Pages:
Author

Topic: Geçmiş olsun Bounty Bitimage yalan olmuş - page 4. (Read 613 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
senin adına ve diğer katılımcılar adına gerçekten üzüldüm kardeşim aylarca bi imzaya bağlı kalıp daha sonra eliboş o projeden çıkmak gerçekten çok üzücü.aynısı çok kez benimde başıma gelmişti ama yapacak bişey yok malesef yeni projelere bakmaya devam edin derim.işin kötüsü artık bounty süreleride çok uzadı bende çok memnun değilim imzamdan ama 3 aydır bundayım diye çıkamıyorum diskalifiye olurum yoksa
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Soft capı geçemedilerse dağıtmamaları normal değil mi  . Rütbeniz yüksek zaten çok toplayanlara girseniz bile daha fazla alırsınız. Geçmiş olsun yeni kampanyalara bakacaksınız artık
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
We didn’t raise the required Soft Cap. Thanks to all who participated. Stay tuned. INFORMATION ON HOW TO RETURN THE FUNDS

Diye websitesine yazmışlar türklerden 5-6 kişi benim gibi bunun imzasındaydı. Büyük bir ihtimal 3in1ni alıp yeni imzaya bakıcaz gibi görünüyor.Burdan bounty den iyi para kazanıyoruk yeahhh diyenlerede selam olsun ocak ayında Repux (scamux) diyorum o götverenlere ben. Şimdide bu. Ocak ayından bu yana bu hesabın imza zımbirtisından doğru düzgün birseye giremedim.
Pages:
Jump to: