir yolu budur. Diğer yol ise belirteci bir servise yönlendirmektir.

SONUÇ:
 10/15 dakikanızı ayırarak forumu doldurup göndermenizi şiddetle tavsiye ederim. ( Sonuç ne olur bilemem ama bu tür farklı projeleri severim. Ben bu projenin tutacağına inanıyorum. yatırım tavsiyesi değildir)
jr. member
Activity: 294
canım acayip sıkılıyordu zaman su gibi geçti valla kültürüm arttı sayende dostum sağol  Grin eğer yanlış işaretlemediysem 97 puan aldım 3 yanlış var ya soruları çözen adam yanlış yaptı yada ben mal gibi yanlış işaretledim neyse 80 yetiyordu zaten
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Airdroplar dağıtılan tokenlerin birisi almaz ise değeri yoktur arkadaşlar bunu çoğumuz biliyoruz. Ben artık böyle boş işler için elimi yormam ama sizi bilemiyorum
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
100 soruyu ciddi ciddi dolduracağımı pek sanmıyorum birde  token çok etkileyici durmuyor be hocam =)
jr. member
Activity: 264
Üşenmeyip doldurmak isteyenler bakabilir. Sorular yorucu olda da ilerde ah vah keşke katılsaydım denemek için katılabilinir. Ben doldurdum ama ufak da olsa bişeyler bırakacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: