Aslinda bir arkadasimin bana dun bu olay yuzunden dedigi "Don't feed the troll" durumu soz konusu ama kendimi Ajdar'la tartisan sanatcilar gibi hissediyorum.
Bu Nightmare4883 denen arkadasin Telegram nick name'i Artemis Fowl. Kendisi zamaninda benim GunBot grubunda Bitconnect Ponzi sisteminin referral linkini paylasan ve gruptan atilan biri. GunBot grubunda kac kisi bu sisteme uye olup para kaybetti bilmiyorum maalesef. Ayni arkadas ilk baslarda sagdan soldan buldugu sinyal grafiklerini de yine GunBot'ta paylasip "ben kendim sinyalciyim cok iyi grafik okurum" diye Sener Sen gibi dolasan biridir. (Bu gibi bir nedenden dolayi grupta tartisma da yasanmis ve kendisi gruptan cikmistir. Sonra ben rica minnet gruba almistim kendisini) Tabii bu konularin hepsinin Telegram ekran goruntuleri soz konusu. Isteyenler bana yazarsa mesajla paylasabilirim. Nightmare4883 nam-i diger Artemis Fowl biraz daha trolluge devam ederse buradan da paylasmak zorunda kalacagim.
Kendi actigi su basliktada kendi uslubunu ve gelen tepkileri gorebilirsiniz. Adam bi yandan bize laf ederken kendi yeni cikacak botunun pazarligi pesinde.
Tabii ben bunlari aciklarken yine trolu besliyorum ama olsun en azindan burada ne gibi tiplerin dolastigini anlayin arkadaslar.