Pages:
Author

Topic: Guarium - Bounty Contest ile $60 - $36,000 arası kazanabilirsiniz - page 4. (Read 871 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
avalonn'un katkılarıyla güncel durum..: 423.

<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>
sr. member

Daha 30 gün var yarışmanın bitmesine ve şimdiden 15 milyon dolar topladıklarını iddia ediyor herifler web sitelerinden... Umarım doğrudur ve umarım ilk 100 içerisine girebilirim bu 30 günlük süreçte...

nerden bilecezki 15 mil topladıklarını sitede öyle yazıyor sadece scamdır bence fazla umut bağlamayın sonra büyük üzüntü oluyor

Yok paşam ne üzüntüsü, üzüntüyü ben 2013lerdeki fırsatları teptiğimden beridir hayatımdan çıkardım. Ne fırsatlar kaçtı bu yarışma ne ki onların yanında. Sağlık olsun der önümüze bakarız naapalım...
full member
Activity: 728
Merit: 151

Daha 30 gün var yarışmanın bitmesine ve şimdiden 15 milyon dolar topladıklarını iddia ediyor herifler web sitelerinden... Umarım doğrudur ve umarım ilk 100 içerisine girebilirim bu 30 günlük süreçte...

nerden bilecezki 15 mil topladıklarını sitede öyle yazıyor sadece scamdır bence fazla umut bağlamayın sonra büyük üzüntü oluyor
sr. member
Güncel durum: 462.

<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>
sr. member
hey maşallah yaaa. Tebrik ederim paşam. umarım ilk 10a girebilirsin. Makasın bu kadar artabileceğini tahmin edemezdim. İlk 100 benim için hayal o zaman desenize... Huh
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu tür yarışlardan hiç önde çıkabilen oldu mu acaba?

Benim şu an sıralamamı gösteren bir hesabım aşağıdaki gibi. Buradaki sıralamayı yakalamak için bile çok çabaladım.

sr. member
Heyecanınızı çok iyi anlıyorum fakat henüz 1 ay var ve her üye olan kişi ile yeriniz değişebiliyor. Yani henüz katılım sayısı yüksek değil. Bundan birkaç hafta sonra ilk 1000'e bile giremediğinizi görürseniz üzülmeyin Smiley Umarım kazanç sağlarsınız.

2013'ten beridir buralardayım. İlk kez başıma bir bela aldım bakalım. Farkındayım. Hem girsek de gönderecekler mi o bile belli değil... Bir deneyelim. Olmazsa zaten sonrasına hiç elimizi sürmeyiz ama ya olursa da önümüzdeki maçlar için gaz olur bu da bana...Teşekkürler...
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Sen PM gönder üye olayım. Eğer faydası olacaksa ne ala. Döların tavan yaptığı şu günlerde afiyetle yersin Cheesy
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Heyecanınızı çok iyi anlıyorum fakat henüz 1 ay var ve her üye olan kişi ile yeriniz değişebiliyor. Yani henüz katılım sayısı yüksek değil. Bundan birkaç hafta sonra ilk 1000'e bile giremediğinizi görürseniz üzülmeyin Smiley Umarım kazanç sağlarsınız. Ben de bir pm alabilirim.
sr. member

492.liğe düştüm. Daha da düşerim bu gidişle, hiç PM gelmiyor Smiley Belki mail adreslerinizi ya da telegram kullanıcı adlarınızı yazarsanız bu başlığa size linki gönderebilirim. Hem siz de katılırsınız yarışmaya hem de sofrada tuzunuz olur ilk defa başıma aldığım bu belada Smiley  Grin

dostum pm ile yolla refli linkini senin için kayıt olayım iki dakikam feda olsun sana : d

Adamsın bee... Eyvallah sağol varol...
member
Activity: 630
Merit: 37

492.liğe düştüm. Daha da düşerim bu gidişle, hiç PM gelmiyor Smiley Belki mail adreslerinizi ya da telegram kullanıcı adlarınızı yazarsanız bu başlığa size linki gönderebilirim. Hem siz de katılırsınız yarışmaya hem de sofrada tuzunuz olur ilk defa başıma aldığım bu belada Smiley  Grin

dostum pm ile yolla refli linkini senin için kayıt olayım iki dakikam feda olsun sana : d
sr. member

sr. member
7 arkadaşımın buradan yardımı ve benim kendi çabalarım ile birlikte 04.08.2018 saat: 16:43 itibariyle 491. sıradayım... 100'e birşey kalmadı ha gayret...

sr. member
Reli link yasak konuyu reportladım herkes beni şikayet ediyor artık bende edeceğim.

Tebrik ederim Smiley
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Reli link yasak konuyu reportladım herkes beni şikayet ediyor artık bende edeceğim.
sr. member
Üye olan kişiye ne gibi katkısı var hocam? Üye olan sadece dolgu malzemesi mi olacak yoksa üye olana da kırıntı birşeyler düşecek mi? Bu tarz yarışma su bu olayları yakan dolan. Kim kime verir o kadar parayı. Kaldı ki 30 gün var diyorsun. Borsa ya girecek tokenlerde bile son gün ne üçkağıtlar dönüyor. En son wepower örneği var. Son gün ela ezdi gecti

Var tabi ki olmaz olur mu? Katılınca kaçıncı sırada olduğunuzu görebileceksiniz... Soldaki görevlerden de yaptıkça sıranız artacak... Minimum 60 USD, maximum da 36.000 USD, tabi 1.lik falan hayal de işte, bi 1200 USD alabilsek fena olmaz. Verirlerse o da tabi... Ama dediğim gibi güven veriyorlar telegramlarından ve web sitelerinden gördüğüm kadarıyla, açıklar her konuda...Netler.
member
Activity: 532
Merit: 22
Üye olan kişiye ne gibi katkısı var hocam? Üye olan sadece dolgu malzemesi mi olacak yoksa üye olana da kırıntı birşeyler düşecek mi? Bu tarz yarışma su bu olayları yakan dolan. Kim kime verir o kadar parayı. Kaldı ki 30 gün var diyorsun. Borsa ya girecek tokenlerde bile son gün ne üçkağıtlar dönüyor. En son wepower örneği var. Son gün ela ezdi gecti
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bende katıldım bakalım. Bişeyler olabilir gibi duruyor. Şöyle düzgün biraz bişeyler kazansam içim yanmayacak. Katılıyoruz birçok bountye para etmiyor.
sr. member

Arkadaşlar sağolun varolun... Linke tıklayıp üye olan 5 arkadaşımın sayesinde 568. sıraya çıkabildim... Demek ki 30-40 kişi daha bulabilsem ilk 100 içine girebilmek içten bile değil... Yukarılara doğru daha da zorlaşacaktır yükselmek bunu da göz önüne alıyorum tabi bu hesabı yaparken.
Niye bu kadar heyecanlandım bilemiyorum da ayrıca... Heriflerin dağıtacağı ödül neredeyse icodan toplayacaklarından bile fazlaya denk geliyor yanlış hesaplamadıysam...

Desteğiniz için tekrardan sağolun varolun...
full member
Activity: 630
Merit: 104
bu gerçekten cok fazla şey dağıtmaya başladı bountysi dağıtmış dağıtacagını üstüne bide airdrop yapmıslardı üstelik 30bin kişiye! hala devam ediyor bide bu !!
Pages:
Jump to: