Pages:
Author

Topic: Gelecekten Gelen Adamın Bitcoin Öngörüsü - page 10. (Read 1941 times)

member
Activity: 160
Merit: 10
Ben gelecekten gelmedim ama benim tahminim Bitcoin kazandırmaya yükselmeye devam edecek ama gelecekten gelen adamın dediği gibi olacağına inanmıyorum
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Bazı şeyleri tahmin etmek için gelecekten gelmeye Grek yok bence de bitcoin 2019 da 100 K usd ve emin olun hepimizin göreceği bir zaman da 1 milyon usd olacaktır
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Arkadaşlar bende geçmişten gelen adamım Cheesy

Bitcoin 2008 de doğdu, 2009 da ilk transfer gerçekleşti. 2017den önce ceplerinizi btc ile dolduran kazandı. Diğerlerine bir şey kalmadı Cheesy

Bu geçmişten gelerek yazıyorum Cheesy
full member
Activity: 252
Bu adam gelecekten gelmemiştir muhtemelen ama bitcoinin çıkacağı fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır. Bunları tahmin etmek için gelecekten gelmek ya da medyum olmak gerekmiyor, geçmişe bakmak yeterli.
member
Activity: 74
Öncelikle bu gelecekten gelen arkadaş çok kötü bir rumuz seçmiş. Gelecekten geldiyse bu ad ve soyadlı kişinin neler yaptığını da biliyor olmalı.. Luka Magnotta ismini Google da aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin konusunda gelecekten geldiğini iddaa eden bu kişinin kafamda düşündürdüğü nokta şu oldu  " Dijital paraların kullanılmaya başlaması insanların harcamalarını daha çok kontrol altına mı alır ve para baronlarının dünyayı daha kolay yönetmelerine hizmet mi eder  yoksa insanlar dijital parayla daha hür mü olur sizce ?
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Arkadaş zaten sabahtan akşama kadar gün içinde bile aklımıza zor mukayyet oluyoruz şimdi bir de her taraftan paralel evren, karadelik, zamanda yolculuk mevzuları türedi.
member
Activity: 364
Merit: 20
bitcoinin durumunu bilmem de ben bu geçmişe dönük zaman yolculuklarında büyük bir paradoksta boğuldum.

geleceğe dönüş filmini izlemişsinizdir. annesi ile babası tanışacaktı beraber baleye gidip ondan sonra evleneceklerdi. fakat bizim esas oğlan annesiyle daha önce tanıştı ve annesi ona aşık oldu. sonra elindeki fotoğraf yavaş yavaş silinmeye başladı.

paradoks tam burada başlıyor.

geçmişe gittim ve dedemi öldürdüm? ben yokum ama aslında varım. bu bir karadelik mi oluşturacak? ne olacak ben yok mu olacağım ama ben yokolamam çünkü ben varım. paralel evrenler mi oluşacak?

benim evrenim normal hayatına devam ederken benim yaptığım şey yüzünden bir kırılmamı olacak?

bazı bilim adamları senin her seçimin farklı bir evren yaratıyor der. birbirlerine paralel evrenler. zaman tek bir çizgi değildir şeklinde açıklıyorlar bu durumu
bazı bilim adamları senin seçimlerin farklı bir kırılmalar yaşatsa da bu evrenler yine birleşir ve sonuçlar değişmez der.

2025 i boşverinde siz ne düşünüyorsunuz bu zaman yolculukları hakkında?
sr. member
Activity: 616
Yeter ki atraksiyon olsun, her türlü gariplik var mubarek. Daha ne anormallikler duyacağız onu merak ediyorum, yalnız adamın öngörülerinin yıl yıl denk gelmiş olması hass... dedirtmedi desem yalan olur Smiley
sr. member
Activity: 560
İyimiş kendimi bir an Lost'ta hissettim gelecekten gelen adam falan Smiley 2025'ten sonra düşecek kısmına katılıyorum aslında belli bir süreden sonra sert düşüler olabilir bende o seneyi hissediyorum.
sr. member
Activity: 518
Ahahaha bazı yorumlar sinirimi bozdu  Grin Valla bu saatten sonra kimse gelecekten gelip kehanet senaryosu falan yazsa ne olur yazmasa ne olur, bitcoin unu eleyip eleğini astı bile  Grin Yine de ürkütücü  Huh
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Yazıyı daha önce görmemiştim. Gelecekten gelme falan bana pek mantıksal çerçevede gelmedi açıkçası  Huh Tahmin tabi ki edilebilir ve bu tahmin paylaşılabilir bu yazı da sadece bundan ibaret gibi Smiley
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bu tahmin yazısını ilk defa gördüm dendiği gibi en sağlamı fazla değil 5-10  btc alıp kenara atıp hiç satmayıp beklemek Allah ömür verirse denilen tarihlerde btc yi hemen elden çıkarmak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Gelecekten gelen adamın a.koyayım...
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Adamın biri tahminlerini söylemiş burada ciddi ciddi fikir mi yürütüyorsunuz. Yok gelecekten gelmiş de bilmem ne. Saçma sapan şeylere inanmayın boşuna da kafa yormayın derim ben. Adam bir şeyler atmış ortaya herkes gibi düşüncesini belirtmiş ama gelecekten geldim diye eklemiş bir de. Yok artık..
sr. member
Activity: 361
November 30, 2017, 07:01:10 AM
Uydurma bir şey olmuş açıkçası Bitcoin hakkında birçok felaket senaryosu çözüldü buda onlardan biri sadece sallananlar biraz daha tutmuş gibi gözüküyor. Bence gelecekte otoriter rejimler daha da artacak Bitcoin sayesinde.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
November 30, 2017, 06:02:56 AM
Adam zaman yolcusu ise ve sanal paraların yok olmasını istiyorsa satoshi nin bebekken yok etsin bu kadar kaos olacakca.
member
Activity: 180
Merit: 11
November 30, 2017, 05:47:32 AM
Ama film senaryosu olarak çok güzel birşey. Fiyatı belki 1 milyon olabilir çok önemli değil ama fantastik yazılar yazmış Cheesy
full member
Activity: 252
The Standard Protocol - Solving Inflation
November 30, 2017, 04:57:29 AM
100 bin doları görür mü acaba ya 2-3 seneye onu merak ediyorum ben
member
Activity: 196
Merit: 12
November 30, 2017, 04:37:17 AM
Bende geçmişe dönüp Bitcoin almak istiyorum ama olmuyor Böyle şeyler ancak fantastik filimlerde oluyor
Pages:
Jump to: