Pages:
Author

Topic: Gelecekten Gelen Adamın Bitcoin Öngörüsü - page 4. (Read 1941 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Gelecekten tam gelememiş bu adam bence. Grin Tahminlerinin tutması biraz zor gözüküyor.Bu sene sonunda maksimum 30-40 bin dolar seviyelerini görür Bitcoin tahminimce.2019 sonunda ise belki 100 binleri zorlayabilir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Gelecekten gelen bir bu mu var tek uyanık, başka kimse gelemiyor. Bu durumda saptamalarında bazı boşluklar var, vergi sisteminin çökeceği konusu önemli, vergilendirme olmaması ülke sınırlarının olmaması ve tek bir para biriminin kullanılması anlamına gelir ki bunu hiçbir dünya ülkesi gelir şeklini dönüştürmeden kullandırmaz. Günün sonunda ülkeler bundan bir şekilde pay alacaktır. Ayrıca, dünya genelinde daha eşit bir dağılım olacağından fakirlik azalacaktır.
member
Merit: 10
Yani buna inanmak pek mümkün değil tabi. Zaten gelecekten geldim gibi bir iddia ortaya atarak bütün inandırıcılığını kaybetmiş bence.
Eğlenerek okudum ama elbette ki inandırıcılığı hiç yok..
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Dün, yani 28 Kasım’da, ilk kripto para olan Bitcoin haftaya tüm zamanların en yüksek değeriyle başladı. Bitcoin’in değeri 10,000$ değerini aşarak bir rekora imza attı. Bu dönüm noktasını atlatan Bitcoin üzerine, 4 sene önce Reddit’te yazılan bir yazıya göz attık. Reddit yazarlarından biri yazdığı bu yazıda 2025 yılından geldiğini ve Bitcoin’in çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü söyledi.

Gelecekten Gelen Adamın Tahminleri

2013 yılında yazılan yazıda “Ben gelecekten gelen bir zaman yolcusuyum, ve burada yaptığınız şeyi durdurmanız için size yalvarıyorum.” demesi bir çok kullanıcıyı eğlendirmişti. Luka_Magnotta isimli kullanıcı 2025 yılından bir yazı yazdığını ve Bitcoin’in insanoğlu için bir tehdit haline geldiğini söylemişti. Yazılan yazıda ayrıca 2015’e kadar Bitcoin’in değerinin her yıl 10 kat artacağını ve bundan sonra büyümenin yarıya düşerek devam edeceğini söyledi.

Yani Luka_Magnotta’ya göre, Bitcoin’in değeri 2010’da 0,1$ iken, 2011’de 1$, 2012’de 10$ ve 2013’te ise 100$ olacaktı. Diğer dönüm noktaları olarak ise kullanıcı 2015 için 1000$ ve 2017 olan bu yıl için ise Bitcoin’in 10000$ değer olacağını öngördü. Bu yazara göre 2019 yılında ise BTC’nin değer 100000$ değerini bulacak ve 2019’da ise 1 milyon $ değerini görecek. Bundan sonra ise iddiaya göre Bitcoin artık dolar cinsinden ölçülmeyecek, çünkü Amerikan doları artık tedavülden kalkmaya başlayacaktı.

Dahası, Luka_Magnotta yakın geleceğin kasvetli olacağının altını çizdi. 2025 yılında, dünyanın bir çok bölgesi parçalara ayrılacak, çünkü dünya nüfusu tüm vergilendirme sistemlerini tahrip eden Bitcoin’lerini kullanan anonim hesaplara geçti. Toplamda, bu zamana kadar, madenciler 19 milyon BTC’yi kazmış olacak ve yüz binlerce insan telafi edilemez bir şekilde kaybedecek. Ortalama olarak kişi başına 0.001 bitcoin düşecek ve dünya nüfusu toplamda 7 milyarın biraz üzerinde olacak.

https://kriptokoin.in/gelecekten-gelen-adamin-bitcoin-tahmini/

Sonrasında ise kaos...

Ortalığı velveleye verecek çok uçuk kaçık öngörülerde bulunmaya gerek yok, Kripto para piyasası dalgalı bir yapıya sahip ama şu öngörüm var zamanla spekülasyon azalıp piyasa dengeyi bulabilir
member
Activity: 210
Bu tarz zaman yolculukları özellikle dijital arşiv işi çıktığı günden beri dönem dönem görülüyor. Yine 1-2 kehanet tutturan bir ''kahin'' bu sefer kehanetlerinen btc yi de katıyor benim görüşüm bu yönde
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Yazıyı okuyunca gelecekten gelme konusunun işlendiği bilim-kurgu dizisi Fringe dizisi aklıma geldi.
member
Activity: 123
Bana biraz saçma geldi...En başta ben zaman yolculuğuna inanmıyorum..Çünküöyle birşey olsa inandığımız herşey bir yalan olur...bitcoin içinde adama gülüyorum..insanlığın tehtidi gibi konuşmuş..
full member
Activity: 318
Bitcoine karşı olan ve büyümemesi için elinden geleni ardına koymayan tüm kişiler ve kurumlar cümlelerine bir ama koyuyor ve Blockchain teknolojisinin geleceğimiz olduğunu kabul eden ve önemini vurgulayan açıklamalar yapıyor. Bu da Bitcoinin önemini bize gösteriyor aslında.
full member
Activity: 308
Son zamanlarda Bitcoin'in büyüme oranı azalmış gibi görünse de önümüzdeki 1-2 ay içinde tekrar kendine gelip güzel bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum ben.Öte yandan Blockchain teknolojisine olan ilgi her geçen gün daha da artıyor orası bir gerçek.
member
Merit: 11
bi bitmediniz be kardeşim bence bu adamlar çok büyük paralara sahip olan adamlar ya da teknik konuda gerçekten uzman kişiler yoksa ne geleceği ne tahmini
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bitcoin bir çok insanın hayatını etkiler 1 milyon dolar olduğunu var sayarsak 2017 yılında duyan ve yatırım yapmaya başlayan gerçekten 2-3 senede köşeyi dönmüş olur.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence bu gibi spekülasyon konuşmalara değil
Grafiklere bakmalı
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bitcoin için çok komplo teorileri üretildi ama şu bir gerçek hala sağlam adımlarla yeniden yükseliyor
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
2025 yılında bitcoin epey bir büyümüş ve 500 milyar dolarlık market değerine ulaşır. gelecekten gelen adamın öngörüsüne katılıyorum. Dünya nüfusu ve insanların ihtiyaçları sürekli artacak, dengeyi sağlayacak olan elektronik para sistemi.

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu adamın gündeme gelmesi bile saçmalık. Böyle şeylere inanmayi geçtim haberinin okunması bile benim için aptallık olarak geliyor. O yüzden ne derse boş der kafası gitmiş bir adam iste.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Piyasada sıkıntılar varken bu tarzda söylemlerin yeri olmamalı. Gerçek analiz ve tahminlere ihtiyacımız var bugünlerde. Ben şahsen sadece kaliteli yorum ve analizlere ilgi duyuyorum. Yatırım yaparken dürüst öneri sunanlara kapım açık. 
full member
Activity: 168
zaten kimsenin bu adamın gerçekten gelecekten geldiğine inandığını sanmıyorum ama kimse de artık bu tip varsayımları okumaktan hoşlanmıyor çünkü ortada herkesi ilgilendiren bir konu var fıkra konusu değil yani
member
Activity: 322
Merit: 16
Şu fıkrasına gülünmeyen siyasetçi de kendisini Mesih ilan etmiş. Böyle insanların ne konuşmalari ne fikirlerini dinlememek lazım. Konuşurlar birşeyler varlığını bile kabul etmeyeceksin onların   
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bu adam valla tahmin mahmin söylememiş resmen sallamış, gelecekten gelme gibi durumlar fiziken mümkün değildir, o yüzden böyle haberlere itibar etmeyiniz.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
En geç 2020 de 100 bin dolar parayıo göreceğiz buna inanıyorum açıkcası ben bitcoin giderek dünyanın en popüler kriptosu zaten ve gelecekte yerine alabilicekler mi göreceğiz.
Pages:
Jump to: