Pages:
Author

Topic: G20 ile gelen güzel haber piyasaya nefes aldıracak - page 2. (Read 923 times)

member
Activity: 233
Merit: 10
 site  ziyaret sayılarını inceledim gecen aya gore coinmarketcap olsun diger exchange siteleri olsun hepsine ziyaret sayısı yuzde 50 yuzde 60 tan fazla dusus gostermiş en sevdigim olay bu işte 1 2 ay daha bole devam etsın hap yap para kapcılar bı uzaklassın su piyasadan ondan sonra gercek yatırımcıların guzel para kazanacagı gunler gelecektir Smiley)
newbie
Activity: 16
Merit: 0
g-20 den gelen haberler kriptolar için olumlu veya olumsuz bir değişikliğe sebep olmadı bence.
tam tersi sıkı denetim-çeşitli engeller/yasaklar getirileceğinin haberleri çıksaydı o zaman duman olurdu piyasalar.
son üç aydır yaşanan dalgalanma devam ediyor.
yani zirvenin ne yararı ne zararı oldu bence.
member
Activity: 252
Merit: 13
herkes umutsuz umutsuz yorum yapıp durmuş. benim sepetimde 35 k dolar vardı son 1 haftada hatta 2 haftada o sepet 10 k'nın altına indi. Dün ve bugünde zararımın yarıdan fazlası çıktı sepetimde 24 k dolar var yükseliş başladı piyasa yavaşta olsa nefes almaya başladı. piyasada şuanda sadece hem üyük yatırımcıların hemde al-satcıların baskısı var buna rağmen kriptolar direniyor ve yükseliş yavaşta olsa devam ediyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu yıl dua etmek lazım btc 8k üzerinde seneyi kapatsın diye, öyle nisan mayıs falan yükseliş beklemeyin hele haziran temmuz ayları düşüş trendi oluşuyor genellikle. Normalde kışın yükseliş olurdu ama ters oldu
member
Activity: 210
şuan için iyi haber pek yok. ve btc'nin haberi takacağını da sanmıyorum. bugüne kadar habersiz düştü. bir tane haber içeri 600-700 milyar dolar sokmaz. sokamaz. devamlılık gerekiyor. süreklilik lazım. g20 bi 10k yapar sonra tekrar aşağıya. pump and dump olur ötesine geçmez diye düşünüyorum.
Forumda çok kötü post gördüm ama bu kadar gözlerimin kanayarak okuduğum kötü posta az rastladım. Hem bilginiz yok hem de trader üslubun da konuşuyorsunuz. Gerçekten ilginç
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben artık kolay paranın bittiğine insanların kaçacağına ve btc nin 4k dolara yakın zamanda ineceğini düşünüyorumi birde bir söylenti var nisanda 5 trilyon girecekmiş fiyasaya btc 25k dolar olacakmı falan. Yeni çirozları çekmeyemi çalışıyorlar nedir ben inanmıyorum
full member
Activity: 210
Merit: 100
şuan için iyi haber pek yok. ve btc'nin haberi takacağını da sanmıyorum. bugüne kadar habersiz düştü. bir tane haber içeri 600-700 milyar dolar sokmaz. sokamaz. devamlılık gerekiyor. süreklilik lazım. g20 bi 10k yapar sonra tekrar aşağıya. pump and dump olur ötesine geçmez diye düşünüyorum.
member
Activity: 378
Ne nefesinden bahsediyorsunuz 40c civarında aldığım cappasity olmuş 3-4cent giren girmiş elimizdeki 5k dolar olmuş 500 dolar perişan haldeyiz. Holderların am.kydular resmen
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Olumlu haberin gazı az geldi . Amerika ve Çin den gelecek olumlu haber gerekiyor .
full member
Activity: 280
Merit: 102
Piyasalar nefes aldı fakat halen rayına oturmuş değil herşey . Büyük yatırımcıların başkıları devam ediyor .
newbie
Activity: 196
Kesinlikle olumlu bir haber. Bir kere yasaklanma konusundaki böyle bir açıklama bile piyasayı yeşillendirecektir. Umarım yakın zamanda hızlı bir etki yapar
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
fazla olmasada borsa hareketlenmeye başlamış herşey netleştiğinde yükselişin görülmemesi mümkün değil
newbie
Activity: 98
Bu büyük bir yükselişe yol açmayabilir. Kesin bir cevap verilmemiş, sadece izliyoruz demişler. Bence daha somut gelişmeler gelmeli ki yükseliş başlasın. Umarım yeniden kazançlı aylara dönüş yaparız Smiley
full member
Activity: 336
Merit: 154
Bazı ülkelerin kripto para birimlerinin düzenlenmesi ile ilgili isteklerini reddetti Finansal İstikrar Kurulu. Küresel bir risk oluşturmadıklarına ancak izlenmesi gerektiğine karar verdiler.

Şahsi yorumum izliyorlar ama dikkate almıyorlar.

Kaynak: https://uk.reuters.com/article/us-g20-regulations-carney/g20-watchdog-focuses-on-rules-review-holds-fire-on-cryptocurrencies-idUKKBN1GU0SF

Satoshi'nin de dediği gibi bir deney. Şuan belli şartlar atında nasıl tepki verdiği gözlemleniyor. Hiç bir teknolojiye bir günde geçilmedi. Bir olgunlaşma süreci var ve bu teknoloji daha ''küvezde bebek''. Yaşaması için G20 gibi dünyanın gözü önünde söylenecek her söz önemli. Yalnız G20'de çıkacak olumlu yada olumsuz kararlara günübirlik bakmayın.
member
Activity: 336
Bu kadar buyuk oyuncunun oldugu sistemde bu yapinin cokecegini asla düşünmüyorum. Dolayisiyla bu haber beni sasirtmadi. Gonlunuzu ferah tutun, karamsarliga yer yok.
member
Activity: 476
Fiyat toparlanmaya başladı İngiltere ile alakalı bir haber okumuştum bir bankaları mı ne Kriptopara ortalığına m yada ortak bir şirketin ortaklığına mı ne gidiyormuş. Türkçe si para akışı devam eedecek diye anlamıştım.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Finansal İstikrar Kurulu şimdilik G20 ülkelerinin talebini gereksiz bulmuş ve kripto paraların küresel bir tehdit olmadıklarına karar vermişler. Açıkçası kripto paralar değerlendikçe bu konuların gündeme getirilip, piyasanın manipüle edildiğini düşünüyorum, gerektiğinde yine aynı şeyi yapacaklardır.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
G20 nin düşüşe etkisi çok fazla oldu ama iyi haberler gelse bile düşüşteki hızla artış olmayacaktır.Millet temkinli yaklaşıyor şimdilik.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Finansal İstikrar Kurulu erken açıklama yaparak büyük bir zarardan döndürdü bizi, belki de kendilerini bilemiyoruz. G20 bu şekilde sonlansada, biraz nefes alsakta bu piyasada spekülasyonlar son bulmayacak, yatırımlarımızı gözden geçirmekte ve  uygun zamanda bir kısmını nakite çekmekte fayda görüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Kötü haber belemiyorum ki haber dahi gelmei, btc yi sallamamaları sonuçta iyi haber olarak algılandı piyasa üzerindeki manipülasyon biraz olsun kırıldı. Şimdilik iyiye bir gidiş var.
Pages:
Jump to: