Son günlerde Al Ittihad takımı transfer çalışmalarını hızlandırma peşinde. Messi'ye teklif yapan Suudi Arabistan takımı da onlar diye biliyorum ve son günlerde Benzema'nın da peşindeler. Benzema'nın ilerleyen günlerde son kararını açıklaması bekleniyor. Real Madrid ile sözleşmesi 1 ay sonra sona erecek ve bence burada kalmak yerine kat kat fazla para kazanmayı tercih eder artık diye düşünüyorum. Zaten özellikle bundan önceki sezondaki olağanüstü performansı ve aldığı Ballon d'Or ödülü ile kariyerinin zirvesini gördü.
Benzema hakkında de 433 sayfası Real Madrid’den ayrılacağı yönünde haberler yapmaya başladı muhtemelen doğrudur ateş olmayan yerden duman çıkmaz Real Madrid kariyerinde sayısız başarı elde etti en son bir futbolcu için zirve olan Ballon doru da aldı artık çıta bundan yukarı çıkamaz sözleşme bitince Arap yarımadasına gider muhtemelen Messi ile de takım arkadaşı olurlarsa çok ilginç olur
Artık yeni popüler durum bu olacak zaten hocam, emekli olmadan bir sene Arabistan yapıp öyle emekli olacak futbolcular, bu yolu açan da Cristiano Ronaldo oluyor, baksanıza teklif edilen paranın uçukluğuna, Ronaldo bu paranın yarısını bile herhangi bir Avrupa takımından alamayacakken, onu takıma kazandıran Arabistan takımı yığmış önüne dolarları,
Bu şekilde Benzema da gider, Messi de gider 10 sene sonra Arda Güler de Suudi Arabistan’a gider
![Smiley](https://bitcointalk.org/Smileys/default/smiley.gif)
Mesut Özil nasıl gitmedi ben ona şaşırdım aslında,