Pages:
Author

Topic: Geeba'da Swap Kervanına Katılmış (KYC Var!) - page 3. (Read 13253 times)

member
Activity: 560
Merit: 16
Benim KYC 6 gündür onay bekliyor. İlk defa bu kadar uzun sürdü bu işlemim. Merak ettim, sizlerinde o şekilde mi ? "Waiting for verification"

benimki de aynı şekilde hala bekliyoruz gerçi benimki 3 gün oldu sizinki gibi altı olmadı ama büyük bu gidişle uzun sürecek gibi.

Telegram kanallarında da yanıt vermiyorlar var bir pürüz ama umarım çözülür yoksa bir yere daha karşılığı olmayan evrak göndermiş olacağız.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
YApsın bence ne güzel multicilerin önü kesilmiş olur. Tabi sonradan kural değiştirmek iyi değil ama yatırım az swapsız çıksalar piyasaya sağlam zarar ederler sattıklarından çok dağıttılar belki de.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Şark kurnazlığı yapılan müthiş bir proje ile daha karşı karşıyayız. Açıklamalarına bakın görün şöyle uçarız, böyle yaparız, Kyc nedir bilmeyiz, şeffafız.. Al sana Kyc al sana anonimlik, al sana şeffaflık. Ne anladım ki bu işten?? Gelde anlam ver yemin ediyorum bounty işi artık arap saçı.
member
Activity: 518
Merit: 10
Benim KYC 6 gündür onay bekliyor. İlk defa bu kadar uzun sürdü bu işlemim. Merak ettim, sizlerinde o şekilde mi ? "Waiting for verification"

benimki de aynı şekilde hala bekliyoruz gerçi benimki 3 gün oldu sizinki gibi altı olmadı ama büyük bu gidişle uzun sürecek gibi.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Kendi zincirlerine geçseler bir nebze anlaşılabilir swap ki yine de KYC yi bu kadar kolay istemeleri etik değil. Erc20 tokenden yine aynı şekilde erc20 tokene swap yapmak ve bunu bakiye olan cüzdanlara otomatik göndermek yerine şartlara bağlamanın dolandırıcılıktan farkı yoktur benim gözümde.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Swap yapmadan önce ederi neydi ki swaotan sonra birşeye benzesin.tabi insanlar haklı olarak belki ileride iş yapar ümidiyle değerlendirmek istiyor. Elinizde yüklü miktarda var ise yapın ama çok az ise hiç c değmez bence.
member
Activity: 630
Merit: 37
kyc olması çok sıkıntı bir durum önüne gelen üç kuruşluk coin için kişisel bilgilerimizi elde ediyor
member
Activity: 560
Merit: 16
copper member
Activity: 191
Merit: 0
son zamanlarda bu swap işinin suyu çıktı. Piyasa çıkan hemen swap işine giriyor, KYC istiyor. Ben cidden bu işi anlamadım. Forumda okumasam haberim bile yoktu. Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bu swap olaylarına o kadar da kötü karamsar bakmıyorum. sonradan swap yapacağız diyen projeler en azından para kazandırıyor. fazla pollyannacı belki ama durum bu maalesef.
member
Activity: 504
Merit: 11
Geeba web sitesibe giriyorsunuz üye olup kyc yapıyor ve geeba ların olduğu eth cüzdanı ayarlardan ekliyorsunuz. Onlarda swaplı olanları aybı cüzdanda kaçtane varsa gönderiyor.

Hocam, senin KYC onaylandı mı? Ben kaç gündür bekliyorum, hesapta 12-24 saat içinde onaylanacak yazıyor ama hâlâ bekliyorum. Eğer hızlandırmanın bir yolu var ise bizimle de paylaşır mısın?
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bu başlığı okuduktan sonra acaba benim GEEBA coinim varmıydı diye düşündüm. Aradım taradım benim GEEBA coinim yokmuş o yüzden Swap ve KYC yapmama gerek kalmadı. Ama bir ara gerçekten acaba katılmış mıydım diye düşünmeye başlamıştım.
member
Activity: 462
Merit: 10
Geeba web sitesibe giriyorsunuz üye olup kyc yapıyor ve geeba ların olduğu eth cüzdanı ayarlardan ekliyorsunuz. Onlarda swaplı olanları aybı cüzdanda kaçtane varsa gönderiyor.
member
Activity: 291
Merit: 11
Swap takip etmekte güçlük çekiyoruz artık. Amaç kyc yaptırıp, yapmayanları elemek bu kesinleşti, yoksa otomatik swap yapan onlarca proje var niye uğraşsınlarki.
copper member
Activity: 196
Merit: 1
coin/tokenim var diyen swap yapıyor, elimizde kimlikle koşuyoruz Cheesy tuzluk ve hıyar muhabbetine döndü bu iş. alt etmenin bir yolu her zaman vardır.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bir çok coin swap yapmaya ya da kyc yapmaya başladı, bounty hive projelerinden de bir kaç tane swap yapan proje oldu sanırım.  Takip etmedik mi swapta kaçıyor.
member
Activity: 322
Merit: 32
Yani bu adamların projesine güvenip hodl falanda yapamazsın Gemstra geleli çok oldu millet işi gücü bırakıp bunları mı takip edecek arkadaş. Çoğu insan swapı kaçıracak yada kyc yapmak istemeyecek. Sonuç olarak onlar için avantajlı oluyor tabi...
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
iyice milleti soğutmaya başladılar bu işlerden. neredeyse sorunsuz proje kalmadı piyasada. ben de diğer arkadaşlar gibi tepki koyulması taraftarıyım. bu böyle sürmez.
member
Activity: 365
Merit: 40
Valla bu iş artık bıkkınlık verdi . İş işten geçtikten sonra yok KYC yok Swap. Reklamlarını yaptırıp yaptırıp daha sonra bişeyler çıkarıp tokenlerin üzerine yatma çalışmaları
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
artık daha yeni kampanyalara girmiyorum yok mobil walletmış yok kyc yok swap artık pes ediyorum, lanet olsun, ne biçim iş ya telefonda yer kalmadı a...

Ben telefona Wallet indirecek İsem kullanmadığım S4 e ya da eşimin telefonuna indiriyorum. Çünkü cüzdan işi tehlikeli işler. Ara yerde gumlemeyelim
Pages:
Jump to: