Pages:
Author

Topic: Geçmiş olsun Bounty Bitimage yalan olmuş - page 2. (Read 613 times)

full member
Activity: 910
Merit: 105
Geçmiş olsun Sylon kampanyalarında okumuştum iptal olduğunu dün. Bunlar maalesef olabilecek durumlar. Kaliteli imza bulmak, imzadan güzel para kazanmak biraz şans işi oldu. Ben Stopthefakes girmiştim 3 aya yakın kaldım imzada. Konuda %5.6 yazıyordu neymiş bunun %75'i affilate %25'i bounty dediler. 4 beklerken 1 verdiler kısaca. Onu geçtim proje çok güzeldi ekip iyiydi herkes bunlar alır yürür diyordu daha adam akıllı borsaya bile giremedi. Roadmap'e uyarlar inşallahta ileriye dönük yine umudum var. Envion desen onun imzasına girenlere de yazık günah. Kimin kampanyası olursa olsun bunlar olabiliyor maalesef.
Bountyhive kampanyalarına bakın derim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende sylon un bountylerine katılmaya çalışıyorum. İyi ico buluyor diye. Çoğu bountysinin twitterina katılıyorum. Özellikle son zamanlarda bir çok bounty si bu şekilde patlıyor. Benimde imzasını taşıdigim jinbitoken biraz uçuk fiyatı var. Sanki bu da 8 milyon softcap yapmayacak gibi. Umarım yanilirim patlamaz. O kadar vakit boşa geçmiş oluyor
member
Activity: 1106
Merit: 25
Hocam nasip kısmet bu işler. Bende policypal in network üne katılmıştım. Şubat sonu gibi bitti tokenleri 10 gün önce yolladılar. Şimdilik fena bir ederi yok. Ama böyle gidip gidip sonunda patlaması kötu. Bende aynısını cash bag ye yaşadım . 1 ay güme gitti. Nasip değilmiş demek ki
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Lauda denen dingil yüzünden kampanyalara katilamıyorum negatif verdiği için . Bu imzasına girdiğim ico negatifleri kabul ediyor ama ocaktan beri imzasındayım galiba kaç hafta oldu icosu bile başlamadı Cheesy
full member
Activity: 980
Merit: 207
valla sağlam da bir bounty e benziyordu ama fos çıkması hiç de hoş olmadı,  iyi ki katılmamışım diyorum ve katılanlara kolaylıklar diliyorum, bu işte böyle bir şey emek harcarsınız ama gerisi gelmeyebilir , dikkat etmek lazım yani
full member
Activity: 364
Merit: 102
geçmiş olsun plazada son durum nedir acaba bunda da elimize almayalım. şu sıra imzalardan pek birşey gelmiyor sağam bi ico bulamadık
full member
Activity: 406
Merit: 100
İcosuna girmemiştim de bountysine girmiştim yazık oldu ya yazı yazmıştık okadar falan, neyse ki imzasına girmedim okadar zaman tuttuktan sonra kötü olmuş hocam, geçmiş olsun hepimize.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
Son zamanlarda imza kampanyalarının fail olma durumları ciddi can sıkıyor harbisi. Ama yapacak bişey yok. Hadi aylarca imza tutmayı bırakın, bunca insanın hype lanıp girdiği projeler bunlar. Zaman kaybı.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Bende Twitter kampanyasına girmiştim. Şimdi kontrol ettim de 10 gün RT yaptıktan sonra bırakmışım. İyi ki bırakmışım. Son zamanlar da çok saçma sapan işler olmaya başladı. Bounty ile Airdrop arasında fark kalmadı gibi birşey. İkisi de göndermeme konusunda yarış halindeler.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
En gıcık oldugum durumlar. İmzasındaki arkadaşlara geçmiş olsun. Be one da aynısı başıma gelmişti. Hedefe ulaşamadık falan filan yaptılar icoya katılanların parasını geri gönderdilermi o da muamaydı.
member
Activity: 532
Merit: 29
İmzasında olan arkadaşlara üzüldüm; fakat artık bunlara hazırlıklı olmak gerek.

Piyasa bir süre daha böyle giderse birçok iptal olan ICO'ya denk gelebiliriz ve bunların arasında, yatırım yaptıklarımız ve imzasında olduklarımız da olabilir. Bu sebeple hem imzalara girerken, hem de yatırım yaparken projeyi çok daha iyi araştırmak gerekiyor. Yoksa aylarca boşa uğraşmak çok daha yıpratıcı olacaktır.
full member
Activity: 350
valla yatırımcılara yazık olmuş ne diyeyim,     adamlar o kadar para bağladı şimdi de geri paraların yatacağını bekliyorlar, bir ton fee şu bu da cabası, gene o kadar gider de yapmışlar, hayırlısı olsun ne diyeyim
full member
Activity: 336
herkese geçmiş olsun, bana kalırsa katılınmaması gereken bir kampanya idi, başlarda ben de düşündüm katılmayı sonradan vaz geçtim katılmaktan, en güzel iyi kanpanyalara bakmak, yani garanti toplamışlara bakmak lazım
full member
Activity: 406
Aynısını envion'da yaşadık, onlarda böyle toplayamama durumu olmadı aksine 100 küsür milyon dolar topladılar ama bountyyi dağıtmıyorlar, insan evladı aç gözlü olmasın. Bitimage bakıyorum telegramda 11k kişi görünüyor, bukadar adamdan fake user çıkmasa 15 20 milyon dolar dahi para çıkar ama hep fake userdır kesin.
full member
Activity: 350
Merit: 106
kötü olmuş hocam o kadar zaman emek verip sonrada hiçbirşey alamamak üzücü gerçekten.son zamanlarda docademic harici düzgün kazandıran bounty bile olmadı gördüğüm kadarıyla.ne kadar arştırsakta girerken sonu malesef böyle olabiliyor.birde artık süreler o kadar uzunki senede 3 imzaya anca girebileceğiz heralde.forumda 6 aydır aynı imzayı taşıyan adamlar var
member
Activity: 364
Merit: 10
son 2-3 imzam da aynı sorunları bende yaşadım girdiğim imzalar scam çıkıyor zaten şu sıralar elle tutulur proje bulmak çok zor 5-6 ay uzayan bountyleri hiç sölemiyorum bile
member
Activity: 210
Merit: 10
Çok geçmiş olsun. Sr hesaplarla daha popüler projeye girseniz de iyi kazanırsınız. Gerçi bu aralar piyasaların hali ortada kazanabilen var mı bilmiyorum
full member
Activity: 308
--
Çok kötü olmuş ben de twitter kampanyalarına katılmıştım. Yapacak bir şey yok yeni kampanyalara bakacağız. Artık ödül kampanyalarından para kazanmak gerçekten zorlaştı gireceğimiz projeleri çok iyi araştırmamız gerekiyor yoksa vakit kaybı oluyor.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Tamamen nasip kısmet işi ama yine de üzücü o kadar ay imza da bekleyipte emeğinin karşılığını alamamak. Bu sıralar icolarda bile yaprak kıpırdamıyor, hard cap ı geçtim soft cap yapmakta dahi zorlanıyorlar. Umarım plaza yı da aynı son beklemiyordur.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Herkes buna katılmıştı ben de görüp katıldım nasıl iptal oldu anlamadım neredeyse en çok reklamı olan proje buydu demekki bu tanıtım işleri epey yalan. Kendin yatırımcı çekemiyosan ki bu da önceki projelerden geliyo genellikle, gerisi hikaye.
Pages:
Jump to: