Pages:
Author

Topic: Guarium - Bounty Contest ile $60 - $36,000 arası kazanabilirsiniz - page 3. (Read 871 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bende pm alabilirmiyim hocam umarım herşey gönlünce olurda beklediğin gibi birşeyler kalır sana
full member
Activity: 420
Merit: 100
Şansa inanırım üstelik denemekten zarar gelmez, sıralamanız hiçte fena değilmiş, kayıt çok basit.  Bol şans.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
İlgine teşekkür ederim paşam. Umarım. Bekleyip göreceğiz...

Güncel durumu da şuraya iliştireyim hemen...

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
böyle projeler nedense bende ponzi havası uyandırıyor bir türlü güvenemiyorum. tüm mesajları okuyamadım umarum listede olursunuz.
sr. member
An itibariyle son durum;

<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>

Katılım bu 3 seçenekten ibaret sadece. Sonrasında mailinize gelecek olan bağlantıya da bir tık gerekiyor sadece...
sr. member
Activity: 672
CAT.EX Exchange
Dostum sen inanabiliyormusun gerçekten Smiley bi hesapla istersen 1000 kişiye 1200 usd verince ne kadar edecek 20 bin kişiye 180 usd verince ne kadar edecek ya yok refinden üye oluruz sorun değil de saf olmayın abi Smiley

İnanmıyorum ama inanmak istiyorum bu kez niye ise... Diyorum ya 2013ten bu yana ilk kez ciddiye aldım bir şeyi bu kadar... Yoksa bu piyasalarda ne kazıklar yedim, ne ahhlar vahhlar çektim bir ben bilirim. Olur olmaz, zaman gösterecek ama bir kez olsun denemek istiyorum...

Bu siteyi biliyorum anket düzenliyor herkese daha önce bu siteden REDV katılmış ve 0.7 eth değerinde REDV almıştım ama satmamıştım şuan 5 kuruş etmiyor dünya hali eğer verirlerse sakın tutayım falan deme sat gitsin Smiley
sr. member
Dostum sen inanabiliyormusun gerçekten Smiley bi hesapla istersen 1000 kişiye 1200 usd verince ne kadar edecek 20 bin kişiye 180 usd verince ne kadar edecek ya yok refinden üye oluruz sorun değil de saf olmayın abi Smiley

İnanmıyorum ama inanmak istiyorum bu kez niye ise... Diyorum ya 2013ten bu yana ilk kez ciddiye aldım bir şeyi bu kadar... Yoksa bu piyasalarda ne kazıklar yedim, ne ahhlar vahhlar çektim bir ben bilirim. Olur olmaz, zaman gösterecek ama bir kez olsun denemek istiyorum... Yoksa tek bir form doldurma ile ikinci el orta sınıf bir araba sahibi olan, 30-40binleri götürenler var. Ben ise doldurdum ve elime geçer geçmez de sattım gittiler. O zamanlardan bu yana İstanbuldan çok temiz bir ev parası gözümün önünden uçup gitmiştir bir hiç uğruna... Saflık dersen şimdiye kadar katılmamak olabilir benim için ancak...
sr. member
Activity: 672
CAT.EX Exchange
sr. member
Bende yardımcı olmak isterim, ne olacak ki en fazla 1-2 dakikam gitsin ? pm gönder hocam gereken neyse yapayım.

Gönderdim paşam, teşekkür ederim ilgine... Sağolasın...

Katılım bu 3 seçenekten ibaret sadece. Sonrasında mailinize gelecek olan bağlantıya da bir tık gerekiyor sadece...
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bende yardımcı olmak isterim, ne olacak ki en fazla 1-2 dakikam gitsin ? pm gönder hocam gereken neyse yapayım.
sr. member
Siz de ufak bir airdrop yapsanız bir hayli destek çıkan olur hocam bunu bir düşünün derim sonuçta bu piyasanın reklamı böyle oluyor  Grin

Ufak bir airdrop derken ne yapmam lazım anlayamadım ama, ilgine teşekkür ederim paşam...
sr. member
Hocam pm atarsanız linki çorbada benimde tuzum olsun belkı farklı bır ıhtıyacına vesıle oluruz Smiley

Umarım ıstedıgın gıbı olurda ılk 100 ıcıne gırebılırsın...

Teşekkürler paşam destek için. Gönderdim...
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Hocam pm atarsanız linki çorbada benimde tuzum olsun belkı farklı bır ıhtıyacına vesıle oluruz Smiley

Umarım ıstedıgın gıbı olurda ılk 100 ıcıne gırebılırsın...
jr. member
Activity: 546
Siz de ufak bir airdrop yapsanız bir hayli destek çıkan olur hocam bunu bir düşünün derim sonuçta bu piyasanın reklamı böyle oluyor  Grin
sr. member
Anlık:440.

Vazgeçtim yaa ilk 100'den falan  Huh İlk 1000'de kalabilsem keşke...

<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Bu yarışmada ortalama 150 ci sıradayım şuan ve ilk 100 e girmeye çalışıyorum ama kolay değil tabi düzenli olarak gruplarda referansımız paylaşıyorum. Umarım iyi bir proje olur ve güzel kazandırır. Açıkcası fikrim iyi bir proje olduğu yönünde.
jr. member
Activity: 127
Abi bu adamlar twitter izinlerinde şifre görebilmeyi istemişler kimse de dile getirmemiş bu durumu.ben katılmadım buna.
jr. member
Activity: 476
Bu tür katıldığım rahat 50 yarışma oldu ve hiç biri 5 kuruş vermedi uğraşmaya değmez scam bountyler çoğu borsaya bile giremiyorlar tamamen zaman kaybı.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
PM alabilir miyim? Bizimde katkımız olsun. Ayrıca Senno'ya çok benziyor.
member
Activity: 280
Merit: 10
evet arkadaşın dediğine katılıyor, fakat yine de başarılar dilerim her türlü iyi şans dilerim.
Pages:
Jump to: