Pages:
Author

Topic: Genesis Mining - page 6. (Read 16160 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 250
August 08, 2015, 10:21:23 AM
Pazar günü hesap kesim tarihi borcu ödedikten sonra Yıllık kontratlı 0.5THS alıcam ilk defa kredi kartı kullanıcam bakalım nasıl olacak Smiley
member
Activity: 108
Merit: 10
August 08, 2015, 10:10:53 AM
Çok kararsız kaldım girip girmeme konusunda ama asıl merak ettiğim şu market olmaması uzun vadede sitenin daha istikrarlı olacağını göstermez mi ? Yani elinde daha fazla kazı gücü olanlar bir şekilde spekülasyon yapamayacak. Aaa fiyat düşmüş satayım da çıkayım diyen kimse olmadıkça sitenin de sermaye sorunu çekeceğini sanmıyorum. Tabi Btc zorluk derecesi artarsa inanılmaz bir oranda o ayrı mesele..
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
August 08, 2015, 04:41:29 AM
Genesis'ten mail geldi 10 dolarlık indirim kuponu bılgınıze.

O mail herkese geliyor. Sadece teklifi kabul eden 1000 kişiye verilecek. O teklifi bin kişinin kullanacağını bile sanmıyorum.
member
August 08, 2015, 03:45:11 AM
Hey!

It's been a few days since you signed up with Genesis Mining and I just wanted to reach out with an offer for you.

We are running a promotion this week to give $10 of free mining power to the first 1,000 people that sign up for the offer.

If you want to take advantage of the offer, you can use the code FREE10GM during checkout! Before you confirm your purchase you will prompted to enter the code. Login here to get started.

Good luck!

Jakov Dolic
Sales Director

Genesis'ten mail geldi 10 dolarlık indirim kuponu bılgınıze.
member
Activity: 79
August 07, 2015, 04:21:54 AM
Bende s5 almayı çok düşündüm ama en sonunda genesis miningte karar kıldım hiç baş ağrısı yok ayrıca bakım, elektrik ve barındırma ücretleride hashnestin uygun gördüğü miktarlarda. Bunlarda göz önünde bulundurulduğunda genesis mining bir adım önde gibi bence. Hergün vakti geldiğinde kazancınız hesabınıza yatıyor. Yanlış hesaplamadıysam ROİ süresi 6 ay civarlarında.

Üye olmak isteyenlere ve kontrat almak isteyenlere her konuda yardımcı olurum skype: berkf.b dilerseniz site üzerinden özel mesajla whatsapp numaramıda verebilirim.

Üyelik linki https://www.genesis-mining.com/a/42841  burada da  %2.5 indirim kodu: qboTux
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
August 07, 2015, 03:26:57 AM
Ben Genesis-Mining : 3.3650 TH/s Kullanıyorum.

Genesis Günlük : TH Başına 1,5 Dolar Kesiyor : Bu da 3 TH Gücüm Olduğu İçin 3 x 1,5$ = 4,5 Dolar Bakım ve Elektrik Masrafına Gidiyor.

3.3650 TH/s 'in Bana Günlük Kazandırdığı : 0.01439797 = 4 $

İşte Diğer Bir Üye Arkadaşımında dediği Gibi Hash Gücü Satma Gibi Bir Seçeneğimiz Yok.
Hasnestin Bana Göre Bir Sorunu da Bloğu Uzun Sürede Çözerse BTC Bakiyemiz Hashnest de Eksilere Düşebiliyor.

Genel Olarak Genesisin Th Başına Masrafının Fazla Olması Dışında Şuanlık Genesis-Mining 'ten Memnunum.
Ayrıca Genesis 1 Yıl Gibi Kısa Bir Sürede ROI ve Profit Kazanmak İçin. Yeni Bir Paket Açtığını Duyurdu.
sr. member
August 06, 2015, 04:51:16 PM
-snip-

Yok ben yatırım yapalı çok zaman oldu zaten.
daha yeni yatırım yapmadım. ama şimdi 1. seneden sonraki her sene benim için kar olacak

Sıkıntı da orada Smiley Bulut Madencilik işinde roi'yi en kısa zamanda yakalayabilmek önemlidir, yeni çıkan cihazlar, elektrik maliyetlerinin artması, toplam HR artması vs bir çok şey karlılığı etkiler. Uzun vadeli yatırımlar malesef patlayacaktır.

Peki usta birdahaki yatırımım için ne önerirsin  ? Hashnest mi yoksa Genesis 1yıllık kontrat mı  ?
Forumda amacınız sig spam mı?
Orijinal konuda @cakir her şeyi yazmış anlatmış, hala neyi soruyorsunuz?

İlk defa cloud yapıyorum ve zaten yanlış attığım ilk adımı tekrarlamak istemiyorum ve güncel fikir arayışındayım. Doğru yönlendirilmek istiyorum. Spam amacım olsa başka geyik konusumu bulamıcam gider orda spamlarım.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
August 06, 2015, 04:41:09 PM
-snip-

daha yeni yatırım yapmadım. ama şimdi 1. seneden sonraki her sene benim için kar olacak

Sıkıntı da orada Smiley Bulut Madencilik işinde roi'yi en kısa zamanda yakalayabilmek önemlidir, yeni çıkan cihazlar, elektrik maliyetlerinin artması, toplam HR artması vs bir çok şey karlılığı etkiler. Uzun vadeli yatırımlar malesef patlayacaktır.

Peki usta birdahaki yatırımım için ne önerirsin  ? Hashnest mi yoksa Genesis 1yıllık kontrat mı  ?
Forumda amacınız sig spam mı?
Orijinal konuda @cakir her şeyi yazmış anlatmış, hala neyi soruyorsunuz?
sr. member
August 06, 2015, 08:29:34 AM
-snip-

legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
August 06, 2015, 08:21:31 AM
-snip-

legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
August 06, 2015, 08:13:55 AM
genesis mining yatırımı yapacaklara önerim kredi kartı ile alsınlar.

simplex diye bir aracı şirket kullanıyorlar. kartla alınca ilk ay madencilik gelirinizi göndermiyorlar.

kartla alınca en azından 180 gün koruma altındasınız.
sr. member
August 06, 2015, 08:04:12 AM
Şimdi gençler bakın hele.

0.50 THS lik yatırım yapmışım

Bitcoinwisdom da hesaplama yaptığım zaman günde 0.00481 kazanmam gerekiyormuş

Ancak bana gelen genesisden btcler 0.00213 dolaylarında

Yani %50 den fazlası fee ye gidiyor. Bunu daha önce hiç hesaplamamıştım ^^
Artık ben buraya hiç yatırım yapmam direk öbür tarafa yatırımlar.

Roi Süreside şuan için
yaptığım yatırım 0.8 BTC / 0.0021 = 376 gün.

Konunun başında 1 yıllık paketi seçin demiştim, 0.5 THs'ye 0.05 Btc öderdin, roi de 200 gün civarı olurdu. geri kalan 165 günde de sana çalışırdı cihazlar.

hero member
Activity: 698
Free Speech is the most important thing.
August 06, 2015, 07:54:47 AM
Hem yatırımın geri çıkma ihtimalini düşürdü hem ref kazancı alma şansını kaybetti. İyice okuyup araştırmadan yatırım yapınca böyle oluyor.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
August 06, 2015, 07:50:25 AM
Şimdi gençler bakın hele.

0.50 THS lik yatırım yapmışım

Bitcoinwisdom da hesaplama yaptığım zaman günde 0.00481 kazanmam gerekiyormuş

Ancak bana gelen genesisden btcler 0.00213 dolaylarında

Yani %50 den fazlası fee ye gidiyor. Bunu daha önce hiç hesaplamamıştım ^^
Artık ben buraya hiç yatırım yapmam direk öbür tarafa yatırımlar.

Roi Süreside şuan için
yaptığım yatırım 0.8 BTC / 0.0021 = 376 gün.

Konunun başında 1 yıllık paketi seçin demiştim, 0.5 THs'ye 0.05 Btc öderdin, roi de 200 gün civarı olurdu. geri kalan 165 günde de sana çalışırdı cihazlar.
hero member
Activity: 490
August 06, 2015, 05:40:04 AM
o zaman ref kuponlarına göre bunları kullanmak çok daha avantajlıSmiley birden fazla kullanılabiliyor mu bir kuponlar?

REVIEW kodunu herkes kullanabilir ama bir üyelik aynı alışverişte 2 ayrı kupon birden kullanamaz. Kuponlar birleştirilemiyor.
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
August 06, 2015, 05:39:24 AM
Th başına 1.5 dolar sabit kesintileri var, çok çok yüksek yatırımlar yapılmadığı sürece yarıdan fazla kesiniye tekabül ediyor bu, yatırım arttıkça yarıya iniyor ortalama.. Hashnest çok daha uygun bu konuda, şu anda S5'lerin kesintisi %43 civarı, istenildiği zaman tası tarağı toplayıp sistemden çıkabilmek de cabası. Hashnestte borsacılığa devam:)

Mail gelmiş bu arada bugün genesis mining'den, 10 dolarlık indirim kuponu yollamışlar FREE10GM şeklinde, paket alacak olanlar kullanabilir.

Aynı zamanda %5'lik indirim kuponu da REVIEW, hangisi daha cazipse ödeme yönteminizde onu kullanabilirsiniz.
o e-maili herkeze atıyorlar Smiley

o zaman ref kuponlarına göre bunları kullanmak çok daha avantajlıSmiley birden fazla kullanılabiliyor mu bir kuponlar?
denemedim hiççç genesiste yatırımım yok.. sadece genesis'İ incelemek için üye oldum. Birde bu posttan takip ediyorum.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
August 06, 2015, 05:36:59 AM
Th başına 1.5 dolar sabit kesintileri var, çok çok yüksek yatırımlar yapılmadığı sürece yarıdan fazla kesiniye tekabül ediyor bu, yatırım arttıkça yarıya iniyor ortalama.. Hashnest çok daha uygun bu konuda, şu anda S5'lerin kesintisi %43 civarı, istenildiği zaman tası tarağı toplayıp sistemden çıkabilmek de cabası. Hashnestte borsacılığa devam:)

Mail gelmiş bu arada bugün genesis mining'den, 10 dolarlık indirim kuponu yollamışlar FREE10GM şeklinde, paket alacak olanlar kullanabilir.

Aynı zamanda %5'lik indirim kuponu da REVIEW, hangisi daha cazipse ödeme yönteminizde onu kullanabilirsiniz.

legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
August 06, 2015, 05:33:09 AM

newbie
Activity: 6
Merit: 0
August 06, 2015, 03:24:09 AM

member
August 06, 2015, 02:50:30 AM
Bana sanırım yüzde beslık bı kod verdıler yazdıklarınızdan sonra hevesım kactı ama Smiley
Pages:
Jump to: