Pages:
Author

Topic: Geçmiş olsun Bounty Bitimage yalan olmuş - page 3. (Read 613 times)

newbie
Activity: 155
Merit: 0
Eylül ekimden beridir bu piyasadayım ve gördüğüm kadarıyla tamamen şans işi sanki bu bountyler. Süreler uzun olunca girdin mi çıkamıyorsun da. Bir gün bir tanesine denk gelirsin sağlam birşey kaldırırsın hiç belli olmaz. Bu yüzden denemeye devam pes etmek yok.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Aylardır cardstack'teyim ben de, dipsiz kuyu gibi bountyler aylarca sürüyor ve çıkmak istesen çıkamıyorsun, güzel icolar azalıyor bountyler azalıyor ödül işleri çok uzun sürmücekmiş gibi geliyor artık bana.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Kampanyasına katılıp emek veren arkadaşlar için üzgünüm,proje fikir fena değildi ama sitesi biraz amatörce hazırlanmıştı. Umarım aynı durum bizim katıldığımız kampanyalarda da gerçekleşmez.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Sr. olsam haftalik ofeme yapan kampanyalara katilirdim.  Sr. Member haftalikta biraz daha dise dokunur birseyler getiriyor.  Benim rutbemde getiriyor ama biraz daha risk alip sifir projelere girmek daha cok isime geliyor. 
full member
Activity: 532
Merit: 102
Geçmiş olsun bountylerinde olan ICO'suna katılım yapanlara local forumda imzası vardı hep bizde görüyordum yazık olmuş.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Diğer kampanyalardan da çok fazla umut beklememek lazım. BTC böyle saçmalamaya devam ettikçe olan sadece aylarca uğraşan biz bountycilere olacak!
member
Activity: 539
Merit: 20
bu aralar fazlalaştı yine boyle olaylar. sylon 2 oldu. needmoney'inde hashcard kampanyası patladı.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
geçmiş olsun hocam eski tadı tuzu yok bounty kampanyalarının genelde sylonu takip ediyorum onunda 2 kampanyası durdurulmuş.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Katılmayı düşünmüştüm açıkçası ve başarısız ICO geçiren proje sayısı o kadar arttı ki artık ne yapacağız nasıl karar vereceğiz imza seçmeye bilmiyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bu piyasada iş yapacak sağlam proje bulmak her geçen gün zorlaşıyor.İyi olanlara da zaten katılım çok olunca birşey gelmiyor pek.Eskiye oranla her geçen hün zorlaşıyor.Tabi yine de güzel kazandıranlar var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Birazda olsa bounty için birşeyler olması lazım, aylarca imzada kalıp birşey almamak da var bu işlerde, eskiden bu kadar çok katılımcı yoktu ve adamlar daha dürüsttü, şimdi alayı problemli
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Yazık insanların zamanına emeğine, bunun bir çözümü yok sanırım onca insan aylarca emek sarfetsin sonuç hüsran... Özellikle imza kampanyasına katılanlara başka yerlerde bol kazançlar dilerim.
member
Activity: 756
Merit: 16
Millet kaç hafta bekliyor bunun için gün geliyor ödül yok. Bayağı can sıkıcı bir durum. Gerçi yeterli parayı toplayamadilarsa adamlara suç bulmakta doğru değil. Hatta bir ara dav vardı hala devam ediyor sanırım onun imzasında olanların birçoğu isyan etmişti 6 ay kampanya mı olur diye. Neyse başka imzalara bakacaksınız artık.
member
Activity: 378
Merit: 20
Geçmiş olsun dostum. Ben de senin gibi repux mağduruyum. Şu ara sylonun kampanyalarından da çok patlayan var. Güvenip insanlar giriyor ama nedense epey fiyaskoyla sonuçlanıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
We didn’t raise the required Soft Cap. Thanks to all who participated. Stay tuned. INFORMATION ON HOW TO RETURN THE FUNDS

Diye websitesine yazmışlar türklerden 5-6 kişi benim gibi bunun imzasındaydı. Büyük bir ihtimal 3in1ni alıp yeni imzaya bakıcaz gibi görünüyor.Burdan bounty den iyi para kazanıyoruk yeahhh diyenlerede selam olsun ocak ayında Repux (scamux) diyorum o götverenlere ben. Şimdide bu. Ocak ayından bu yana bu hesabın imza zımbirtisından doğru düzgün birseye giremedim.

Geçmiş olsun dostum. Üzüldüm valla. Mining gelirleri dipler de iken imza dan gelecek olanlara bel bağlıyoruz. Onlar da yalan olur sa vay halimize. Tekrar geçmiş olsun.
member
Activity: 133
Merit: 10
Bounty kampanyası zorlu gectı zaten bırde proje hepten yalan oldu iyi mi ya.Emegımız bosuna gıttı vallahi uzuldum ben ve benım gıbı arkadaslara cıdden gecmıs olsun.Insallah onumuzdekı kampanyalardan zararı cıkarırız.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
geçmiş olsun rhego seninle repuxdan bahtsızdaşız kardeşim  Smiley yine bir şanssızlık tutmuş yakanı geçmiş olsun
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Softcap X 21 = Hardcap ve 10 milyar BIM
Bu rakamlar bile bana göre her şeyi bir yerlerinden uydurduklarının göstergesi olarak alınmalı. İnsanlara da o kadar hikaye gelmiş ki, 1200 eth bile toplayamamışlar, Stutterstock, Adobe'a rakip olacaklarmış, ama daktiloyla yazılmış gibi web siteleri var. Bu projeden bir cacık çıkmayacağı zaten belli de, önemli olan kayıpsız geri gönderim yapmaları, umarım sıkıntı çıkmaz.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Böyle aga bu işler ya, ne kadar topladıysan dağıtıcan kampanya katılımcılarına. Soft cap yapamadık elektrikler gitti ev sahibi evden çıkardı işleri olmaması lazım. Projede iyi gözüküyodu halbuki, bende nucleustaydım kyc uzattılar, 1 ay imza boşuna yattı bak kaç ay geçti hala ödemediler. Yakalayamadık şöyle 3-5 ay düzgün kazansak zaten çekicem elimi ayağımı bountyden...
member
Activity: 236
Merit: 75
Özellikle Türk fomunda birçok arkadaşın taşıdığı bir imzaydı. Sanırım yüksek rütbeli birkaç kişi imzaya katılınca diğer rütbeliler "bu iyi para eder" diye kampanyaya giriyor. Üzüldüm adınıza sonraki kampanyalarda böyle birşey başınıza gelmez umarım
Pages:
Jump to: