Pages:
Author

Topic: Gerçekçi olalım mı? - page 6. (Read 1474 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
March 17, 2018, 05:44:51 AM
Bu konu bir süreç olduğu için önce piyasanın biraz sabitlenmesi sonra reel para gibi kullanım alanlarının oluşturulması gerekli. Hayal olarak güzel olmasına rağmen bu durumun reele sabitlenmesi tabiki uzun sürecektir, normal karşılamak gerekiyor bu konuyu. Ayrıca bunun adı tutundurma olarak geçer, önce göz alışır sonra kullanım alanları ortaya çıkar en son kullanım gerçekleşir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
March 17, 2018, 04:59:45 AM
sene 2020 de bu postları okuduğumuzda ne düşüneceğiz ben onu çok merak ediyorum. bazen 2014 yıllarından yazılanları okuyorum wayy bee diyorum. acaba bizde 2020 de böyle diyecek miyiz? Belkide bu fiyatlar çok komik olacak o günderde.

Dostum her şey olabilir bu piyasada ama dediğine katılıyorum, arada bende 3-4 yıl önceki postlara bakıyorum ve bazı konularda ne kadar yanıldığımı görüyorum ve bu işin daha nerelere kadar gideceğini düşündükçe heyecanlanmıyor da değilim
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
March 17, 2018, 04:37:27 AM
Switchneo ico' sunu araştırırken gördüm ki Neo ico' ları hatta airdropları bile kayıtsız kar bırakmış. Hem de çok uzun vadede de değil. Kısa sürelerde. ONT örneği bunlardan bir tanesi. Neo koşa koşa geliyor gerçekçi olmak gerekirse.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
March 17, 2018, 04:19:53 AM
Gerçekçi olmak gerektiğinde olumsuz değilim. Blockchain teknolojisi durdurulamaz. Sürekli scam projeler çıksa da tutanlarla büyüyerek devam edecektir
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 17, 2018, 03:15:47 AM
sene 2020 de bu postları okuduğumuzda ne düşüneceğiz ben onu çok merak ediyorum. bazen 2014 yıllarından yazılanları okuyorum wayy bee diyorum. acaba bizde 2020 de böyle diyecek miyiz? Belkide bu fiyatlar çok komik olacak o günderde.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
March 17, 2018, 02:22:50 AM
Gercekci olursak ultra arastirmadigimiz altcoinlere yatirim yapmis durumda cok insan var sirf yukseliyor diye dusuncede panik saticisi olup cikiyor zarar ediyorda ediyor. Btc evet cok onemli hale gelecek ama sabretmek lazim
full member
Activity: 264
Merit: 100
March 17, 2018, 12:51:05 AM
Gunluk hayatimiza entegre olacak coinler, projeler falan bundan sonraki donemde mumkun olabilir henuz kripto dunyasinda isler tam rayina oturmamisken bunu mumkun mu bilemiyorum henuz
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
March 17, 2018, 12:29:35 AM
Gerçekçi olalım elbette, şu anda kısa vadede hayal alıp satarak para kazanıyoruz, aynı zamanda uzun vadede kalıcı olabilecek ve gerçek hayatta uygulanacak değerlenecek projeleri bulmaya çalışıyoruz. Çoğu proje parayı erken bulmak amaçlı olabilir fakat bir çoğu da yarının şirketleri olma yolunda ciddi çalışmalar yapıyor, bu işlerin kolay yürümediği de bilinen bir şey.

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
March 16, 2018, 07:15:17 AM
altkoinlerle alakalı olarak bir çok şeye katılıyorum, fakat bu alt koinler ileride çıkacak bir çok teknolojinin habercisi, ve baktığınız zaman o altkoinler ileride alanında lider olma potansiyeli taşıyorlar
full member
Activity: 364
Merit: 102
March 16, 2018, 06:00:49 AM
bu teknolojiye şuan itibari ile bebek teknoloji olarka bakmak lazım. öncelikle günlük hayata geçeçecek coin sayısı belki %1 bile olmayacak ama  günlük hayatta kullanılması için epey bir zaman var daha
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
March 16, 2018, 05:56:39 AM
Yazdıkları güzel şeyler fakat piyasa içinde üzün süre bulunan birisi bunlrı daha fazlasıyla biliyordur zaten. Ama ynei yeni bu sektöre giriş yapan bir kişi için bulunmaz nimet diyebilirim. eline sağlık
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
March 16, 2018, 04:58:30 AM
Olmayan projeler zaten zor hayata geçer, bir kaç tanesinde varolan şirketler ico başlatıyorlar, işlerini geliştirmek belki onlardan birşey çıkar. Genel olarak sprekülasyon ve popülarite hareket yaratıyor piyasada
full member
Activity: 490
Merit: 105
March 16, 2018, 02:36:46 AM
malesef hiç bir altcoinin projeleri gerçekleşmedi hiç rastlamadım yani kimi sağlık kimi de eğitim projelerinden bahsediyordu .
full member
Activity: 336
Merit: 154
March 15, 2018, 10:23:02 PM
Hocam öncelikle tebrik ederim. Böyle bir yazı ben yazmayı düşünüyordum siz önce davranmışsınız. Kesinlikle kullanılabilir ve bir topluluğu olması gerekiyor yatırım yapılacak projelerin. Son zamanlarda bu yazdıklarınız benimde aklımı çok kurcaladı. Steemit örneği gibi topluluğun kullanıma teşvik edilmesi gerekiyor ki hareket olsun. Bunlara ek olarak mesela BAT var şuan radarımda.
member
Activity: 392
Merit: 10
March 15, 2018, 07:23:12 PM
G20 de bu olayı konuşsa koknuşsalar 20-30 dk konuşurlar oda kara para başka bi bok bilmiyolar zaten bu blockchain teknolojisi hakkında
member
Activity: 406
Merit: 14
March 15, 2018, 05:30:25 PM
Çok doğru tespit hocam yazın bilgilendirici ve gerçekleri gösteriyor. Zaten BTC alanda ya şunu alayımda marketten gofret, starbucksda kahve alayım demiyor. Ne bileyim gidip BTC ile alışveriş yapayım demiyor. Alanlar yav şimdi 1 BTC alsam ileride bu 30 bin dolar olsa paramı 3 e 4 e katlarım diye alıyor. Sermayesi yüksek olanlar zaten uzun vade de paramı al satlarla doğru stratejilerle  2'e 3'e  katlasam muhteşem para diyor. Bunların hepsini harmanladığımız zamanda tüm piyasa spekülasyonlara muhtaç kalıyor. Bekleki para babaları nefes aldırsın da BTC ve altcoinler artsın. Tüm bu gerçekleri bilerek hareket edenler kazananlar olacaktır.

Ayrıca şu anda tüm altcoinler alım seviyesinde ama favorilerimi söyleyip çekileyim.

1) ADA
2) XLM
3) POE
4) XRP

Bu dördünün çokta uzun olmayan bir vadede x3 x4 yapacağını düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
March 15, 2018, 04:33:58 PM
Gerçekçi olmak gerekirse bu piyasada hayal satın alınıyor hayallerin süresi uzadıkça coinin değeri düşüyor.Ekip yol haritasına uygun ilerlemiyorsa değer kaybetmeye devam ediyor.Bir umuda yatırım yapıyoruz herkes gibi.Umutlar müşterek olursa coin çıkıyor olmazsa düşüş başlıyor.
full member
Activity: 210
March 15, 2018, 02:00:37 PM
bu g20den bir cacık çıkmayacak en baştan söylemiş olayım. cidden 20 tane ülke liderinin oturup btc konuşacağını mı düşünüyorsunuz? bir tane fransız ekonomist mi ne 20dklık bir konuşma yapacak bu kadar. ötesi yok. liderler masa etrafında oturup bir şey konuşmayacak. ter dökmeyecekler. belki öğle arası arasında 20dklık bir konuşma olacak. çok önem teşkil etmiyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
March 15, 2018, 01:33:26 PM
Cogu seyın sırf para toplanma amaclı olması, hala ortaya duzgun bısey konmaması gıbı kısımlara katılıyorum. Artık 6 ay ıcınde bırcok projeyı hayatımızda gormemız gerekıyor eger ıcı dolu bıseyler yapılcaksa bu pıyasada, ornegın pundıx projesı canlıda var olacak cok yakın zamanda ve pos cıhazları vs hazır gıbı. Bu projelerın sayısı artarsa pıyasanın ayakları yere basar.
full member
Activity: 602
March 15, 2018, 01:30:15 PM

Dostum paylaşımın için teşekkürler, Kripto para piyasasının geleceği önemli oranda 19-20 Martta gerçekleşecek olan G20 zirvesinde ele alınacak. Dünya dolar rezervinin en büyük kısmına ev sahipliği yapan Çin (Amerika'dan bile fazla) ve diğer BüyükBaşlar paranın trafiğini yöneterek ülkelerinden uçup gitmesini istemiyorlar. Önümüzdeki günler bir çok spekülatif haberle ve gelişmelerle bizi karşılayacak gibi.

Değerli hocam "BüyükBaşlar" yorumuna sesli güldüm.  Arada yorumlarına nükteli sözler ekleyen arkadaşları görmek de güzel oluyor, piyasadaki durgunluğun üzerimizde oluşturduğu gerginliği alıp bir nebze gülümsetebiliyor bizi  Cheesy
Pages:
Jump to: