Pages:
Author

Topic: Geleceğini çok parlak gördüğünüz tanınmayan kripto para var mı? - page 3. (Read 680 times)

newbie
Activity: 41
Merit: 0
Synapse iyi gibi görünüyor ama ben daha yeniyim böyle böyle öğrenecem.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
En güzeli presale den girmek, kar yapmak için piyasaya girmesi yeterli. Şimdilerde bunun için havuzlar oluşturuluyor
onun adı ICO ve 1 senedir var dostum.ICO ların ömrü bitti bana göre son 5 aydır hepsi zarar yazdı
newbie
Activity: 69
En güzeli presale den girmek, kar yapmak için piyasaya girmesi yeterli. Şimdilerde bunun için havuzlar oluşturuluyor
newbie
Activity: 6
Ytd diye belirteyim önceden hydro şu sıralar güzel ritim yakaladı düzeltme yapa yapa yürüyecek gibi bu , projesi de incelemeye değer bence
newbie
Activity: 84
Wanchain, Nucleus Vision, STORM ve Lamden TAU'nun gelecek vaadeden projelerden olduğunu düşünüyorum
newbie
Activity: 16
Hydro coin anlatmaya gerek yok 35 günde uçuşa geçti
newbie
Activity: 51
Bence projelerin tutulması için gereken en önemli faktörler müşteri ilgisi ve yatırım miktarı. Eğer bir proje farklı bir alanda çalışmalar yapıp müşterilere farklı olanaklar sağlıyorsa o proje ilgi duyulacak bir projedir. Tam da burada GYM REWARDS projesi henüz İCO durumunda olması rağmen çok farklı sektörde farklı çalışmalar yapıyor. Bence bu İCO gelecekte değerlenecek
newbie
Activity: 10
cevaplar çok ilginç bence de. ncash önerilmiş ki türkiye'de belki en çok bilinen altcoindir. zilliqa'ya kesinlikle katılıyorum. bilindik, arttı fakat gidecek yolu dah çok var.

Te-Food (TFD): tarladan markete yiyecek takibi. halihazırda Vietnam'da, Güney Kore'de falan çalışan bir uygulamaları var. Çeşitli market ve yiyecek firmalarıyla anlaşmalılar.

Hacken (HKN): teknoloji firmaları ve beyaz hackerların buluştuğu marketplace. total supply çok düşük.

Matrix Ai Network (MAN): blockchain firması. yapay zeka kullanarak akıllı kontratların herkes tarafından kullanılabilir hale gelmesini hedefliyorlar.
newbie
Activity: 98
Çok ileri için düşünmüyorum ama 5 sene ilerisini çoğunu parlak bir gelecek beklıyor gibi .
newbie
Activity: 9
Nep5 tabanlı Neo familyasından ONT (Ontology)
Ziliqa
Wepower
İncelenebilir.
newbie
Activity: 70
Sirin Labs tavsiye ederim  yeterince tanınıyor, peşinde oldukları işler büyük fakat maddi olarak henüz değer kazanamamış bir proje.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Debitum ve Odem fena gitmiyor. Odem birkaç gündür düşüşte olduğu için yatırım yapılabilir. Vice da piyasaya yeni çıkmış olmasıyla bir miktar alınıp unutulabilecek bir coin.
Neo ve VeChain de favori koinlerimden, uzun vadeli yatırım için elde tutulabilir fakat elbette tanınmış coinler bunlar (:
newbie
Activity: 11
Hâla beklediğim gibi bir şey gelmedi. Nano tavsiyesi güzeldi ondan zaten 3-4 aydır tutuyorum elimde.
newbie
Activity: 126
Benim coin olarak bir önerim yok ama burada verilen coinler üzerinden bir araştırma yapmam açısından yararlı oldu. Bilgi veren her arkadaşa teşekkür ederim.
brand new
Activity: 0
Callisto coin

arastirin...
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
acıkcası arkadaşın ricası üzerine burada önerilen coinleri gördükçe baya bi üzüldüm. o kadar sacma sapan coinler önermişsiniz ki anlatamam. bir zilliqa'yı öneren arkadasa katılıyorum. bir de sana kıyak olsun . apexi araştırmanı öneririm
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
poet için çok iyi diyorlardı şimdi durumu nedir bilemiyorum
member
Activity: 588
Merit: 18
Ben Zilliqa projesini yeterince değer bulamamış geleceği parlak coinlerden birisi olarak görüyorum. Özellikle sharding yöntemiyle işlem hızlarını dikey yönde işlem süreci yerine yataya yayılan işlem süreciyle arttırma fikirleri ve bunu uygulama konusundaki başarıları gelecek açısından bence çok olumlu.
newbie
Activity: 136
Bence NANO geleceği en parlak coinlerden biri. Transfer hızının yüksekliği ve transfer ücretinin olmaması sayesinde günlük hayatta kullanıma en uygun coinlerden biri olmaya aday.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bire 100 yakalamaya çalışmak herkesin hayali bu tür yakalamalar için hemen hemen her ICO girmen gerek . illaki tutar tabi bunun karşılığında girenlerin toplamı yakaladığından yüksek olursa durum sakat.
mantıklı yatırım yap zaten piyasa en geç 1 yıl içerisinde 3 katına çıkacak ve projelerini yayınlacak mainnetlere gecicek ikinci arkadaşında dediği gibi hardcap düşük ve ekibinin çalışkan olan projeleri araştır yada burdan söylenen coinler bu kriterlere yakın mı . yoksa acemiler ben coin alayım 100 x yapsın yapar ama o coine 1 eth atacakmısın shitcoin 1 eth at 100 eth kazanma ihtimalin var ama 100 eth alıcı bulma ihtimalin biraz zor.
Pages:
Jump to: