Pages:
Author

Topic: Gençliğinizi Yakan Online Oyun Hangisi - page 3. (Read 673 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
Benimde Knight Online her gece sabahlardık savaşlar deloslar ardream exp falan derken geçti ömür Cheesy
newbie
Activity: 70
1999-2002 yılları arası CS.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Valla kardeş çok oyun oynadım hemde fena bağımlılık yapan oyunlar ultima online , knight online , dota vs. ama gençliğimin yandığını düşünmüyorum. Hayatın ağır sorumluluk yüklerini henüz sırtıma almamışken iyi ki oynamışım yani tekrar çocukluğuma gençliğime gitsem yine oynarım...
newbie
Activity: 31
Point blank
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Tabiki Knight Online USKO ama. Sonra bi ara SteamKO ya sarmıştım ama o zamanlar genç değildik:) biraz karta kaçmıştık.
newbie
Activity: 69
Benim de ogame ve travian, sizinkilere göre pek sönük ama bizim zamanımızın en iyileriydiler
newbie
Activity: 47
benimkisi mu online,her kes bilmez)
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Lise zamanlarimda okul sonrasi ve hatta cogu zaman okul vakti bile kafede age of oynamakla gecerdi vakit. Ha noldu vaktimi yedi pisman miyim hayir. Yine olsa yine oynardim saatlerce.
newbie
Activity: 42
candy crush
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Onlarca oyun oynadım ve şuan düşündükçe onlara zaman ayırdığım için pişmanım ama sanırım o zamanlar bunları oynamak gerektiriyomuş. En çok zamanımı diabloya ve metin2 ye zaman harcadım.
newbie
Activity: 131
gençliğimde çok okey oynardım online Cheesy gençliğimi yaktı diyemem de  epey zamanımı aldığı doğrudur heheh Cheesy
newbie
Activity: 34
Metin 2 ve İKV (İstanbul kıyamet vakti) iyi zamanlardı Smiley
newbie
Activity: 31
Age of Empires delisi olarak büyüdük zaman zaman fifa da oynadığımz oluyordu tabi ^^
newbie
Activity: 32
Silkroad Online diye bi oyun vardı kendisini saygıyla anıyorum hala etkisinde olduğuda söylenebilir  Grin
newbie
Activity: 32
Yıllarımı verdiğim o malum oyun SilkroadOnline çılgınlar gbi servera girebilmek için bile 4 saat uğraşırdık ne zmanlardı ^^
newbie
League Of Legends hala yakıyor Cheesy
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Tabi ki KO sabahlara kadar az mı oynadık gece kalkar savaşa girerdik. Gençlik işte şimdiki aklım olsa oynar mıyım gezer dolaşırım arkadaş hapsediyorduk kendimizi eve.
newbie
Silkroad... Onu oynayacağıma bu olaya baksaydım suan hayatım bambaska olurdu i:D
newbie
Activity: 129
gençliğin aklını alan ve onları bağımlı hale getiren bir çok online oyun var. bu zamanda o kadar fazlalar ki saymakla bitmez şuan.
newbie
Activity: 2
fifa ve pes peşinde koştuğum kadar sahalarda koşsaydım..
Pages:
Jump to: