Pages:
Author

Topic: Geeba'da Swap Kervanına Katılmış (KYC Var!) - page 4. (Read 13253 times)

jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Artık Bountylerin Swap yapma ve KYC isteme süreci başladı.Keşke Swapı otomatik olarak cüzdanlara gönderim şeklinde yapsalar yatırımcılar açısından daha iyi olurdu.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
İşini ciddiye alan projeler bounty avcılarını hiç üzmüyor, yeni tokenleri ya MEW'e direkt yolluyor, ya borsalarla anlaşıyor ordaki tokenleri yeniliyor bu işle kendi uğraşıyor.  Daha listelenmemiş tokenler çoğu kaç kuruş edecekleri belli değil, belki sıfır olacak, listelenmeyecek bile belki, swap için KYC istemekte moda oldu iyice. 
member
Activity: 462
Merit: 42
artık daha yeni kampanyalara girmiyorum yok mobil walletmış yok kyc yok swap artık pes ediyorum, lanet olsun, ne biçim iş ya telefonda yer kalmadı a...
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Bitmedi ne kyc'si ne swap'ı vallalhi billahi, tokenları vermemek için projeler birbirleriyle yarışıyor, oyuna sürekli yeni kurallar ekliyorlar oyun oynanırken
member
Activity: 350
Merit: 14
Projelerin büyük bir kısmı bountycilere ödeme yapmamak için türlü türlü yollara başvuruyor. Artık projeler direk token yollayınca para etmeyeceklerini düşünmeye başladım Smiley
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Her yere kimlik yolladık; bounty'ler için KYC çok gereksiz. Borsaya girmeme ihtimalleri bile var.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Neyin güvenliği görende bin iki bin dolar gönderdi sanar.5-10 dolar etmez gönderdikleri.Güvenliğinden ne olacak bunun.Borsalar bile 2 btc'ye kadar kyc istemiyor.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Ancak bunu nasış bilecekler yani bountyhive dan ödül gelen adresimizi sitelerine kayıt olup yazdığımızda o adresteki swapsız geeba ların yerine swaplılarımı yollayacaklar acaba
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Lanet olsun şu KYC isteyenlere. 3 kuruş için uğraştırıyorlar insanları. Bounty güvenliği için istiyoruz diyor çoğu, ama maksat başka. Ne kadar insan kaçarsa o kadar iyi diye düşünüyorlar. Ufak hesaplar peşindeler!
member
Activity: 560
Merit: 16
Bir aydır bu muhabbetin oluşu ve bir çoğumuzun bilgisinin olmaması can sıkıcı bir durum tabi. Swap olayının iyi yanları da var, kötü yanları da. Ama tabi kötü yanları iyi yanlarından çok daha baskın. Konu için teşekkürler yararlandım.
jr. member
Merit: 6
swap yapmalarının genelde sebebi, forkdelta veya etherdelta gibi  sitelerde tokenleri ucuza toplayıp, o tokenin balinası olanların önüne geçmek. zira   ekipler balina olup, fiyat kontrolünü sağlamak istiyor. bunun yanında swap in başka nedeni de tabi ki, bountycilerin bir kısmını elemek. valla usandırıyorlar. her kyc hem risk hem eziyet.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bu KYC muhabbetini yapanlardan nefret ediyorum. Yani baştan söylemeyip sonradan çıkaranlardan. Swap meselesi de resmen şerefsizlik. Adam olanlar swap'ı senin ruhun duymadan yapıyor adresine yolluyor. Geçenlerde bir bounty katılmıştım bounty bitti tokenler dağıtıldı tesadüfen telegram kanallarında gördüm swap yapıyorlarmış ama süre 1 hafta ve ben gördüğümde 3 gün kalmıştı. Resmen çoğunluk yapamasın da tokenleri yansın diye yaptıklarını düşündüm.
jr. member
Activity: 238
Geeba ve Gemstra Projelerinin 2side Swap yapma kararı almış.Son zamanlarda çoğu coinde Swap durumu olmaya başladı.Aynı zamanda Swap içinde KYC istiyorlar.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Ne zaman yaptığımı hatırlamasam da yüklemişim ico adreslerine kimlik vs ne istiyorlarsa. 12-24 saat arası verification diyor ama halen daha sistemde waiting for verification yazısı var. Alla alla... Topluca mı yapacaklar son günü mü bekliyorlar anlamadım gitti...
member
Activity: 742
Merit: 19
Gemstra da yapacak önümüzdeki hafta açıklayacaklar onlarda.Şu an cobinhood borsası ile anlaşmışlar.Yeni ıco satışı borsa üzerinden olacak gemstra'nın.Borsadan swap olacak kyc'yı 2.seviye olarak borsada yapmak gerekiyor.Gemsta şu an görünen iş yapabilecek bir potansiyele sahip gibi.
member
Merit: 29
Kafasına esen swap yapıyor arkadaş. Bir değil iki değil, swap takip etmeye ciddi mesai harcayacağız bu gidişle.

3 milyon 600 bin dolar topladıklarını belirtmişler. Şimdi swap yapmasak ve para etse pişman oluruz bu sefer. Bir de işin yoksa bunun KYC işleriyle uğraş. Gemstra vardı bir de. O da swap yapacaktı. Aklınızda bulunsun.
jr. member
Activity: 266
Verdikleri 3-5 dolar uğraşmaya değmez.Hadi para etse neyse.Çakallık diz boyu.Biri swapla devre dışı bırakmaya çalıştı sonra hepsi aynı swap işine girdi.Piyasa düzelmeden de düzelmesi zor gözüküyor bu işlerin.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bounty'de dağıttıklarının yarısından fazlasını bu yöntemle geri kazandıklarını düşünüyorum. Mesela javy kyc istiyordu katılmadım ve bunada kyc istiyor diye swap yapmayacağım. Emeklerimize yazık olmaya başladı. Artık yan çizmeyen proje yok gibi. Büyük bir gurup oluşturup sosyal medyada anti kampanyalar ile böyle projeleri boykot etmek lazım. Nasıl bizim reklamımıza ihtiyaç duyuyorlarsa karalamamızada kulak vereceklerdir.
jr. member
Artık bıktık usandık arkadaş. Her ico token artık kyc yaptırıyor, swap yapıyor. Haberimiz bile olmuyor, tokenlerde çöp oluyor.
jr. member
Activity: 481
Swap ile birlikte token'ları alıp kaçma girişimi olan birçok proje oldu. KYC yapmadan olmaz kıvamına gelmeleri de kendilerinin bile projeye o kadar çok güvenmiyor oluşları ya da bounty'le kazanılanlardan alabildikleri kadarını geri almaya çalışıyorlar. Başka bir açıklama getirilemiyor.
Pages:
Jump to: