Pages:
Author

Topic: G20 ile gelen güzel haber piyasaya nefes aldıracak - page 3. (Read 923 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Yarında geçtikten sonra piyasa iyice rahatlayacak gibi kötü haber çıkmazsa.Herkesin nefes amaya ihtiyacı var.10k üstüne birkaç gün içinde çıkar umarım.Tekrar kötü haber gelmesi btc yi 5k ya kadar çekebilir.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Buğün için güzel bir gün oldu bizim ve kripto para dünyası için ama hemen sevinilmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü henüz daha karabulutlar geçmedi ve sabretmemiz gereken bazı gün veya aylar var.

şimdi ne oldu anlamadım salı ve çarşamba sanal para hakkında konuşulacak deniliyordu şu an değişti mi bu iş konuşuldu mu bitcoinin akıbeti belirlendi mi acaba çözemedim
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Buğün için güzel bir gün oldu bizim ve kripto para dünyası için ama hemen sevinilmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü henüz daha karabulutlar geçmedi ve sabretmemiz gereken bazı gün veya aylar var.
member
Activity: 294
Merit: 11
Gelen haber olumlu olsa da, içinde olumsuz sonuçlar da barındırıyor. icolar ile ilgili ciddi yaptırımların olması lazım. Bunla ilgili top yekun bir karar alınmalı artık. Her gün çıkan o kadar proje bu haberler dan daha fazla zarar veriyor piyasaya. Onun dışında Borsalara belirli kurallar gelmeli. Artık hangi statü de yer alacaklar ise alsınlar. Ama hakların kanunlar ile korunması lazım. Kimse keyfine göre, hesap kapatma veya çalınan bir yatırım ile ilgili karar vermemeli. Bankada paranız çalındığında ne oluyor ise öyle korunmalı. Bugün karar almamış olmaları, yarın alacakları anlamına geliyor. Bu da tekrar dan aynı stresi yaşamak anlamına gelir.

Olumlu tarafı yarı merkezsiz olmaya devam. Sonuç ta parayı bir bankadan, senin kimlik bilgilerine sahip bir borsaya yatırıyorsun.

Öyle olsa zaten kripto para olmaz banka olur. Kripto paraların özelliği merkezsiz olması yoksa klasik borsa gibi olursa ayda maksimum %2-3 kazanırsınız.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Lütfen aldırsın. Artık nefes alamamaktan öldük bittik. Dönsün artık şu devran. Hadi artık başlasın şu boğa sezonu. Dayanamaz olduk.
full member
Activity: 630
Merit: 102
artık g20 sayesinde mi olur bilemem ama güzel haberler lazım piyasaya. Özellikle btc bi rahatlasın sabit bir 12-14k aralığına yatışa geçsin ondan sonra altlar şekillenmeye başlar
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bence haberler olumsuz olmasa da piyasada bir ralli için daha fazla iyi habere ihtiyaç var . Piyasa tam anlamıyla dengeye gelmedi gibi.  
Grafiği ekleyemiyorum fakat daralan üçgen fonksiyonu içinde hareket eden btc daha kararını veremedi.

member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Gelen haber olumlu olsa da, içinde olumsuz sonuçlar da barındırıyor. icolar ile ilgili ciddi yaptırımların olması lazım. Bunla ilgili top yekun bir karar alınmalı artık. Her gün çıkan o kadar proje bu haberler dan daha fazla zarar veriyor piyasaya. Onun dışında Borsalara belirli kurallar gelmeli. Artık hangi statü de yer alacaklar ise alsınlar. Ama hakların kanunlar ile korunması lazım. Kimse keyfine göre, hesap kapatma veya çalınan bir yatırım ile ilgili karar vermemeli. Bankada paranız çalındığında ne oluyor ise öyle korunmalı. Bugün karar almamış olmaları, yarın alacakları anlamına geliyor. Bu da tekrar dan aynı stresi yaşamak anlamına gelir.

Olumlu tarafı yarı merkezsiz olmaya devam. Sonuç ta parayı bir bankadan, senin kimlik bilgilerine sahip bir borsaya yatırıyorsun.
member
Activity: 406
Merit: 11
Aslında bu ayarda açıklamalar geleceğini 11.500 den beri satan adamlar biliyor. Yaptıkları satımlar ve alımlar ile btc miktarını 1.5 kat civarı arttırmışlardır.
full member
Activity: 333
Merit: 101
çok tedirgin olmuştum bende kötü bir haber çıkacak diye ama beklediğim yönde olmadı biraz nefes aldım. spekülatörler piyasayı iyi çalkaladılar istediklerini aldılar takibide. ilk çeyreğin bitmesine 12 gün kaldı inşallah ilk çeyrek sonunda piyasa toparlanır yükseliş başlar.
member
Activity: 112
Merit: 10
Bir çoğumuzun beklediği bazı güzel haberler geliyor ancak yükselişin çok hızlı olacağını düşünmüyorum. İnsanları çok korkuttular ve bu durum hiç iyi değil. Yaza kadar anca toparlanır diye tahmin ediyorum. Zaman gösterecek.
member
Activity: 448
Bu saatten sonra kötü haberin çıkması zor adamlar kripto paraları s.klemiyolar şuanlık hacim çok düşük diyolar dahada ne kötü yorum yapabilirler
member
Activity: 364
Kötü bir haber gelecek diye çok tedirgindim fakat bu haberler ile ve yükselişler ile rahat bir nefes aldım açıkcası. Umarım boğa sezonu bizi daha fazla bekletmez.
member
Activity: 476
Merit: 31
piyasaya cansuyu lazımdı bu cansuyu da bu g20 zirvesi sonucu çıktı bence daha da güzel günler göreceğiz çöller yeşillenecek yüzler gülecek sabrın sonu selamet az daha sabredin aylardır sabrediyorsunuz arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik belki haftaya bugün farklı bir mesaj yazıyor oluruz  Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu tür güzel haberler geldikçe piyasa canlanacaktır.Canlanmamasını isteyen zaten kendi ayağına sıkmıştır.Ya hep birlikte batacağız yada hep birlikte çıkacağız.1-2 ay gibi böyle gider iki ileri bir geri sonra boğa sezonu ile her şey yerli yerine oturur.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ben zaten böyle bir haber bekliyordum g20 zirvesinden sanki yavaştan bull dönemine giriyoruz gibi arkadaşlar hadi hayırlısı
member
Activity: 532
Merit: 29
Piyasanın ve yatırımcıların güzel haberlere ihtiyacı vardı; nitekim güzel haberlerin gelmesiyle biraz nefes almış olduk.

Finansal İstikrar Kurulu'nun düzenleme isteklerini reddetmesi güzel gelişme olsa da; söz konusu devletler, zamanla yine bazı aksiyonlar alacaktır. Önemli olan bitcoin'in bunlardan etkilenmeyen bir seviyeye gelmesi ama kısa vadede bu pek mümkün gözükmüyor. Artık, güzel günlere doğru yelken açma zamanı gelmiş olsun. Piyasada kışı yaşadığımız kadar, bu sene gerçek hayatta kış yaşamadık.
member
Activity: 266
Bundan pek emin değilim.Haftaya 8 altına geri çakarlarsa şaşırmam.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Piyasa nefes aldı ama bu boğulmadan önce alınan son nefes gibi olmasa keşke.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Yıkıcı teknolojilerin karşısında duran ülkeler kaybetmeye mahkumtur G20 ülkeleri böyle bir teknolojiye ayak uydurmak yerine karşı çıkmaları zararlarına olurdu.
Pages:
Jump to: