Pages:
Author

Topic: G20 ile gelen güzel haber piyasaya nefes aldıracak - page 5. (Read 923 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bitcoin için merkezi olmayan bir şeyi kalmamıştır yine yeni gelişmelerden bunu anlıyorum. Adı merkezsiz ama her yönden merkezi olarak bakmaya başladım. Bitcoin devletleri dize getirecek, devletler bitcoin kullanacak, 1 milyon dolar olacak, dolara karşı duracak şeklindeki söylemlerin hepsi unutuldu batıyoruz bittik demeye başladılar G20 ye odaklandı herkes. Bitcoin yatırım aracı olarak görüldüğü için ve alım gücü ayrıca kullanım alanlarının yaygınlaşmamasından dolayı merkezsiz yapısının yeteneklerini kayıp etmiştir. 
member
Activity: 560
Merit: 12
Bir nebze olsun piyasa nefes aldı gibi. Dün gece 60 milyar dolarlık bir artış oldu nerdeyse piyasa değerinde.
full member
Activity: 210
Merit: 100
piyasayı ne kadar etkiler bilmiyorum. etkilese bile uzun soluklu bir şey çıkmaz. yani bir ath görmeyiz bir haberler. benim tahminim hala bear olmamız. bakalım neler olacak merak ediyorum. umarım yine yeşil görürüz etrafları.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
piyasa malesef hep olumsuz haber ihtimalini fiyatladı. beklentileri al, gerçekleri sat. bu haberle bir miktar yükseliş yaşasakta malesef henüz g20 öncesi zararlarımızı alamadık. çok oynak ve hassas bir piyasadayız.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Bu düşüş çok uzun sürdü, milletin canı çok sıkıldı. Zaten bir düzeltme bekleniyordu, lakin ard arda olumsuz haberlerin gelişi çok olumsuz etkiledi. özellikle uzakdoğudan gelen olumsuz haberler bu yıl insanları bezdirdi. ( kore , çin, hindistan, japonya). Bunun yanında çalınan kriptolar, kripto borsalarındaki güvensizlik vb tuzu biberi oldu. Btc düşse bile belirli kalıpları koruyan bir düzeltme yapıyordu. Bu seferki fibo trend çizgilerinin bile altına saldı
 Her şeye rağmen Btc hala dimdik ayakta duruyor. Bu kadar olumsuzluk herhangi bir borsa hisse senedinde yaşansaydı şimdiye o hissenin yerinde yeller esiyor olurdu. Güzel günler yakındır dostlar,  sabredin. Unutmayın borsa sabırsızların parasının sabırlılara aktarıldığı bir mecradır.
member
Activity: 224
tamam da kriptoparalar risk oluşturmuyo herhangi bir düzenlemeye gerek yok demiyor sadece gündeme almıyor.yarın birgün bi bakmışsınız ülkeler kendi lokal olarak düzenleme getirebilir.ama herhalukarda kötü haber değil hiç olmazsa
full member
Activity: 1050
Merit: 152
olumsuz haber gelmedi ama olumlu bir haberde gelmedi. piyasa hala tedirgin şuan yükselisin birde kar satısı olacak, piyasaya bir anda 30 milyar dolar para girdi. bu tek bir kişi yada grubun olabilir. O kar satışı geldiğinde yine bir miktar düşüş yaşanır. piyasa hacminin mart sonu 370 milyar dolar civarı bitcoin baskınlığı ise %56 olacağını tahmin ediyorum.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Merkezi olmayan bir pazarın merkezi kurumların açıklamalarına ihtiyaç duyması ne kadar saçma ya. Bir yandan böyle önemli organizasyonlarda gündeme gelip düzenlemeler yapılmasını istiyorum ama bir yandan da bu durum hiç mantıklı gelmiyor. Bildiğin kuzuyu kurda emanet etme peşindeyiz.

Merkezsiz olalım derken sonunda merkez yine g.tümüze girecek gibi duruyor Cheesy

Aslında mesajınızın içerisinde cevabı da var. Merkezsiz olduğu halde niye sorun yaşıyoruz? Çünkü tam anlamıyla merkezsiz olamadık. Bugün regülasyonlar gelirse, bunlardan ilk etkilenenler Binance, bittrex gibi merkezsiz borsalar olacaktır. Türkiye'de bir yasaklama olsa önce borsaları kapatırlar, sonra bankalar çalışmamaya başlar. Hani nerde merkezsizlik? Merkezsiz borsalara ihtiyacımız var ve tabi buralara merkezsiz şekilde para aktarım kanalları oluşturulması lazım. Örn; kripto para kartları, bankamatikleri, şubeleri.
jr. member
Activity: 90
Merit: 2
Umarım g20 zirvesi bizi daha fazla bitirmez. Çünkü topun ucundayız ciddi ciddi ama iyi haberler gelirse de yavaştan sabitleme sonra da yaza doğru istediğimiz gibi yükseliş trendine gireriz. Girmemiz lazım yani yeter sabır sabır bittik.
member
Activity: 532
Dün ki açıklamalardan sonra BTC nefes aldı. İnşallah altcoinler de bir an önce sağlam bir yükseliş trendine girer. Geçen yıl Nisan'da başladım 2000 TL ile haziran sonuna doğru Honda aldım. Bu yıl onu satıp BMW 5.20 hedefime koydum. Tabi sağlam bir yükseliş olursa neden olmasın?
full member
Activity: 504
Merit: 120
Merkezi olmayan bir pazarın merkezi kurumların açıklamalarına ihtiyaç duyması ne kadar saçma ya. Bir yandan böyle önemli organizasyonlarda gündeme gelip düzenlemeler yapılmasını istiyorum ama bir yandan da bu durum hiç mantıklı gelmiyor. Bildiğin kuzuyu kurda emanet etme peşindeyiz.

Merkezsiz olalım derken sonunda merkez yine g.tümüze girecek gibi duruyor Cheesy

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
member
Activity: 210
Merit: 10
Üzerinde düzenleme yapılmayıp izleme de kalınması kararı belki bugünü kurtaracaktır ancak gelecek de tekrar bugünlerin benzerini yaşamamız için ön ayak olabilir.
full member
Activity: 252
Merit: 103
evet dostum bende devletlerin tutumalrını yakından takip ediyorum çünkü piyasada çok büyük etkileri var açıkçası takip etmeleri bence ilerde kabul edicekleri anlamına geliyor ve düşüş biti sayılır artık boğa sezonuna girmek üzereyiz hepimize hayırlı olsun
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
İyi habelerde gelse balinaların elinde olan bir durum . Bizim gibi küçük yatırımcıları bezdirmek istiyorlar sadece . Başarılıda oluyorlar .
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
başlık güzel olmuş, düşüşün ufak düzeltmesine bahane aranıyordu ancak bir süre daha düşüş devam edecek gibi, 200-220 milyar dolara değdirmeden rahatlamayacak bunlar. tıpkı eylül'de doların 3.40'lara gelmesi gibi birşey, artacak ama obsesif kompulsif gibi önce o hareketi yapmayı kendisine görev biliyor. en fazla 2-3 ay daha süründürürler
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
illa çıkış olacak , düşüş olacak ama yazdan beri yaptığı yükselişi neredeyse 2 ayda eritti piyasa. artık yeni moda kötü bir haberden bagımsız piyasanın nedensiz bir şekilde çakılması
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
G20'de kesinlikle konuşulması lazımdı bunların...
Şu an yükseliş başladı diye seviniyor herkes ama bu düzenlemeler öyle veya böyle gelecek. Geldiği zaman yine fud yaşanacak, yine düşüş olacak. Şu an zaten bir düşüşün içindeyiz. Daha da düşmesinde bir sorun göremiyorum. En azından konuşulmaya başlandığı an dikkate alındığı anlamına gelecekti.
Şimdi 1 yıl 2 yıl sonra yine aynı şeyleri yaşayacağız...
full member
Activity: 406
Merit: 101
Hangisi iyi hangisi kötü anlamak mümkün değil gibi gözüküyor. Biraz beklemek gerekiyor. bir şekilde istikrarın sağlanması gerekiyor. ama birileri bunu malesef istemiyor.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
artık bu seviyeden sonra dönecektir. g-20 ye kadar indirdikçe indirdiler, bu işi biliyor he balinalar  Cheesy  dibe kadar indirdiler belki bir dip daha gelir daha geleceğini düşünmüyorum ondan sonra vur patlasın çal oynasın  Cheesy
Pages:
Jump to: