Pages:
Author

Topic: Geleceğini çok parlak gördüğünüz tanınmayan kripto para var mı? - page 4. (Read 680 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Güvenilir değildir tabiki de ama sadece bugün gördüğüm bir coin için söyleyebilirim Dnotes adında bir coin ve 1 haftada %13694 artış göstermiş. Ciddi bir değer abi bu insanların 3ayda yapmak istediklerini 1 haftada yapıyorsun.

Dnotes'u biliyorum bir ara ölmüş gibiydi. Niye bu kadar parladı anlamış değilim. Vardır illa ki sebebi
hacim 100$ bile yok yahu Smiley hemen gördüğünüz %1000 lere kanmayın öyle.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Güvenilir değildir tabiki de ama sadece bugün gördüğüm bir coin için söyleyebilirim Dnotes adında bir coin ve 1 haftada %13694 artış göstermiş. Ciddi bir değer abi bu insanların 3ayda yapmak istediklerini 1 haftada yapıyorsun.

Dnotes'u biliyorum bir ara ölmüş gibiydi. Niye bu kadar parladı anlamış değilim. Vardır illa ki sebebi
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Minexcoin var. Bir ara 60 dolarları gördü sonra resmen çöktü. Ekibi tanımam ama iyi işler çıkarıyorlar, bence şu anki halinden daha değerli olması gereken bir coin. Az az kazıp attım kenara bakalım
member
Activity: 308
Merit: 11
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Benim aklıma direkt gelen 2 3 proje var. Öncelikle ICO süreci bitmiş NCASH önemli. Son dönemde spam haberleri çıksa da projesi çok önemli. Zaten takım bu spam olayını bertaraf etti. NCASH kendi alanında pek çok çözüm sunuyor ancak benim en çok dikkatimi çekeni blockchain e dayaklı tam demokratik seçimler oldu. gelecekte secim için bugün kü gibi yüksek maliyetlere gerek kalmayabilir. Bence gelecek acısından çok iyi olacak.

Ikinci projem biraz potansiyeline ulaşamamış ama kesinlikle iyi proje onunda ICO şu kısa bir süre önce tamamlandı. Hardcap yapamadı ama yola başlangıç için yeterli yatırımı aldı. Zaten ilk satış fiyatına gore 7-8x yaptı ama potansiyeli daha büyük bence. Buradan bi 10x daha yapabilir. SRCOIN i araştırmanızı öneririm.

Son olarak GYM Rewards kendi alanında çok önemli ICO için son günleri farklı ve potansiyeli olan bir proje.
member
Activity: 392
Merit: 10
bende çok arayış içeriisnde oldum ancak bulamadım hatta mining yaparak değersiz coinde aradım bualamadım. takip de olacağım bu konuyu
newbie
Activity: 11
Merit: 0

Proje gerçekten çok hoşuma gitti ve türkçemin yettiği kadarıyla ve translate ile araştırdım. Fakat benim aklıma takılan tek soru merkezsiz mi olacak? Eğer merkezsiz olacaksa transferlerde coinler yanacakmış madencilere ödül olarak ney verilecek? Merkezsiz olup olması benim için çok önemli bir konu.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Çok tanınmayan değil de değer bulamayan diyelim.
1. Sirin Labs
2. Footballcoin

Sirin Labs yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje. Footballcoin 2 yıldır beklediğimiz, geçtiğimiz hafta aldığı update ile önümüzdeki sezon popülerleşebilecek bir oyun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Hardcap' ı çok düşük fakat iyi bir takıma sahip ICO lara yatırım yapmak çok daha mantıklı olabilir .
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Arkadaşlar bilindiği üzere bu piyasada asıl vurgunu yapan insanlar daha ismi, cismi bilinmeyen coinlere önceden yatırım yapan insanlar. Malum kripto para çöplüğü içindeyiz. O çöplüğün içinde illa ki parlamayı bekleyen teknolojisi ve fikri güzel coinler vardır. Marketcap'i 50m$ dan düşük beğendiğiniz bir coin var mı?
Pages:
Jump to: