Pages:
Author

Topic: Hayırlı olsun artık zamlardan bihaber kalacağız - page 4. (Read 821 times)

full member
Activity: 840
Merit: 103
Zaten soylemelerine gerek yoktu aslinda cunku her hafta tlnin deger kaybetmesiyle beraber duzenli bir sekilde zamlar geliyordu Cheesy
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Ne kadar enteresan bir sebep Grin Gerçi küfür edene ben de kızamıyorum yakında aldığımız nefese bile zam gelecek hergün bir şeylerin ya değeri artıyor veya gramajı küçülüyor vs. Bıktırdı.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Sadece zam geldigi zaman ogrenemeyecegiz sonrasinda nasil olsa ogrenilecek neden boyle bir karar aldi
member
Activity: 462
Merit: 42
tek haber kaynağı mı var Cheesy merak etmeyelim zamları bize duyururlar malasef keşke olmasa zam ama önce enflasyonun düşmesi lazım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Simdiye kadar yaptiklarindan daha buyuk zamlar kapida adamlar buyuk tepki gormekten korkuyor. Yine yapacak birsey yok diyip 50 liralik alip gececegiz.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Onlar haber vermese de öğreneceğiz lakin, ben nasılsa 50TL'lik alıyorum diyen kafalar varken birşey değişmez. Ben ne fiyatına bakıyorum ne faturaya (50TL'lik alan kısımdan mıyım acaba Smiley) Zam hızına yetişemiyoruz çünkü en iyisi bakmamak diyorum. Olan pompacılara olacak yazık bir dünya kavga çıkar yakında.

Not: Pompacıların çoğunda silah var. Akıllı olun oymasınlar Smiley
member
Activity: 252
Merit: 10
haberin olsa ne olacak sanki tepki gösterdiğimiz zaman sanki fiyatı aşağı çekiyormuşlarda.. bana göre sözcü nün haberleri birazda palavra gibi fiyat artığımı yaptığını açıklamak zorunda.
sr. member
Activity: 617
Zaten bizi vatandaş olarak pekte adamdan saydıkları yoktu, yapılan zamları da onlar açıklamasın. Nasılsa alışveriş yaparken öğreniyoruz. Millet öfke patlamasını benzincideki pompacılara yansıtmaz umarım. En azından benzinciye gitmeden öfkelerini klavyeden yansıtıp benzinciye gitmeden sakinleşmiş oluyorlardı.
full member
Activity: 434
Merit: 112
onlar haberini yapmasında gerçekleri bilmeyecek miyiz?

9 mayıs 6.07 tl
12 mayıs 6.10 tl
15 mayıs 6.28 tl
son 10 günde %3.5 zam gelmiş.
ankara'nın benzin fiyatları değişimi.

senin memura yaptığın zam kaçtı?
tabi dikkat çekecek. tabi küfür yiyeceksiniz.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Tepkilerden korkarak hareket edilmez bu nasıl bir zihniyet? Zamları gizleyerek çözüm bulamazsınız. Millet buna tepkisini sandıkta gösterecektir. Dolarıda durduramıyorsunuz aldı başını gidiyor.
sr. member
Activity: 617
Kendileri açıklsmasa ne olur, sosyal medya diye bir gerçek var. Anında tüm zamlardan haberdar oluyoruz fakat zamları açıklayamayacak duruma geldiklerine göre dutum içler scıdı demek ki.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Maalesef kotu bir gelisme bu. Zamlardan habersiz olmak durumu daha da kritik hale getirecek bence. Pompaciya patlayan insanlarin haberlerini duymaya baslariz yakinda.
member
Activity: 476
Zamları cebimizde para kalmadığı zaman tamamen hissedeceğiz şuan toplumun neredeyse her kesimi ekonomik krizi hisseder hale geldi. Bu gidişat iyi değil.
full member
Activity: 336
Merit: 111
İnsanların zamlara gayet doğal olarak tepki vermesinden korkarak bir daha zam açıklaması yapılmayacağına yönelik yapılan açıklama daha çok tepki toplayacaktır eminim
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Hiç sorun degil, benzinlik tabelalarında seve seve yazmak zorundalar. Eminim herkes gun icinde benzinlik önünden geciyordur. Gecmiyorsaniz açın sözcü gazetesini tarafsiz olarak her haberi okuyun. Satılmış medyaya inat dimdik duracagiz
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Cok guzel artik herseyi sonradan ogrenecegiz. Bu durum sikintili bence. Daha dun itibariyle 6.25 oldu galiba.
member
Activity: 308
Zamlari engelleyemeyince çözümü bunda mı bulmuşlar çok garip.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Zamları söyleyen gene söylüyor, eskisi kadar çok gündeme taşımıyorlar ama yine benizne 18, mazota 16, otogaza 12 kuruş zam geldi. Aha da ben burdan ilan ediyom bakalım:)
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bu gün de sessiz sedasız zam yapılmış yine akaryakıta. Hoş haberimiz olsa ne, olmasa ne? Neticede bu zamları yapmıyorlar mı? Artık zamları açıklama bile gereği duymadıklarını beyan etmişler, millete açıklama yapmayı bile zul görüyorlar.
member
Activity: 182
Bu uygulama hiç iyi olmamış. Tepki alıyoruz diye zamların duyurulmasından vazgeçile biliniyor mu? Dua edin sosyal medyadan tepki alıyorsunuz halk olarak sokakta tepki versek bakalım bu zamları yapabilecek misiniz.
Pages:
Jump to: