Pages:
Author

Topic: Geleceğini çok parlak gördüğünüz tanınmayan kripto para var mı? - page 2. (Read 680 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bu son düşüşten önce vardı . Fakat o kadar kötü düşürdülerki piyasayı hiç birine inancım kalmadı .

Aslında aksine şimdi al ve unut zamanı. Tabi bunu yapmak için kaybetmeyi riske edebileceğiniz bir para olması gerekiyor. Nasıl olsa bir gün ciddi bir yükseliş göreceğiz, bu yükseliş kısa sürede olursa siz de keyfinize bakarsınız Smiley
2 ay öncede al unut diyordum aynı senin gibi Smiley 2 ayda daha da yerin dibine girdi hepsi.bu aydan sonra artacağı garanti değilki tekrardan 5x düşebilir.
newbie
Activity: 15
Merit: 0
2018 3. çeyrek bize içi boş projelerin yavaş yavaş yok olacağını gösterdi. Artık hali hazırda fiziki olarak bir konuya çözüm getiren çalışan ürünler iş yapacak. Ben yatırımı diğer bir kaç küçük miktar koin hariç Holo ve Hydrogen e yatırdım. Umuyorum ki istediğim gibi olur  Smiley
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Bu son düşüşten önce vardı . Fakat o kadar kötü düşürdülerki piyasayı hiç birine inancım kalmadı .

Aslında aksine şimdi al ve unut zamanı. Tabi bunu yapmak için kaybetmeyi riske edebileceğiniz bir para olması gerekiyor. Nasıl olsa bir gün ciddi bir yükseliş göreceğiz, bu yükseliş kısa sürede olursa siz de keyfinize bakarsınız Smiley
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bu çok tehlikeli bir başlık. İnanın hepsini okumadım ama herkes aldığı coin'in bir gün yükseleceğine inanır bunun doğrusunu bulmak imkansıza yakın.
jr. member
Activity: 33
Merit: 4
Zil , Nano , Hot in geleceği olduğunu düşünüyorum parasal anlamda.Özellikle Nano dolaşımdaki tutar ile üretim adetleri aynı.iyi bir atak olma ihtimali yüksek. ytd
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Holo ve silent notary hakkında olumlu düşüncelerim var. Ancak Bitcoin yükseldiğinde büyük bir yükseliş olacaktır.
newbie
Activity: 112
IATO ben çok parlak görüyorum ilerde yatırım yapanlar kazançlı olabilir ama tabiki şans hiç bişeyin garantisi yok ama ben takip ediyorum...
newbie
Activity: 266
Sirin Labs tavsiye ederim  yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje.

Mesajımı neden tekrar yazdınız? Alıntı yapmaya çalışırken hata yaptığınızı sanmıştım fakat durum öyle görünmüyor. Başkalarının mesajlarını çalarak para kazanmaya mı çalışıyorsunuz?

Çok tanınmayan değil de değer bulamayan diyelim.
1. Sirin Labs
2. Footballcoin

Sirin Labs yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje. Footballcoin 2 yıldır beklediğimiz, geçtiğimiz hafta aldığı update ile önümüzdeki sezon popülerleşebilecek bir oyun.

benim bildiğim mesajın aynısını kopyalamak ban sebebi,  globalde bir çok insanı böyle banlıyorlar
newbie
Activity: 195
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Sirin Labs tavsiye ederim  yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje.

Mesajımı neden tekrar yazdınız? Alıntı yapmaya çalışırken hata yaptığınızı sanmıştım fakat durum öyle görünmüyor. Başkalarının mesajlarını çalarak para kazanmaya mı çalışıyorsunuz?

Çok tanınmayan değil de değer bulamayan diyelim.
1. Sirin Labs
2. Footballcoin

Sirin Labs yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje. Footballcoin 2 yıldır beklediğimiz, geçtiğimiz hafta aldığı update ile önümüzdeki sezon popülerleşebilecek bir oyun.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Benim bildiğim matrix  (man) takımda nvidia dan bir üye var birçok projesi mevcut . Çok kişi 100usd beklese de bence hedefi 3usd falan şu an 1 usd civarında seyrediyor . Elimde var şimdi size shillemeyim Smiley araştırmanızı yapın arkadaşlar
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Güzel öneriler var , crpt yi ico zamanında araştırmış bir miktarda almıştım , crpt ile ilgili beklentim büyük ancak iyi süre geçmesine rağmen bilinen bir borsada henüz işlem görmemeye başladı.
member
Activity: 280
Merit: 10
Benim favorim DID Token 1mil aldım ve attım cüzdana CmC de değil henüz ilk borsası Mercatox araştıra bilirsiniz.

hocam bakarsınız 1 dolar olur bir tanesi, ki 1 dolar bu piyasa için hiç bir şey, siz de milyoner olursunuz
newbie
Activity: 46
Benim favorim DID Token 1mil aldım ve attım cüzdana CmC de değil henüz ilk borsası Mercatox araştıra bilirsiniz.
newbie
Activity: 50
Ncash,arn,storm,tron,xvg,omg bunlar tanınıyor ama ilerde değerleneceğini düşünüyorum
newbie
Activity: 195

Proje gerçekten çok hoşuma gitti ve türkçemin yettiği kadarıyla ve translate ile araştırdım. Fakat benim aklıma takılan tek soru merkezsiz mi olacak? Eğer merkezsiz olacaksa transferlerde coinler yanacakmış madencilere ödül olarak ney verilecek? Merkezsiz olup olması benim için çok önemli bir konu.

Crpt un amaci su an betasi Avusturalya da test edilen bir cep telefenu uygulamasi olan cuzdani 2 ay icerisiden piyasaya surmek . Bu cuzdana istedigin kripto parayi yukleyebiliyosun ve dunayada istedigin pos makinasinda harcayabiliyorsun.(sana sanal kartta verdigi icin internetten de harcama yapabiliyosun )Mesela 10 dolarlik kahve aldin buna karsilik. %0.5 kadar CRPT hesabindan yaniyor(yani CRPT gas olarak kullaniyor) Sen totalde 10.05dolar harcamis oluyorsun starbucks 10 dolarini almis oluyor. Bunda senin artin ne
1-CRPT senin icin en iyi fiyati seciyor ornek olarak upbit de btc fiyati 10 bin olsun. Bitterix de 9500 dolar olsun . CRPT senin adina upbitten 0.001 btc bozuyor (10 dolar )oduyor. Bitterix den alsaydi  0.00105 gidecekti . Boylece sen BTC bazinda 0.00005BTC kara geciyorsun.bu da neredeyse verdigin komisyona denk
2-Rotality program var harcadigin miktara gore her ay sonunda CRPT kazaniyorsun. (Bankalardaki miles puanlar gibi dusun)
3- Her harcamada token yandigi icin total supply azaliyor bu da elinde tuttugun CRPT nin degerini arttiyor.
4- Kripto paralar  decentralized  zaten blockchain in amaci o. Eger bi sey merkezli olursa asil ondan uzak durman lazim hemen manuple edilir kripto para dunyasinda. Ornek TRX, Ripple
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Market değeri 47 milyon civarında ve hakettiği değeri kazanamamış Burst var .  Roll Eyes
member
Activity: 336
Merit: 12
Abi paran olacak ki bölüp belirli oranlara göre yatıracaksın sonra yaşlanıp izleyeceksin gel gorki komik rakamlarla zengin olmayı düşünüyoruz yedirmezler bize maalesef. Ben bir projeden ico dan aldım çıkar çıkmaz yarı değerinde zarar etti. Wepower â güveniyorum ama çok miktarda elimde yok.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yatırım tavsiyesi değil ama storm ve cube nin iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İkisinin de arkasındaki ekipleri sağlam.
Pages:
Jump to: