Pages:
Author

Topic: Gençliğinizi Yakan Online Oyun Hangisi - page 2. (Read 673 times)

jr. member
Activity: 138
Merit: 2
Başlığı görünce direkt yazmak istedim . Metin2 yi gece gündüz oynadığım günler aklıma geldi de hüzünlenmedim değil Smiley Çok şükür kolay sıyrıldım , aklımız başımıza geldi  Grin
newbie
Activity: 56
Merit: 0
her zaman için gta oldu. tüm serilerini oynadım. hatta kurtlar vadisi olarak piyasada olanları bile oynadım. hiç bir şey yapmasam bile binip arabaya haritayı turluyorum  Grin
newbie
Activity: 86
League of legends sezon 2 den beri oynuyorum yaklaşık 185 günümü çaldı oyun nerden baksan yarım sene!!!
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yıllar önce oynadığım world of warcraft oyunu. 1 belkide 2 yılımı tamamen onunla kurutmuştum. Geceli gündüzlü dungeonlar raidler, arenalar charlar ile uğraşmıştım.
Tamamen zaman israfıydı.
newbie
Activity: 86
Knight Online malesef şu oyuna harcadığım zamanla ders çalışsaydım şuan bilimadamı olurdum
newbie
Activity: 32
Benmkisi SilkroadOnline kesinlikle çocukluğumun gençliğimin katili  Shocked
jr. member
Activity: 146
Merit: 1
bir internet cafeci olarak knight diyorum çok az oynadım ama sayesinde çok deli paralar kazandım.
newbie
Activity: 55
Counter-Strike başka altarnatifi yoktu gençligimde.
newbie
Activity: 13
pubg ye fena sardım. pc oyunu yetmezmiş gibi bir de telefonda oynuyorum. henüz yanmadı ama bir duman kokusu gelmiyor değil Grin
newbie
Activity: 81
lol bir ara beni mahvetmişti. gece gündüz oynuyordum, okulumu falan mahvetmeye başlamıştı. en çok sevdiğim zamanlarda bıçak gibi tek seferde oynamayı kestim. şimdi ara sıra sadece videolarını izliyorum.
member
Activity: 714
Merit: 82
metin2'de yeni server destan açılmış. 10 yıl aradan sonra oyuna başlayacağım. gelmek isteyen varsa gelsin.
ayrıca oyun eskisi gibi değil artık oyuna herkes para basıyor ve oyundan para kazanmak mümkün hale gelmiş.
yüksek level bir hesap satın alıp farm yapıp ek gelir yapma niyetindeyim.
newbie
Activity: 53
AgeOfEmireII online değil de ilk aldığım bilgisayarla tek yaptığım şey bu oyunu oynamaktı
newbie
Activity: 56
Metin2 Ve Knight Online kahretsin!
member
Activity: 714
Merit: 82
Metin2

Var mı burada eski tramola - artemis - jade - odin sunucularından oyuncu? Smiley
newbie
Activity: 39
Call of Duty - Ultima Online - Never Winter Night - Baldur's Gate.
newbie
Activity: 30
kesinlikle ve kesinlikle knight online bir daha yakınından geçmem
newbie
Activity: 77
Silkroad Online , insan düşünüyor oynamasaydık o kadar zamanımızı vermeseydik kim bilir nerelerde olurduk .
member
Activity: 322
Merit: 32
Ultima online.
newbie
Activity: 77
Bağımlılık bende büyük problem başladım mı bırakamam diye hiç başlamadım
newbie
Activity: 97
Knight maalesef hem sigaraya da başlangıç sebebim hem beden hemde akıl sağlığımı bozdu lanet oyun
Pages:
Jump to: