Pages:
Author

Topic: 🌍🇹🇷▶️(GÜNCELLEME 04.07.2018)◀️ Yatırımcılar ve Ödül Katılımcıları İçin🌎🇹🇷 - page 3. (Read 1217 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Güncelleme 07.06.2018

SpotCoin Eklenmiştir (Neo Platform)
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
marketten pay koparmaya calismak adina onlarca proje sunuldu, ornegin listedeki quakemining tam bir fiyasko cikti. yatirim alamayan bu yuzden erteledik diyen proje sayisi da azimsanmayacak kadar fazla.
full member
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
bende jinbiye girdim. ödeme tutarı hayal kadar iyi. cok yuksek hemde buyback garantisi vermişler %50 icin. umarım kalan haftaların bizede faydası olur
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Elinize sağlık, güncel tutulursa çok faydalı olacaktır. En seçme ve parlayacak olanları buraya eklerseniz faydası inanılmaz olur. Bizde merit desteği ile size destek olmaya çalışrız inşallah.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş kardeşim emek vermişsin belli ellerine sağlık.benim imzada bu hafta bitecek eğer uzatmaya gitmezlerse ve ilk ziyaret edeceğim konuda burası olacak hatta şimdiden bakmaya başladım.resimlerin çok olması sayfa açılırken kastırıyor biraz isterseniz resimleri kaldırıp başlık halinde bırakabilirsiniz tekrar teşekürler
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Çok yararlı ve faydalı düşünmüşsün fakat biraz karışık olmua bu işi biraz daha geliştirirsen çok iyi olur.Merit olsa atardım.Ellerine sağlık.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
Hangi İCO'nun yasal olup olmadığını birçok kullanıcı bilmiyor o yüzden güzel bir çalışma olmuş.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Imza kampanyam bitti sayilmasini bekliyorum.  Bitince bunlardan bir tanesini dusunuyorum.  Surekli guncelleme yaptiginiz icin tesekkurler tekrardan.
full member
Not: Çok fazla özel mesaj aliyorum.  Lutfen özel mesaj atmak yerine buraya yaziniz
full member
Activity: 784
Merit: 120
Çok güzel bir başlık olmuş. Eline sağlık.
full member
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@usakli64 çok teşekkürler güncellemeler için. Omnitude'nin bazı bounty kampanyalarına katılmıştım bende. Bakalım ödemeleri ne zaman yapacaklar?
full member
Güncelleme : 01.06.2018

Omnitude ICO tamamlanmıştır

FTEC Projesi eklenmiştir
full member
member
Activity: 518
Gerçekten çok güzel konu açmışsınız. Elinize sağlık. Kontrol ettiğim kadarıyla çoğuna katıldım. Bir kaç tane var onlarında süresi geçti. 
member
Activity: 164
Cidden güzel bir konu olmuş  detaylı incelemede bulunacağım.Gayet ileriye yönelik uzun vadede tutabilecegim proje mutlaka cıkacaktır.Konuyu güncel tutman ve ilgilenmen cidden güzel bir durum bu tur konuları genel olarak güncellemiyorlar ortada bırakılıyoruz Smiley
member
Activity: 476
Merit: 31
Eline emeğine sağlık Uşaklı kardeşim güzel bir liste emek isteyen bir iş olmuş umarız bu liste sürekli güncel kalır bizde biraz olsun gelişmeleri buradan takip ederiz
member
Activity: 378
Merit: 20
Developeo ile ilgili bir sorum olacak.
Bu kampanya 5 milyon dolara kadar bounty bütçesi olacak demesine rağmen hardcap 2500 eth demiş. Zaten hardcap eth 1000 dolar olsa bile, bu ödülü vermesi imkansız. Nasıl birşey bu arkadaşlar, yoksa ben mi yanlış yorumluoyrum.
full member
XYO Network listeden cikarilmistir bitis tarihi 20.05.2018

Pages:
Jump to: