Pages:
Author

Topic: Gelecekten Gelen Adamın Bitcoin Öngörüsü - page 8. (Read 1941 times)

member
Activity: 140
Merit: 22
Simdi anlasildi neden  John mcaffee gecenlerde Bitcoin bit milyon olacak dedigi, anaaa, yoksa John da mi time traveler? Smiley)
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben de Bitcoin'in günlük hayatta kullaılabileceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü birkaç yıl içerisinde çok değerli hale gelecek ve önemli bir yatırım aracı olacak. BTC ile buzdolabı, tv falan alınması çok komik geliyor bana, ancak fıkra konusu olabilir. Fakat e-ticaret üzerine yoğunlaşan coinler ya da tokenler, Amazon vb. alışveriş portallarına entegre edilerek büyük bir fark yaratabilirler. Geleceğin PayPal'ı, Monetha ya da Utrust olabilir Wink
member
Activity: 308
Merit: 10
sınırlı sayıda üretilecek bir birimin dünya üzerinde günlük hayatta kullanılması bence imkansız gibi birşey.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bitcoinin günlük hayatta kullanılacağını düşünmüyorum ancak fee ücretlerinin çok düşük olduğu bir kriptoopara ile ödeme sistemi hayatımızda yer alabilir.
member
Activity: 182
açıkçası bana bitcoin kaosa sürüklemez gibi gelmiyor nedense hatta şuanda kullandığımız sistemden daha fazla karmaşık olacağa benziyor bitcoinin günlük hayatta kullanılması
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
bu yazıyı ilgiyle okudum. yalnız gelecekte sırf bitcoinle alakalı kaos durumları mı var? yani ne bileyim şu ülke, şu tarihte şuna savaş açacak, veya gelecekte şu gibi güzel durumlar yaşanacak gibi. bitcoin çılgınlığına işaret edilmiş. hep felaket durumları.

bu senaryoda %1 beni inandırabilmesi için yazıda anlatılan zengin bitcoin ikizlerinin başına bir şey gelmesi gerekli.
Bitcoin kimseyi kaosa sürüklemez hocam. Gün gelir ülkeler kağıt para yerine dijital para kullanırlar olur biter. Bankalar kapatırsa kapatsın çokta önemi yok, borsalar bankalaşır veya bankalar bitcoine ayak uydururlar.

Zaten maksimum 21milyon adet bitcoin üretilecek. Kimsede gün gelecek 1BTC olmayacak tüm dünya kullanırsa. 0.00001 BTC 200.000USD olacak gibi görünüyor.

Size nacizane bir dost, kardeş, abi tavsiyesi vereyim; elinizdeki BTC'leri riske atmayın. Belki Bitcoin gün gelir balon gibi patlar fakat o gün bugün değil. Mantıklı yatırımlar ile mantıklı kazançlar sağlayın kendinize, elinizdeki Bitcoin sayısını arttırmaya bakın.
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
yazan arkadaş bence bunu filme çevirmeli. güzel gelir elde edebilir Smiley
member
Activity: 560
Merit: 11
bu yazıyı ilgiyle okudum. yalnız gelecekte sırf bitcoinle alakalı kaos durumları mı var? yani ne bileyim şu ülke, şu tarihte şuna savaş açacak, veya gelecekte şu gibi güzel durumlar yaşanacak gibi. bitcoin çılgınlığına işaret edilmiş. hep felaket durumları.

bu senaryoda %1 beni inandırabilmesi için yazıda anlatılan zengin bitcoin ikizlerinin başına bir şey gelmesi gerekli.
member
Activity: 182
gelecekten gelmediği verdiği rakamlarla açıkça belli olan adam bence.ama derseniz bunu ekrana uyarlayalım filmini çekelim gayet güzel bir bilim kurgu fişmi olur gibi duruyor
member
Activity: 114
Aslında bu anlatılanlardan çok güzel bir film olur. Ekonomik düzenin çöküşü ve bitcoin savaşları çıkması gerçekten şiddetle muhtemeldir.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Sentetik galiba Smiley Delinin biri kuyuya taş atmış akıllılar tartışıyor. Gelecekten buraya bunu söylemek için mi gelmiş? Madem gelmiş alsın 100 bitcoin 2025'te bakar keyfine. Herif bildiğin fantastik bir şeyler karalamış insanlar da acaba diye tartışıyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
madem gelecekten dönebiliyorsunuz 5 yıl kadar geri gidip btc alın ve zengin olun hacı yani saçma şeyler bunlar. daha öncede benzer bir başlık vardı Smiley bağış istemişti yapmayın arkadaşlar sıradan bir forum değil bu burda yemez yani Smiley
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Be adam madem gelecekten gelmişsin. Bu yazıyı yazacağına kadar, bir kaç bitcoin al da sülalen rahat etsin. Smiley
güzel ve eğlenceli bir yazı olmuş. aynı şekilde benzerini bir arkadaş daha buraya konu açarak yapmıştı, sonunda ise bitcoin ile bağış istemekten geri kalmamıştı bay süper uzay yolcusu back to the future Smiley
member
Activity: 70
Yorum çok, kalite az, tespit yok.
member
Activity: 462
Öngörüde bulunmak bedava, önüne gelen bir şeyler konuşuyor. Ağzı olan konuşuyor ama hiçbir öngörü Bitcoin'in geleceğine engel olamaz  Cheesy
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bilim kurguyu severim ama gelecekten gelen adam falan biraz anlamsız geldi bana. Tahmin tabi ki herkes yapabilir ama bunun bir tahmin olduğunu açıkça belirtmesi gerekir bu kadar kesin ifadeler gereksiz bence.
Adam trol adı zaten gelecekten gelen adam neden tahmin olduğunu belirtsin Smiley Ona inanıp inanmamak takipçilerine kalmış bir şey ben çok takılması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum.
member
Activity: 196
Bilim kurguyu severim ama gelecekten gelen adam falan biraz anlamsız geldi bana. Tahmin tabi ki herkes yapabilir ama bunun bir tahmin olduğunu açıkça belirtmesi gerekir bu kadar kesin ifadeler gereksiz bence.
member
Activity: 322
Merit: 11
Güzel bir kıyamet teorisi olmuş. Şu an için bir şey söyleyebilmek zor ama insanları enerji kaynağı olarak kullanmaya başlamışlar yani kim bilir belki her şey gerçek olur ve insanlar yok olmaya başlar.
member
Activity: 252
gelecege gittise zaman makınesını de bulmus demektir ... saçma sapan işler.  herkez öngörüde bulunubilir. dünyada dakkada bir degişim oluyor bunda da olsun artık
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bitcoin için daha uzun bir ömür var bene ve daha epey yuksek fiyatlar göreceğiz. Gelecekten gelmeye gerek yok burada bir gelecek yorumu yapalım. Dünya değişiyor! Paralar da değişiyor.
Pages:
Jump to: