Pages:
Author

Topic: 🌍🇹🇷▶️(GÜNCELLEME 04.07.2018)◀️ Yatırımcılar ve Ödül Katılımcıları İçin🌎🇹🇷 - page 4. (Read 1217 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
member
Activity: 336
Merit: 17
Eline emeğine sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş. Faydalı bir yazı olmuş ayrıca. Zaten bir çoğumuz ödül kampanyaları için buradayız. Birde bu güvenilir managerler demişlerde acaba onu neye göre seçtiler ki.  Tabi aralarında güvendiklerim var benimde. Sürekli güncel olursa daha da güzel olur.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Emeğine sağlık hocam böyle başlıkları bir arada  görmek guzel  oluyor   ve yararlı olur ımzaya katılan herkese guncelleemeye devam Smiley
full member
Kampanya süresi uzatıldığı için CryptoFlix Eklenmiştir.
member
Activity: 448
Merit: 10
Çok iyi olmuş ya sevdim baya emek vermişsin bu listeyi hazırlamaya eline sağlık bakıcam imzam bitince bunların imzalarına falan
member
Activity: 364
GR
Guzel bir calisma olmus Merit gonderebilseydim kesin gonderirdim.  Boyle guzel calismalar merit ile desteklenmeli.  Faydali olan seyleri mukafatlandirmazsaniz Allah gunah yazar valla.  Iyi ile kotunun bir yerde ayrilmasi lazim.
full member
Activity: 392
Merit: 101
hoş bir konu olmuş, çeviriniz de fena değil. zaten burada amaç insanlara yardımcı olmak,  ingilizce bilmeyenler dinleyip anlıyorsa bana göre sorun yok demektir diye düşünüyorum. saha sık güncellerseniz daha güzel olur bana kalırsa
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
elinize sağlık hocam,   konunun globalde olan orjinal halini de bilen biri olarak, bence güzel bir paylaşım olmuş, neden derseniz forumda bir çok arkadaşımızın ingilizcesi iyi değil, bu açıdan bu arkadaşlarında konuyu anlamaları adına faydalı
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Hocam çeviri çok faydalı olmuş, forumda böyle bir konunun olması çok faydalı oldu, bana sorarsanız çeviride biraz daha yumuşatılmış öğeler kullanın,  bu şekilde mot a mot  bir çeviri olmuş,  çok daha günlük dil gibi çevirebilirsiniz, yani anlam bozulmasın diye çok kasmışsınız, ama gene de başarılı buldum
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Uşaklı hocam güzel bir çalışma yapmışsınız tebrikler buradaki kampanyalardan xyo ya kısa süreli de olsa girdim bugün son günmüş hatta bounty imza için eğer arkadaşlar varsa haberleri olsun 18-20 mayıs arası son dağıtım 40.7m toplamışlar satılmayan tokenler yakılacak
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Doğru dürüst bir ödül kampanyası bulmakta gerçekten zorlanır olduk. Bu başlık altında en azından daha örgütlü olup scam icolara karşı daha güçlü olabiliriz
full member
Activity: 910
Merit: 105
Güzel ve yararlı bir başlık olmuş. Bunların bazılarının bountylerine katıldım. Bu menajerlerin dışında Tokensuite ekibi, ColorlessK, Sinatrra12, Newslike'ta diğer güvenilir bounty yöneticilerindendir.
full member
Activity: 406
İlk postta aradım ama bulamadım amaç nedir hocam tam olarak, güzel projelerin bounty linklerini falan paylaşmak dimi benim gördüğüm o yani, güzel olmuş eline sağlık takibe değer gerçekten.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Baya emek harcanmış araştırılmış emeğine sağlık hocam. Bakalım uygun bir kampanya bulup başvuralarım bir tanesine bpşta kalmasın diye bountyhivedan bitanesine başvurdum imza da zaten.
member
Activity: 252
güzel yararlı ve faydalı bilgiler olmuş herkes bilir ki bu işin kazanma olgusu ıco sürecinde başlıyor bunun için yeterli ve doğru yatırımlar için yeni kazançlı güncellemeler faydalı olacak herkes bol kazançlar dilerim bilgi için teşekkür ederim...
full member
Activity: 206
Çok yararlı bir başlık olmuş en iyi kampanya yöneticileri en iyi bounty kampanyaları tek başlık altında emegine saglık güzel bir paylaşım olmuş burdan bounty ve ico yatırımı yapabilir arkadaşlar kendileri araştırıp
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Genel olarak katılıdığım bountyler olması beni sevindirdi ortalama bir gelir sağlıyacağına inanıyorum. Güncellenmesi iyi olmuş hocam emeğine sağlık.
full member
Güncellenmiştir

İncelediğim diğer projeleri de en yakın zamanda ekleyeceğim.
jr. member
Activity: 336
Merit: 1
CRYPTOCARZ - offers different racing modes related to popular crypto currency.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çeviri olsa dahi çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık, böyle paylaşımlara ihtiyaç var evet listede bulunan kişilerin paylaştığı bountyler genelde çok aşırı kazandırmasa bile idare ediyor kazançları, en azından 5 dolar edecek kadar token yollamıyorlar.
Pages:
Jump to: