Pages:
Author

Topic: Gençliğinizi Yakan Online Oyun Hangisi - page 4. (Read 673 times)

jr. member
Activity: 82
Merit: 2
Knight online (geceli gündüzlü 1 yıl)
Dota 1 (1 yıl)
World of warcraft (2 yıl)

Knight online üniversitemi uzattı. Hayvanlar gibi aşık olduğum kızdan ayırdı. Dota knight online'dan kurtulmama yardımcı oldu. Okul bitince WoW oynadım. O bozunca şimdilerde league of legends oynuyorum arada. Sinir yapmadan hırs yapmadan oynuyorum. Online oyun insanı kanser eder.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Oynaması çok zevkli olmasına rağmen Ogame çok zaman alan bir oyundu.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Metin2 ve karahan online. Saatlerce bilgisayarın başında kalmama neden oluyordu bunlar 13-14 yaşlarımdayken Cheesy
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Call of Duty 2 Multipayer lise hayatımı mahvetmiştir, özellikle son sene sınava hazırlanırken. Her gün en az 6 saat oynardım deli gibi. Okadar oynayınca tabi kendimi de baya bi geliştirmiştim. Yabancı bi takım denemek istemişti ve kendi serverlarında antreman bile yapmıştım adamlarla. Arada hala açar oynarım, ne günlerdi.
member
Activity: 224
Merit: 10
ev arkadaşım 10 gündür günde 20 saat knight oynuyor lan gençliğinde oynuyordun o oyunu ne oldu sana böyle  Grin
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
USKO, M2, CS GO, LOL, PUBG (devam)
member
Activity: 238
counter strike knight online
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Knight online kesinlikle. Bir de counter strike 1.6 tabi ki olmazsa olmaz. Bunlar sayesinde az heyecan yaşamadık günlerce evden çıkmadık.
newbie
Activity: 161
world of warcraft ama gençliğimi yaktığını düşünmüyorum Smiley
newbie
Activity: 101
tabi ki knight online, lanet olsun o oyuna  Grin
newbie
Activity: 252
knight online olsa gerek
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
gençliği yakan oyunların tamamı online olanlar farkında mısınız acaba? football manager oynarım gençliğimden beri beni yakan oyun diyemem. 3-5 sezon yapınca tamam diyorsunuz o arada aylar geçiyor tabi. yeni sezon yeni menajerlik oyunu. malum ne kadar online oyun varsa hepsini çöpe atıp ailenize vakit ayırın.
newbie
Activity: 96
Zamanında Tibia diye bir oyun vardı geçen mail atmışlar 10 sene önce premium üye olmuştunuz bunun hatrına size 3 aylık premium hediye ediyoruz diye Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 193
Çok oyun oynadım ama Online olarak silkroad mahvetti beni amk.çalışırken öğle arasında bile internet cafeye kaçıp oynardım.yıllardır oynamıyorum char ne alemde hiç bilmiyorum bile
full member
Activity: 333
Merit: 101
Championship manager 99/00 serisini sabahlara kadar oynardım vakit nasıl geçiyor hiç anlamazdım. Ps de wining eleven. pc de quake, counter strike ve half-life sabahlara kadar oynadıklarımdı. güzel zamanlardı gerçekten eskisi gibi olmasa da ara ara yine oynarım.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
açıkçası benim senelerdir online oyuna kapıldığım tarihim olmadı. iki aya yakın lol oynadım. nereden çıktı bu keşke oynamasaydım diyorum. alayı veled, alayı küfür ediyor, alayı agresif. cafede fotokopi çektirecektim bir baktım her tarafta lol oynayan liseli, ortaokul öğrencileri. yazık valla bu gençlere. boş boş işler. en ufak faydası yok. stres, bunalımdan başka neye yarıyor. esporcular en azından kazanıyor onlar neyse de çoğu oynayanın faydasına değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Online oyun olmasada Halflife ile multiplayer oyunlara başladım , Sonra counter strike sonra age of empire 2 sonra genaral . Bu arada 3 sene WOW , 1 sene archage , 6 ay vindictus ve 1 senede blade and souls oldu . Yani oyun oynayarak büyüdüm . Tam boşa geçen zaman .
member
Activity: 196
İlkokul çağımda Travian diye bir oyun vardı bilgisayarımı açıp en yakın arkadaşımla 2 şer hesap yönetiyorduk oyunu o kadar ciddiye almıştık ki bir süre sonra oyun yüzünden aramız açılmıştı  Grin
newbie
Activity: 31
Dota 1 derim başka söze gerek yok sanırım
member
Activity: 154
counter strike ve medal of honer. ikisi favorim.
Pages:
Jump to: