Pages:
Author

Topic: Gerçekçi olalım mı? - page 5. (Read 1474 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
March 25, 2018, 04:52:54 AM
Gerçekli olmak gerekirse kripto piyasası 3-4 ülkenin iki dudağı arasında yasıyor . Merkezsiz olmayı hayal ettik ama sonu merkerzi hükümetlerin kontrolüne kaydı . Bizim yeni dünya düzeni hayal oldu .
newbie
Activity: 112
Merit: 0
March 25, 2018, 04:46:26 AM
Piyasanin bu denli kotu oldugu zamanlarda bir miktar usdye yatirip en azindan biraz fon artisi saglamak yolu secilebikir gozukmekte daha sonrasinda btcye tekrar girilebilir
full member
Activity: 322
Merit: 100
March 25, 2018, 04:30:18 AM
Bence 10 15 yıl içinde blockchain piyasaya hakim olacak tamamen. Bitcoin de çok büyük yaygınlıkla kullanılacak bugün forex piyasasının günlük hacmi 5 trilyon dolarken kripto piyasasının 15-20 milyar dolar arasında gidip geliyor. Aradaki uçuruma bakın ve giderek büyüyor bu da 20 yıl içinde kafa kafaya gelecek gibi düşünüyorum. Yani olayın çok daha başındayız inatçı olanlar sabırlı olanlar bu işte iyi paralar kazanacaklar. Gerçekçi olmak gerekirse düşüncem bu tamamen.

Aynen öyle bende bunu düşünüyorum sanal paralar artık geçerli olacak hacmi böyle 5-10 trilyon dolar olacak en az gibi geliyor sabırın önemli olduğunda o zaman görecebileceğiz
newbie
Activity: 76
March 25, 2018, 12:29:44 AM
Ben de insanların yatırım yaptıkları coin sayfalarında birbirlerini avutmalarına karşıyım. Öyle bir ortam oluyor ki yok 10x olacak yok 20x olacak herkes birbirini gaza getiriyor bilinçsizce. Gerçekçi olmak gerekirse ne olacağını kimse bilmiyor ve kimse batarsa sıkıntıya gireceği bir parayı kriptoda değerlendirmemeli. Çok zenginsinizdir, dokunmayacaktır büyük meblağ da olur ancak arabayı satıp girmek işinizi şansa bağlı kılar. Ben artabileceğini düşündüğüm birkaç coinde mütevazı tutarlar tutuyorum. Hedefim 2019 yılında araba alabilmek ancak onlara bel bağlamıyorum. Hiç değerlenmeyebileceğinin hatta sıfır olabileceğinin de farkındayım. Ancak 5x, 10x de olabilir. Uzun lafın kısası, gerçekçi olmak için para koyduğunuz projeyi iyi seçin ve kesinlikle ona bel bağlamayın.
newbie
Activity: 195
March 24, 2018, 11:41:13 PM
Blockchain teknolojisi onumuzdeki yillarda daha yaygin olarak kullanilacagina dair kimsenin suphesi olmasin. Ama bu demek degil ki piyasadaki bircok coin/token onumuzdeki yillarda da var olmaya devam edecek. Bir cok coin/token piyasa eklenecek fakat projesi iyi ve uygulanabilir olanlar hayatta kalacak gerisi cop olacak. Su an ki durum cok komplike hem devletler hem sirketler hemde kisisel yatirimcilar icin, coinmarketcap e baktigimizda gunluk cok buyuk kayiplar ve artislar gorebiliyoruz ki bu gercegi yanlis yantisan birsey. Bir coin/token in toplam degerinin circulationg supply ile carpilip hesaplanmasi market hacmini cok buyuk gosteriyor halbuki 4 milyon btc nin ulasilamayacak hesaplarda kayboldugunu dusundusunde ya da talep olamadiginda bu fiyata satis yapamayacagi gercegi ile yuzlestiginde. Oncelikle crypto paralara kesinlikle duzenleme getirilmesi gerekiyor ki bu uzun vadede kullanimi arttiracak. Crypto paralari odeme yontemi olarak dusunmeyip buyuk cercevede blockchain teknolojisini dusunmek gerekir ki kuantum bilgisayarlari ile bu teknoloji cok daha ileriye gidecek bu yuzden uzun sureli iyi yatirimlar kesinlikle kar ettirecek.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 23, 2018, 07:36:30 PM
Bence 10 15 yıl içinde blockchain piyasaya hakim olacak tamamen. Bitcoin de çok büyük yaygınlıkla kullanılacak bugün forex piyasasının günlük hacmi 5 trilyon dolarken kripto piyasasının 15-20 milyar dolar arasında gidip geliyor. Aradaki uçuruma bakın ve giderek büyüyor bu da 20 yıl içinde kafa kafaya gelecek gibi düşünüyorum. Yani olayın çok daha başındayız inatçı olanlar sabırlı olanlar bu işte iyi paralar kazanacaklar. Gerçekçi olmak gerekirse düşüncem bu tamamen.
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 23, 2018, 05:54:29 PM
piyasa daki coinlerin hervbirinin farklı bir hikayesi var dürüst olmak gerekirse bunların belki yüzde 1 i gerçekçi zaten ilerleyen zamanlarda ayakta kalacak coinler bu yuzde birlik kısım olur.
newbie
Activity: 168
March 23, 2018, 05:51:50 PM
Gerçekçi olmak gerekirse gerçekten bitcoin piyasası git gide yükselicek çünkü dünyadaki hiç bir şeyin para biriminin değerli taşın sonu yok fakat bitcoin belirli sayıda bir yere kadar üretilecek buda bitcoin değerinin çok yüksekliğini gayet açık ve net bi şekilde gerçekci olarak gösterdiğini düşünüyorum.
member
Activity: 176
Merit: 10
March 21, 2018, 06:35:47 AM
Hocam projeler ınsana dayalı oldugu ıcın gunumuzde zaten kullanıldıgı yerler var ve gelecekte hıc ummadıgımız bır sekılde gelısecek ne oldugunu bıle anlamayacagız fazla kasmamak lazım bu durumu.Proje hayata gecmelı ve kullanıcıları ıle ayakta durdugu ıcın amacı cok onemlıdır.Bu yuzden ıyı okuyup analız etmek lazım
full member
Activity: 336
March 19, 2018, 05:32:45 PM
hocam tamam gerçekçi olalım ama gerçekçi olurken de, işin ucunu kaçırmamak gerekiyor, gerçekler acıdır bu doğru, ama böyle bir gerçek var diye, piyasa düşecek diye acılar içinde kıvranmamak gerekiyor, önümüzdeki fırsatlara bakmak gerekiyor
full member
Activity: 630
March 19, 2018, 03:26:42 PM
Zaten piyasadaki çoğu koinin ölü koin olduğunu yeni yatırımcılar bile anladılar ki artık para akışı sağlanmıyor piyasaya. Hodl konusuna gelirsek ben 2018 ortalarına doğru hacim rekoru kırılcağını düşünüyorum
member
Activity: 276
March 19, 2018, 07:17:52 AM
olalım tabikiii..  bitcoin lale ethereumda zaten çöp olup gidecek ama hepimiz burda keyif yapmak için oturuyoruz zaman geçiriyoruz kampanyalara giriyoruz... gerçekci oldu mu Smiley))
member
Activity: 476
March 18, 2018, 06:45:21 PM
Hocam ben şu son düşüşte ölü altları silme girişimi olarak değerlendirenlerden değilim, Ölü altların silneceğini düşünüyorum ancak böyle düşüşler ile değil ürünü olmayan projelerin borsalardan direkt yada devletler eli ile direkt yasaklanabileceğii düşünüyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 113
March 17, 2018, 04:03:13 PM
gercekci olmak gerekirse 1 yila kadar marketcaptaki ilk 100 coin degisecek. yerine sadece saglam olan coinler kalacak. bircok proje cop olup kepeng kapatacak.
full member
Activity: 238
March 17, 2018, 04:00:53 PM
Bir çok proje yatırımcıları sayesinde ayakta duruyor, güzel anlaşmalar yapan ve hayatımıza entegre olan çok az sayıda proje var ve bu sayı da öyle kolayca artmaz bunları da bulunca kacırmamak gerekiyor
member
Activity: 210
March 17, 2018, 02:01:19 PM
Anlatım gayet güzel haklısınız. Ölü yatırımlara inanıyor hayallerimizi çevremizdekilere satıyoruz. Bu çark biri cubuk sokana kadar da böyle devam edecek gibi gözüküyor.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 17, 2018, 01:57:00 PM
Önceden icolar ellerinde hiçbir şey yokken sadece bir whitepaper bir sunumla bu işi yapıyorlardı. Güzel paralar topluyorlardı. Ama şuan ki durumdan yavaş yavaş ipo tarzı olmaya başladılar. Ellerinde bir prototip bir beta sürümü olmayan icolar para toplayamayacaklarını biliyorlar gibi.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 17, 2018, 01:54:59 PM
Gerçekçi olmak gerekirse şu an altcoinlerin durumu pek iç acıcı değil.Çoğu bir hayal satıyor ve o hayalin peşine takılanlar ile bir hype oluşturuluyor.Piyasanın gerçeği ile tanışınca piyasa kötüye gidince satışlar geliyor ve dip fiyat olmadığı için düştükçe düşüyor.Umut bağlananlar ise daha az etkileniyor.5 sene sonra BTC olurda diğer altcoinlerin durumu ne olur belli değil.
full member
Activity: 532
March 17, 2018, 01:46:33 PM
coğu altcoin mantıklı bir fikir içermiyorsa daha ek bir şey sunmuyorsa teknolojisi öncekilerden daha iyi değilse yok olmaya tabi ki makhum şuan 3 ay olur 6 ay olur 9 ay olur 1 sene olur ama yok olur gider bu piyasada zaten suan spekülasyon ve balinalardan baska bir sey değil.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
March 17, 2018, 01:28:30 PM
Başlığı açan arkadaş güzel tespitlerde bulunmuş inşallah ilerleyen süreçte altcoinler yüzümüzü güldürür.
Pages:
Jump to: