Pages:
Author

Topic: Gelecekten Kaçış Yok! - page 5. (Read 2689 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
November 28, 2018, 10:01:12 AM
Gelecekten kaçamadık zaten ,gözümüze soka soka piyasayı 800 milyar dolardan 120 milyar dolara kadar düşürdüler ,sistem her ne kadar yeni olsada ,dünya ya egemen kılınmak isteniyor.
member
Activity: 490
Merit: 10
November 28, 2018, 08:21:16 AM
20 seneye bitcoinin b si kalmaz blockchain ne olur bilemem ama o bile piyasadan silinebilir fakat buradaki kastım nokia apple olayı tarzı olacaktır

Bitcoinin belirli bi süre nokia gibi piyasada kalmayı sürdürücektir hocam piyasa hakimi olmasa dahi. Bi coin illa çıkıcaktır bitcoini tahtından edicek.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
November 27, 2018, 05:12:04 PM
Kredi kartı benzetmesi yerinde olmuş. Eskiden kredi kartı kullananları yadırgayıp “biz peşin alışveriş yapıyoruz” gibi muhabbetler dönerdi. Şimdilerde insanlar nakit taşımak istemiyor, zengini fakiri kredi kartı kullanıyor. Ödeme sistemleri değiştikçe istesekte istemesek de sisteme entegre oluyoruz. Yakın zamanda olmasa da dijital paralarla ödeme sisteminin temelleri oluşturuluyor.
Düşüncenizi paylaşıyorum. Çok daha olmayacak gibi görünen pek çok şey hayatımızda artık. Uzun zaman önce demiycem aramızda 20 - 30 yaş farkı olan insanlar için kulbu olmayan kapı, teli olmayan telefon ve üstelik bu telefondan birisiyle yüz yüze görüşme fırsatı  hayalin ötesindeydi. blockchainin de 10 yıllık bile geçmişi yok daha. bu teknoloji elbet bizim geleceğimiz, digital para da öyle.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
November 27, 2018, 01:54:54 PM
Digital paralar dünya genelinde yer edindikçe fiyatlar dibe vuruyor ,hepimizin bu durumun olumlu yansıması gerektiğini düşünürken bu düşüşleri yaşamamız çok tuhaf duruyor .

Yer edindikçe derken?

Ocak-Kasım arasında hiç bir devlet tarafından ekstra bir tanıma olmadı. Bazı şirketlerin kabul etmemesi gibi durumlar cabası. Açık olan bir şey var. Herkes piyasaya kâr odaklı yaklaşıyor hal böyle olunca arka planda gelişmesi gereken teknoloji gelişemiyor.
jr. member
Activity: 378
November 27, 2018, 12:18:34 PM
Digital paralar dünya genelinde yer edindikçe fiyatlar dibe vuruyor ,hepimizin bu durumun olumlu yansıması gerektiğini düşünürken bu düşüşleri yaşamamız çok tuhaf duruyor .
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
November 20, 2018, 03:17:40 PM
Gelecekten kaçış yok doğru uzun bir zaman sonra dijital paralara geçeceğiz ama o paralar en ufak bir tartışmada değer kaybedecek paralardan olmayacak.
member
Activity: 392
November 20, 2018, 02:44:26 PM
Gelecekten kaçış yok elbet ,lakin artık kripto pazarında yüksek melalarda para kazanmak, hatta para kazanmak mucize haline gelmeye başladı ,bu piyasada eskiler ekmeğini yedi .
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 17, 2018, 03:59:49 PM
Arkadaşım benimle dalga geçiyordu bu işi ilk arkadaşıma 2016 yılı başında anlatıyordum aama çok fena güldü bende dedim ki çok küçük papa ile gireceğim ve kazandığım parayı sana söyleyeceğim ve sende bir kaç yıl içinde her yerde kripto para kadını duyacaksın dedim güldü tabi sonra ben haklı çıktım kendisi takip etmeye başkadı ama hala hiç bir şey almadı tabi
member
Activity: 154
November 16, 2018, 08:54:41 AM
Japonların yanına kuzey Avrupa İskandinav ülkelerini katın ilk kripto paraya geçecek olan ülke Avrupa'da  onlar olur. gelecekten kaçan halk değil politikacılar gelecekte kullanılacak teknoloji olan kriptoyu desteklemek zorundalar.
jr. member
Activity: 406
November 13, 2018, 10:51:12 AM
japonyanın yanına birkaç tane batı devleti katılırsa gelecek çok da uzak olmayacak ve biz bu çabalarımızın meyvelerini yiyeceğiz.
member
Activity: 71
November 12, 2018, 07:01:16 AM
20 seneye bitcoinin b si kalmaz blockchain ne olur bilemem ama o bile piyasadan silinebilir fakat buradaki kastım nokia apple olayı tarzı olacaktır
full member
Activity: 158
November 11, 2018, 08:04:28 AM
kesinlikle kağıt yerel para birimlerinin sonu geldi kripto para birimlerine inatla karşı çıkanların inadının kırılmasının gelecek 5 yıl içinde real hayat girmesi olası. geleceğe uyum sağlayamayan geçmişte yaşar ve diğer uluslar tarafında sömürülür.
member
Activity: 392
November 08, 2018, 01:02:04 PM
Bitcoin ile ilgili geleceğe dair ne varsa bütün kripto paraların geleceğini belirleyici bir rol üstleneceği kesin ,kağıt ekonomi modelinden digital ekonomi modeline geçiş için düğmeye basıldı.
member
Activity: 462
Merit: 42
November 08, 2018, 12:31:33 PM
paylaşım için teşekkürler gelecekten elbette kaçış yok umarım daha iyi günler gelecek özellikle bu sektör halen çok bakir umarım iiyi yerleri beraber göreceğz.
member
Activity: 127
November 08, 2018, 06:55:22 AM
Mastercard gibi büyük kuruluşların kripto para projeler ile anlaşma yapması gelecekten kaçmayı değil geleceğe koşmayı yaptırır pazara şaha kaldırır. Geleceğin güzel olacağı aşikar günün sıkıntıları kafamızı meşgul ediyor olsa bile gelecek iyi olacak.
full member
Activity: 301
November 06, 2018, 09:54:36 AM
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. İlerleyen yıllarda kredi kartları gibi hayatımıza girecek bir sürü proje çıkar. Bu teknoloji ile erken tanıştığıma seviniyorum inşallah ilerleyen yıllarda fazlasıyla karlı çıkarız.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
November 06, 2018, 09:16:43 AM
Blockchain ile merkeziyetsiz daha doğrusu devlet garantisi olmayan bir çok hizmet girecek hayatımıza, tabi bunun farklı pek çok etkisi olacak herşeyi kayıt altına alabilecekler herşey!
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
November 06, 2018, 06:52:33 AM
Aynen şuan mesela pos cihazı olmayan yerden alışveriş yapamıyorum çünkü nakit taşımıyorum ve kimse de taşımıyor her şey dijitalleşti artık rakamlar konuşuyor artık kimse tomarla para ile dolaşmıyor hesaptan hesaba gönderiyor yada kart ile ödüyor
member
Activity: 350
November 05, 2018, 03:55:19 PM
Gelecekten kaçamadık içine düştü zaten ,bizleri öyle bir esir ettiki ,fiyatlar tavan yaptığında bile piyasadan çekilmeyi bilemedik ,fiyatlar aya gidecek sandık ,bir baktık ki magmaya inmişiz.Ne olursa olsun önümüzdeki 2-5 yıl bu piyasa kazandırcaktır gene.
member
Activity: 420
DAO Maker
November 05, 2018, 02:29:15 PM
Yakında herkes kabullenecek bitcoini bundan kaçış yok
Kredi kartını bile 20 sene de kabullenmiş bir dünyada yaşıyoruz önceden bankalar kredi kartı başvurusu yapıldığında belli bir gelirin olması gerekiyordu şimdi kapı kapı her önüne gelene kredi kartı veriyorlar
Facebookun ilk çıktığı yılları hatırlayın fotoğraf koysak mı koymasak mı diye 50 takla atardık
Bide şimdiye bakın neler oluyor. Gelecekle erken tanışanlar olarak sizlerinde bu konudaki fikirlerini merak ediyorum  Smiley
Önlenemez olanı yaşıyoruz zaten. Ancak insanların bu teknoloji ile tanıştığından bile haberi yok. Asıl olay dijital varlıklarla ilgili güvenin tahsis edilmesi. İnsanların büyük kısmı hala internetten alış-veriş yapmıyor kredi kartıma ulaşırlar diyerek. Eline almadığı, cüzdana koymadığı bu digital sayı dizilerine inanmak için biraz daha zaman var bana kalırsa:)
Pages:
Jump to: