Pages:
Author

Topic: 🌍🇹🇷▶️(GÜNCELLEME 04.07.2018)◀️ Yatırımcılar ve Ödül Katılımcıları İçin🌎🇹🇷 - page 2. (Read 1217 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
eline emeğine sağlık keşke daha önce görseydim konunu. İmzaya girecek olan arkadaşlar için işlerini kolaylaştırıcı bir post olmuş.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
böyle bir liste olması çok iyi oldu o kadar uğraşmışsın emeğine sağlık
member
Activity: 224
Merit: 52
çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık, beğendiğim projelerin de burada olmasına ayrıca sevindim.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
SKYFchain Kampanyası ve ICO Satışı Uzatılmıştır
full member
Activity: 630
Merit: 102
Arkadaşlar merhaba herkese , öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben de imza arayışı içerisindeyim şuan önerdiğiniz bir kampanya var mıdır acaba ? En aşağı 3 hafta civarı devam edebileceğim bir kampanya arıyorum fakat çok fazla var ve seçim yapamadım.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Öncelikle eline emeğine sağlık kardeşim. Gayet yararlı bir yazı olmuş tam istediğimiz aradığımız konular bunlar. Yani bir çok bounty ve ico yüksek burdan bulabiliriz. Birde bunlar güvenilir yöneticiler olduğu için. İnsan ister istemez bunlara yöneliyor.  Herkese bol kazançlar
full member
full member
Yeni Ödül Kampanyaları ve ICO'lar eklenecektir.
full member
Counting house Sona Ermiştir.
SKYLLZ Sona Ermiştir.
Shivom Sona Ermiştir.
Yumerium Geçici olarak durdurulmuştur.
[/size]
full member
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Çok yaralı bir konu açılmış. Gerçekten bu kadar ico nun içinde neyin ne olduğu belli değil. Araştırmak lazım yatırım yapmadan önce.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Elinize sağlık son derece faydalı olmuş. Yalnız burda ico patladı ico fiyatının 10'da birine düştü diyen arkadaşlar var. Bunların sebebi birden çok ama en önemli sebebi piyasada yeni yatırımcı yok ve kötü durumda piyas. Sen almazsan ben almazsam Yeni gelen de olmazsa fiyatlar nasıl yukarı çıkacak?
newbie
Activity: 196
çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Özellikle Güncel olması çok iyi olmuş en azından uğraştığınıza ve bizim de yaptıklarımıza değer 
jr. member
Activity: 264
Güncelliği korundukça ve takibi sağlandıkça çok daha güzel olacaktır. Ellerinize sağlık çok güzel bir çaloşma olmuş.
full member
Activity: 686
Merit: 111
gerçekten emeğinize sağlık bunları yapmak kolay değil. İmza kampanyam bittikten sonra hala devam eden varsa değerlendireceğim teşekkürler.
member
Activity: 140
Merit: 15
newbie
Activity: 112
Kaliteli ICOların olduğu sağlam bir çalışma olmuş elinize sağlık.
newbie
Activity: 154
Güzel bir çalışma olumuş teşekkürler hocam. Gerçekten burdaki çoğu ICO'nun getirisi yüksek olucaktır diye düşünüyorum.
member
Activity: 238
Merit: 14
Faydalı bir yazı olmuş. Bizim gibi ödül katılımcıları için büyük emek veriyorsunuz. Ayrıca güncellemeler de ayrı bir tat katıyor yazıya. Takip listeme ekledim.
jr. member
Activity: 112
Elinize sağlık hocam gerçekten kaliteli ve kullanışlı bir çalışma olmuş merit olsaydı kesinlikle vermek isterdim emeğinin karşılığı olarak baya uğraşmışssın. Konuyu güncel olarak tutman ayrıca güzel olmuş forumun içinde artık proje arayıp bulmak gerçekten zahmetli iş olmaya başladı böyle konuların artması dileğiyle
Pages:
Jump to: