Pages:
Author

Topic: Gelecekten Kaçış Yok! - page 3. (Read 2661 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
March 07, 2019, 04:30:46 AM
Zaman çabuk geçiyor bir bakmışız blockchain teknolojisine geçmiş bir çok şirket ,bu teknolojinin muhakkak bizlere kazanç sağlayacağı bir çok fırsat var ve bunları maksimum derecede faydaya dönüştürmek gerekiyor .
member
Activity: 448
Merit: 14
March 07, 2019, 04:09:35 AM
Kredi kartı dolandırıcılıklarının sıkça yaşandığı hala önüne geçilemediği şu zamanda blockchainin bulunmaz bir nimet olduğunu insanlar anlamaya başladı artık. Eninde sonunda herkes her sistem bunu kabul edecektir.
member
Merit: 10
March 05, 2019, 05:26:19 AM
Hepimizin bu gelecekten en büyük beklentimiz büyük paralar kazanıp zengin olmaktan başka bir beklentisi olmamasıdır  Cheesy. Teknolojiymiş kredi kartıymış blockchainmiş umurumuzda olduğunu sanmıyorum...
member
Activity: 630
Merit: 37
March 02, 2019, 07:36:13 AM
bu gönderiyi beş yıl sonra okuyup merit vermek isterim : ) ben de söylediklerinize katılıyorum gelecek kriptoda ve biz yerlerimizi çoktan aldık
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 02, 2019, 02:02:16 AM
Yakında herkes kabullenecek bitcoini bundan kaçış yok
Kredi kartını bile 20 sene de kabullenmiş bir dünyada yaşıyoruz önceden bankalar kredi kartı başvurusu yapıldığında belli bir gelirin olması gerekiyordu şimdi kapı kapı her önüne gelene kredi kartı veriyorlar
Facebookun ilk çıktığı yılları hatırlayın fotoğraf koysak mı koymasak mı diye 50 takla atardık
Bide şimdiye bakın neler oluyor. Gelecekle erken tanışanlar olarak sizlerinde bu konudaki fikirlerini merak ediyorum  Smiley

Hocam tespitlerin çok doğru. Bırak kredi kartını bankamatik kartının reklamını bile unutmadım. Askerde bir eri komutan yakaliyordu. Bu bu nedir bu? Telecard komutanım. Napiyorsun bununla? Diye başlayan bir reklam. Üzerinden yıllar geçti. Crypto işi de aynısı olacak.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
March 01, 2019, 11:23:26 AM
Kredi kartı örneğiyle çok güzel bir konuya değindiniz. Gerçektende kredi kartı konusu tamda öyle oldu ve yanında nakit para bulundurmayan insanlarda çoğaldı. Kripto paralarda neden böyle birşey olmasın.
member
February 28, 2019, 05:40:19 AM
Aslında kripto pazarı ile tanışan herkesin gelecekten kaçmak gibi bir planı yok ,aksine o geleceği erkenden yakalamak ve bir an gelmesini sağlamak için destek veriyor.
jr. member
Activity: 406
February 26, 2019, 06:33:04 AM
ve geçen her yeni gün de bu teknolojinin de piyasanın da lehine işliyor her ne kadar fiyata etkisi olmamış olsa da. gelecek burada gerçekten de.
jr. member
Activity: 364
February 26, 2019, 06:20:28 AM
Dünya yeni bir finans sistemi deniyor ,adımlar yıllar önce atıldı ve insanlar buna ciddi anlamda ilgi ve talep gösterdi ,bu işin artık geri dönüşü yok , 5 yıl içerisinde işler bambaşka boyuta taşınacak.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
February 21, 2019, 10:22:35 AM
bu gelecek umarım hızlı bir  şekilde gelir en azından biz mevcut yatırımcılar için. daha fazla bekleyecek takat pek de kalmadı.
member
Activity: 392
February 21, 2019, 06:22:05 AM
Gelecekten kaçışın olmadığını en iyi anlayan ülkelerden biri olduğumuz düşünüyorum ,hem ülkemizdeki büyük şirketlerin hemde bireysel olarak bu konuda adımları son derece ciddi.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
February 20, 2019, 02:52:27 PM
İstanbul'da blok zincir sistemi hakkında toplantılar gerçekleşiyor vakti olan takip etsin geleceğe hazırlanmak için kripto para teknolojisine sırt çevirmeden kabul etmek şimdiden desteklemek ülkede gerekli yasaları çıkarmak gerekli buradana politikacılara sesleniyorum.
jr. member
Activity: 378
February 19, 2019, 07:16:16 AM
Geleceğin en önemli finans ve ekonomi programlarını belirleyici rol oyanayacak olan kripto paralar regülasyon dönemini bitirince piyasa rahat nefes alacak ve gerçek değerini o zaman ortaya koyacaktır.
jr. member
Activity: 560
February 18, 2019, 04:08:36 PM
Blockchain geleceğin teknolojilerinden birisi olduğu kesin ama bitcoin'in onun bir parçası olacağından şüpheliyim, tabiki blockchain oldukça bitcoin hep bir yerlerde olacaktır ancak bunu ben dotcom dönemindeki netscape'e benzetiyorum.
member
February 18, 2019, 09:14:04 AM
Devir artık kripto para ve blockchain devir olacağı kesin bundan kaçışın kurtuluşun olacağını bende düşünmüyorum ,2018 ve 2019 yılı regülasyon çalışmaları bunun en büyük kanıtı.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
February 15, 2019, 02:28:26 AM
Bitcoine indirgememek lazım ama evet katılıyorum gelecekte kriptoparalar çok ama çok önemli bir yer edinecek dünya ekonomik sisteminde.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
February 14, 2019, 04:47:30 PM
kripto para sektörünün an itibari ile içinde olduğu kırmızı dönem evvela sürekli olacak değik bir noktadan sonra market eski popülerliğine dönüşme yolunda  harekete geçecek. Gelecekten kaçmadan blok zincir teknolojisi alanındaki gelişmeleri öğrenmenin vereceği deneyim bize ilk olma keyfini yaşatacak.

jr. member
Activity: 462
January 07, 2019, 10:32:14 PM
10 yıl öncesini düşünüyorum da sosyal medya denilen zımbırtı dahi hayatımızın içinde bu denli yoktu şimdiyse neredeyse diplomaside dahi kullanılıyor.
bulunduğumuz çağ değişimlerin ve yeniliklerin çağı ve  kripto paralar da 10 yıl içerisinde büyük aşamalar kaydetti. artık devletlerin gündemi olmaya başladı. şu aralar her ne kadar büyük biraderlerin elinde manipüle ediliyor olsa da tam manasıyla hayatımıza bir şekilde yerleşip standartını bulacaktır.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
January 07, 2019, 04:38:41 PM
Gelecek ne zaman gelecek ,kripto piyasası genişlemesi açısından bir sıkıntı yok ,fakat bu gelişme fiyatlanma ile ters orantıda ilerliyor buda yatırımcının canını sıkıyor.
Her gelişmede kurumsallaşma, her kurumsallaşma da böyle bir oturmuşluk getirecek beraberinde. Eski uçucu kripto paralar dönemi kapanacak. Bunu şöyle örneklemek istiyorum. NewYork borsasını bi milim kıpırdatabilmek ile borsa istanbulu yerinden oynatacak hacimleri karşılaştırın. Tabii ki tam örneklemez. Ancak bir borsada derinlik artarsa hareket yavaşlar. Bu hem iyi hem de kötüdür. Sizin ne taraftan baktığınıza bağlı olarak...
newbie
Activity: 42
Merit: 0
January 07, 2019, 02:07:40 PM
Zaten Yillardir Dünya Üzerinde Kullanilan paranin Sadece % 10 küsürü  somut olarak kullaniliyor geriye kalan % 89 küsürlük bölümü Digital.
Demek istedigim Bizim Digital parayi kullanmamiz yeni degil.Cebinde Nakit Para gezdiren gitgide azaliyor,Tabiki Digital para kacinilmaz ama bu Btc veya diger paralarin 10binlerce dolar degerinde olacagi anlamina gelmez,belki hepsi mesela stadart 5 dolar olacak gelecek yillarda bilemeyiz.
Pages:
Jump to: