Pages:
Author

Topic: Geeba'da Swap Kervanına Katılmış (KYC Var!) - page 5. (Read 13253 times)

member
Activity: 532
Merit: 12
Artık çoğu bounty dansöz gibi kivirtir oldu. Başta kyc yok der sonra iş tokeni göndermeye gelince sanki tokenlerinin bir ederi var gibi kyc istiyorlar.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bountyhive'in de bounty yaptığı Geeba'da swap yapacakmış, swap için de kendi siteleri olan https://ico.geeba.io adresinde kyc yapıp tokenların bulunduğu ethereum adresinizi giriyorsunuz. Az önce telegram gruplarında sordum, bhive'den ödül alanlarda dahilmiş ve şu an için KYC için son bir tarih belirlenmemiş. Bu KYC olayını duyuralı 1 ay olmuş benim haberim yoktu, benim gibi haberi olmayanlar varsa emekleri boşa gitmesin diye başlık açma gereği duydum.

ya hep mi aynı çakallık..
yatırım yaptınız ve bir kaç ay takip edemediniz diyelim yalan oldunuz..
bounty'sine katıldınız.. hepsini takip etme ihtimaliniz yok.. yalan oldunuz..

swap yapılacaksa bile süresiz olmalı bu süreç. Bildiğin adam silkeliyorlar. Soytarılık.
member
Activity: 518
Merit: 10
Benim anlamadığım son zamanlarda çogu proje swap yapıyor amaç ne belli değil. Tek düşündüğüm cüzdanlara gelen tokenları takip etmezler bizde swap işini çıkartırsak çogu kişi swap işini kaçırır ellerindekiler çöp olur diye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorlar.
member
Activity: 612
Merit: 10
İnsanı soğuttular şu işten yeminle. Maçın ortasında kural değiştirmekte neyin nesi. Resmen alışkanlık haline getirdiler bu işi. Bir kural varsa baştan belirlenir kullanıcıya söylenir işine geliyorsa katılır gelmiyorsa katılmaz. Aylarca adamların reklamını yap iş bitince kyc yap yoksa paranı vermem demek en basit tabiriyle niteliksiz dolandırıcılıktır. Amaç belli, 100 kişiden 10 kişi kyc yapıcak diğer 90 kişinin tokenleri çöp olacak. He 10 kişinin tokenlerinin çöp olmayacağı garantisi de yok bu arada
full member
Activity: 616
Merit: 100
Aslında herkes farkında bountyhive bayadır pek sallamıyor. Kampanyalar hakkında haber yok hep üyeler takip edip haber veriyor. Kyc olayıda saçma önceden olmuş bitmiş kampanya. Sonradan tokenları vermemek için kyc sonra swap ile insanları bezdirmeye çalışıyorlar. Aynısı swach içinde olacak bu gidişle
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
farkında mısınız bilmiyorum ama bountyhive sitesinde yapılan çoğu kampayada swap işlemi oluyor. zaten piyasada ne kadar gereksiz token varsa burada. bu da yetmezmiş gibi bir de kyc istemişer. ne diyoruz? "yürü len!"
member
Activity: 504
Merit: 11
Dağıtım 112 gün önce olmuş ve swap olayını daha yeni duyuyoruz. Elimde az bir miktar olsa vazgeçeceğim de sonradan pişman olmamak adına yaptık bakalım.
Gerçekten sıkıldım bu işlerden. Allah bilir arada atladıklarımız da vardır. Şu swap olayını otomatiğe bağlasınlar artık yaa... İnsanları mağdur etmek adına ellerinden geleni yapıyorlar.

full member
Activity: 672
Merit: 100
Sonradan kyc isteyen projelere ayar oluyorum. Baştan yapacağız de insanlarda ona göre giriş yapsınlar. Kaç ay geçmiş şimdi kyc yapacağız diyorlar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Siz forkdeltada falan satmışsınızdır, sisteme ethereum adresinizi giriyosunuz, muhtemelen orda dananın kuyruğu kopacak, belki sizin sattığınız adamlar bile swap yapamayabilir. Belki de kyc yapılan adreste ne kadar varsa o kadar o adrese yenisini de gönderecek olabilirler.

Bilgisayar başına geçince bir deneyeyim o zaman forkeltada sattım galiba. Kyc istemeleri ayrı bir muamma. Ben token için hiç kyc yapmadım desem yeridir. Sadece kullandığım borsalara kyc yapıyorum..
member
Activity: 322
Merit: 32
Baştan KYC isteselerdi kimse bountylerine katılmazdı sonradan KYC istemek ile hile yapmanın arasında hiç bir fark görmüyorum. Hayır insanlardan nasıl bu kadar kolay kimlik isteyebiliyorlar orasıda ayrı konu insan biraz çekinir. Çok kolay bir hal aldı kimlik bilgilerinizi gönderin diyebilmek.
jr. member
Activity: 160
Merit: 1
Vay arkadaş ya. Bıktım bu swap işlerinden . Kyc yapmayacağımdan dolayı topladığım tokenler boşa gidecek. Yapılabilecek en iyi şey zararına satış telegram gruplarında. Bu şark kurnazlarından dolayı emeklerimiz boşa gidiyor. KYC varsa en başından javy'nin yaptığı gibi kyc'li bountyhive. Millette ona göre girer, emek verir. İşte piyasayı batıran bu gibi adamlar.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
İşi kurnazlığa vuran bir proje daha, böyle sonradan kyc çıkarıpta başarılı olan bir proje daha görmedim. Umarım bunlarda başarılı olamaz.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Siz forkdeltada falan satmışsınızdır, sisteme ethereum adresinizi giriyosunuz, muhtemelen orda dananın kuyruğu kopacak, belki sizin sattığınız adamlar bile swap yapamayabilir. Belki de kyc yapılan adreste ne kadar varsa o kadar o adrese yenisini de gönderecek olabilirler.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bountyhive'in de bounty yaptığı Geeba'da swap yapacakmış, swap için de kendi siteleri olan https://ico.geeba.io adresinde kyc yapıp tokenların bulunduğu ethereum adresinizi giriyorsunuz. Az önce telegram gruplarında sordum, bhive'den ödül alanlarda dahilmiş ve şu an için KYC için son bir tarih belirlenmemiş. Bu KYC olayını duyuralı 1 ay olmuş benim haberim yoktu, benim gibi haberi olmayanlar varsa emekleri boşa gitmesin diye başlık açma gereği duydum.

Hocam bana bountyhive zamanında geeba yi yollamıştı ve ben bunları sattım gitti. her halde bana tekrar yollamazlar .ödül alanlar bu dediğiniz yere yollayıp swap yapacaktır.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Pages:
Jump to: