Pages:
Author

Topic: Gelecekten Kaçış Yok! - page 2. (Read 2661 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
April 06, 2019, 07:22:33 AM
Bitcoin kredi kartı sürecinden daha hızlı yayıldı ama daha kat etmesi gereken çok yol var. Burada sadece bitcoin değilde blockchain kullanan bir çok kripto parayıda değerlendirmek lazım çünkü kullanımı pratik ve hali hazırda transferde kullanılan riplle gibi coinleri göz ardı etmemek lazım.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
April 02, 2019, 10:56:24 AM
insanlar sürü halinde hareket etmeye devam edecektir. bir günlük yüzde 15 artış bile tüm medyada haber oldu, insanlar heyecanlandı. tekrar eski seviyesine gelse düşünemiyorum neler olacağını.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
March 28, 2019, 06:38:24 PM
İnternet kullanımı, kredi kartı, Facebook bunlar teknolojik gelişimin hızını göstermede iyi örnekler, kısa zaman diliminde nereden nereye geldik. Blockchain ve kripto paralar da bu yönde ilerliyor, günlük hayatımızda yoğun şekilde yer almaları çok uzun sürmeyecektir.
member
Activity: 448
Merit: 10
March 28, 2019, 05:25:11 AM
Kripto pazarı açısından her şey gayet sistematik şekilde iyi gidiyor ,ülkeler bazından kripto paraların finans sistemine dahil edilmesi ve dolaşım hızının artması bu piyasadaki yatırımcıların yüzünü güldürüyor .
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
March 28, 2019, 05:06:02 AM
İnsanlar bitcoine 1 koydum 10 aldım vur kaç olarak görmese daha çok yatırımcı gözüyle baksalar bahsedilen gelecek şuan için kullanılabilir durumda olurdu. Ne yazık ki güvendiğimiz limandan ayrılmamız kolay olmuyor, geleneksel parayı bırakamıyoruz. Teknolojinin getirdiği daha güvenli olan parayı bu kadar ötelemek akıl harcı değil.

Maalesef. Özellikle biz, 1'e 10 almadan, 1'e 100x hayaller kurmadan yapamıyoruz.
Kağıt paralar evet tarihe karışacak elbette bir gün, yakın bir zamanda hem de, belki 5 belki 10 seneye. Ama artık bu yüksek vur kaç hayallerimizi bırakıp azıcık da teknolojsi ile ilgilenip, üstüne projeler yapsak, yapılan projelere desteğimizi esirmegemesek fena da olmaz. Stabil olarak bakamıyoruz hep bir kazanç olacak illa ki sanki...
member
Merit: 14
March 28, 2019, 04:55:44 AM
İnsanlar bitcoine 1 koydum 10 aldım vur kaç olarak görmese daha çok yatırımcı gözüyle baksalar bahsedilen gelecek şuan için kullanılabilir durumda olurdu. Ne yazık ki güvendiğimiz limandan ayrılmamız kolay olmuyor, geleneksel parayı bırakamıyoruz. Teknolojinin getirdiği daha güvenli olan parayı bu kadar ötelemek akıl harcı değil.
jr. member
Activity: 350
March 27, 2019, 06:06:01 AM
her ne kadar fiyata yansımamış olsa da bunu herkes günden güne anlıyor başta da büyük şirketler adımlarını atıyor, hazırlığını yapıyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 25, 2019, 04:47:10 PM
En açık fikirli insanın bile, "konu paraysa" alışması zaman alır. Başlıktaki açıklamada verilen örnekten yola çıkarsak; kredi kartına alışmak ile Bitcoin'e ya da kripto paralara alışmak çok farklı. Çünkü kredi kartı bir yatırım aracı değil, alışveriş aracı. Kripto paraların ise fiyatları değişken olduğu için doğrudan harcama amaçlı kullanılmıyor. Kullananlar da var tabi ama çok sınırlı.
member
March 21, 2019, 11:55:14 AM
Geleceğin daha iyi olması için burda bu platformdayızda, bu beklediğimiz sabırla katlandığımız bu gelecek ne zaman gelecek ,piyasada gönüllü denekler olarak bunun bir karşılığı olmalı.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
March 20, 2019, 04:13:58 PM
Yeni bir proje gördüm 3 gün önce, Diyorlar ki önce blockchain teknolojisi ve cryptonun büyük halk kitleleri tarafından tanınmasını, ardından kullanılmasını sağlamak ilk hedef olmalı. Bunun için yeni projeler yerine olan büyük ağlara entegre olmalıyız diyorlar. Şöyle düşünün Migros money kart puan yerine money token verse. Ve bu token sadece migros değil kabul eden herhangi bir başka merkezde ve kripto-piyasalarında tl.ye döndürülebilse. Türkiye'de token kullamanın yaygınlaşmasında ciddi rolü olacaktır.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
March 20, 2019, 03:59:09 PM
 Gelecekten Kaçış Yok, bu gerçekten sevdiğim bir laf. içinde kelime oyunları da barındırıyor. bu açıdan ben de geleceğin çok hızlı geleceğini düşünüyorum
member
Activity: 392
March 20, 2019, 05:08:56 AM
Dünya genelinde ülkeler birer birer farklı yada benzer sebepler ile kripto paraya geçişe zorlanıyor ,bu büyük bir ekonomi ve finans devrimdir ,istesekte istesekte bunun içinde yer alacağız.
jr. member
Activity: 462
March 13, 2019, 08:48:24 AM
başlangıçta alay eden hemen herkes bunu yavaş yavaş kabul etmeye de başlamış durumda. kaldı ki daha yolun başındayız.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
March 13, 2019, 07:22:58 AM
Sadece kripto paralar için değil bu durum ,tekonolojiden ve dünyada gerçekleşen tüm gelişmelerden kaçmak mümkün değil artık,bir şekilde sistem bizi buna mecbur bırakacak.
member
Activity: 602
Merit: 11
March 12, 2019, 08:44:26 AM
Bu konuda suphesiz birsey soylemeyemeyiz kim gelecekten kacmnin mumkun olduginu soyleywbilir ki ayni sekilde bu paralarin gelecekte hayatimizda olacagini bende dusunuyorum
member
March 12, 2019, 08:24:30 AM
Geleceğe adım atanlar kripto piyasasında yerlerini çoktan aldılar ,etliye sütlüye karışmayanlar ve risk almaktan korkanlar şimdilik piyasanın dışında, bakalım bu iş bize neler kazandıracak.
member
March 11, 2019, 11:41:42 AM
Gelecek elbette bu günün ilerisinde olacaktır. Bugünü yaşayanlar, yaşananları yarına taşıyacak olanlardır. Dolayısı ile çok kasmaya gerek yok. Her dönemin zorlukları olacağı gibi fırsatları ve güzellikleri de vardır.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
March 11, 2019, 09:36:08 AM
Ülke olarak avrupadaki diğer ülkelere nazaran bu konuda lider olduğumuzu söyleyebiliriz ,işin ucunda para ve kazanç varsa ve bireysel olarak katılma şansı doğuyorsa gelecek bizimdir.
member
March 08, 2019, 03:51:11 AM
Doğaya uyum sağlayamayan türlerin yok olduğu gibi; değişime ayak uyduramayan ülkelerin, insan gruplarının da ekonomik olarak zayıflayıp siyasetten dünya sahnesinden silindikleri bir gerçektir.
jr. member
Activity: 476
March 07, 2019, 09:32:31 AM
yaygınlaşma hızını da ciddi ciddi arttırmış durumda şu aralar bu teknoloji. zaten büyük firmaların daha fazla konu üzerinde eğilmeye başlaması da bunun elle tutulur net göstergesi.
Pages:
Jump to: