Pages:
Author

Topic: Guarium - Bounty Contest ile $60 - $36,000 arası kazanabilirsiniz - page 5. (Read 871 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Adamların sitesi inanılmaz kalite geldi öncelikle ve londra merkezli olmaları da güven verdi bana açıkçası. Diyorum ya ben de pek hazzetmem bu tarz yarışmalardan ama bu kez takıldım kaldım adamlara. Bu yüzden başlık bile açtım düşünün yıllar geçmiştir ben başlık açmayalı yani... Estagfurullah iyi niyetini anlıyorum paşam, sıkıntı yok. Verirlerse verirler zaten. Dediğim gibi ben de 100 tane görsem 99'unu pas geçiyorum bu tarz yarışmaların...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Yasak olduğunu bilmiyorum paşam... Yasak ise admin başlığı kaldırabilir. O kadar yıllık üyesiyim, çok fazla konu açmadığımdan dolayı haberim yok bu durumlardan. Yanlışım oldu ise affola...Pek fazla bu tarz işlere giren biri değilimdir ama bu kez niye ise pek bir gaza geldim... Borç harç çok belki ondandır. İlaç gibi gelebilir eğer o kadar ederi olan token'ı gönderirlerse...

11:53 itibariyle 994. sıraya düştüm zaten. Bu gidişle ilk 1000'de kalamayacağım anlaşılan...

ben daha önceden yapmasaydım linkinizden üye olurdum hocam. kazanacaksa reften en azından bizlerden birisi kazansın. bir önceki mesajı sakın yanlış anlamayın kötü bir niyetim yoktu. daha önce de bu sisteme benzer katılımları yapmıştım ama hiçbir şey göndermediler.  umarım bunlar çakal çıkmaz.
member
Activity: 532
Merit: 12
bu tarz ödüllere inanmıyorum maalesef. kuzeyli arkadaşın paylaştığı airdrop listesinde görmüştüm. adını görünce brezilya takımı guarani zannetmiştim. çok ciddi ref lazım. bol şanslar dilerim
sr. member
Yasak olduğunu bilmiyorum paşam... Yasak ise admin başlığı kaldırabilir. O kadar yıllık üyesiyim, çok fazla konu açmadığımdan dolayı haberim yok bu durumlardan. Yanlışım oldu ise affola...Pek fazla bu tarz işlere giren biri değilimdir ama bu kez niye ise pek bir gaza geldim... Borç harç çok belki ondandır. İlaç gibi gelebilir eğer o kadar ederi olan token'ı gönderirlerse...

11:53 itibariyle 994. sıraya düştüm zaten. Bu gidişle ilk 1000'de kalamayacağım anlaşılan...

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hocam sanırım vermiş olduğunuz kayıt linki referanslı. bildiğim kadarıyla referanslı linkler yasak. sonradan sıkıntı yaratmasın size.
sr. member
Arkadaşlar, dostlar, romalılar,

Uzuuun zamandır bir başlık açmamıştım. Ve hiç bir başlık açma fikri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Detayları aşağıda olan GUARIUM Token Contest kişi başı 36 USD ile 36.000 USD arası para dağıtacak ICO sonrasında.

Ben de ilk başlarda önemsememiştim ama şu an kendimi 987. sırada görünce gaza geldim.  Shocked

Bana PM atıp siz de hem bu yarışmaya dahil olabilir hem de benim sıralamadaki yerim için yardımcı olabilirsiniz...
<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>

Katılım bu 3 seçenekten ibaret sadece. Sonrasında mailinize gelecek olan bağlantıya da bir tık gerekiyor sadece...

Dedenizin hayrına ilk 100 ile 1000 kişi arasına verilecek olan yaklaşık 1200 USD için yardımlarınızı rica ediyorum... Kimbilir belli mi olur belki ilk 100'e bile girebilirim yardımlarınızla...

04.08.2018 Saat: 11:03 itibariyle son durumum: 987.

<<< KAYIT OLMAK ve BU YARIŞMADA BANA DESTEK OLMAK İSTEYEN VAR İSE PM ATSIN LÜTFEN >>>

1.ye - 36.000 USD
2. kişi - 10. kişi arası - 12.000 USD
11. kişi - 100. kişi arası - 3.600 USD
101. kişi - 1000. kişi arası 1.200 USD
1001. kişi 20000. kişi arası 180 USD

04.08.2018 Saat: 11:03 itibariyle son durumum: 987.

Pages:
Jump to: