Pages:
Author

Topic: Hayırlı olsun artık zamlardan bihaber kalacağız - page 6. (Read 821 times)

member
Activity: 322
Merit: 16
Bunu yapanlara değil de duyuranlara tepki vermemiz çok garip değil mi. Korkunç bir haldeyiz. Dış mihraklar bize oyun oynuyor bizde kendi kendimizi yiyoruz (!) Smiley
member
Activity: 364
Merit: 10
Gerekçeleri çok garip geldi bana, ne bekliyorlardı acaba teşekkür falan mı Cheesy Ortada bir ayaklanma da yok herkes oturduğu yerden söyleniyor.
Bilgisayar başında değil arabada söylenmeye başlarız artık..
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bence iyi haber çünkü insanlar psikolojik olarak daha rahatlayacaklar çünü kimse keyfi olarak fiyatları yükseltmiyor yapılacak bir şey yok en iyisi halkın bilmemesi en azından daha rahat olurlar.
member
Activity: 560
Merit: 11
faydası yok. açıklama yapmayacak olması zammın olmadığı algısını bizde oluşturmayacak. benzinde fahiş vergi oranlarından hükümet vazgeçmiyor mecbur. ekonomimiz o kadar muhteşem ki gazlı içecekler lüks tüketim vergisine tabi. gerçi 2 aydır böyle artık gazoza bunu yapan baharatlar, süt ürünleri onlara da yapar mı artık siz düşünün.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Anca küfür edebiliyorduk, onu da sokakta eder hale geliriz. En azından haberimiz oluyordu ve benzin almaya ihtiyacımız varsa zam gelmeden alıyorduk, şimdi bundan da mı haberimiz olamayacak? Haber alma özgürlüğümüz kısıtlanamaz, bir yolunu bulur haberimizi yine alırız Smiley
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Saka sanilan olay gercekten de dogruymus. Neden boyle bir aciklama yaptilar acaba. Simdiye kadar kimsenin sesi cikmadi ki hic.
Aynen oyle simdiye kadar benzine zam gelmis diye yapilmis bir eylem gercekten buyuk bir eylem gormedim daha once. Demek ki buyuk bir zam gelecek ve korkuyorlar.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Saka sanilan olay gercekten de dogruymus. Neden boyle bir aciklama yaptilar acaba. Simdiye kadar kimsenin sesi cikmadi ki hic.
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
Ne bicim sacma bir karar ki bu. Neden yapma geregi duydunuz anlamiyorum. Birileri bu zamlar icin toplandi mi eylem mi yapti hayirdir yani
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Şimdiye kadar zamlardan haberimiz oldu da ne değişti tepki gösteren sayısı bin kişiden biri ancak tepki gösteriyordu artık bu tepki de olmayacak.
member
Activity: 546
yeni zam dalgasından oluşacak tepkilerin önüne geçmek için düşünülse de başarısız olur. belki daha kötüye bile gidebilir. akaryakıt istasyonuna önceki depoyu doldurduğu fiyattan zamlı olarak gördüğünde sinirlenecek yine. pompacıdan hıncını çıkarmasa bari.
member
Activity: 476
Zamların zaten ciddi kısmını hissetmeden yiyoruz. Çikolata yada kolanın gramajlarına bir bakın ne haldeler nereden nereye inmişler kriz büyük geliyor gibi bilginize..
member
Activity: 210
Tahmin etmistim boyle birsey olacagini cunku her hafta zam geliyor 5 10 kurus artis surekli olunca tepkiler artiyor. Ustune birde secim oncesi oylari dusurur korkusu.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Sonumuz kotu gercekten. Adamlar saglam zam yapacak demek ki korktular tepki almaktan.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Haber de etmeyin artik cok iyi hepimiz pompacilardan ogreniriz artik zamlari.
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu haberi ilk duyduğumda şaka zannetmiştim ama apacı bir gerçek olduğunu öğrendim.
Yetkili bir kişiden böyle absürt bir açıklama gerçekten hiç beklenmedik bir durum olmuş  Undecided
full member
Activity: 434
Merit: 112
Neye ya da neyi önlemeye yönelik bir karar anlamadım. Zam yapilmasi asil olay zaten halkin bu zamdan bilgilendirilip bilgilendirilmesi degil ki.
member
Activity: 244
Hayatımda duyduğum en saçma kararlardan biri. Ne yani daha önce küfür eden adam, zamı benzinlikte öğrenince facebook sayfasına gelip teşekkür mü edecek ? Yine küfür edecek .
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Birgün markette et 100 tl etiketi benzinlikte pompa fiyatı 10 tl sigara 25 tl görünce bu ne fiyat ne alaka diye soracaz artık zamlar söylenmiyor vatandaş sen fetöcüsünde merak ediyosun diye bir cevap alırsak şaşmayın şeçimler geçer giden kalan sonç hep hüsran olan bize olacak ekran kartı fiyatından şikayet ederken konuşulacak daha neler çıkacak ve zamların hiç birinden haberimiz dahi olmayacak
member
Activity: 322
Merit: 12
Şu son yükselme halkı kızdığı gibi onları da biktirmis olsa gerek. Zor günler geçiriyoruz ve önümüze gelene patliyoruz. Adamlarda yapmamasi lazım ama bir yol olarak bunu bulmuşlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Seçim ayarlı bir fırça yemişlerdir. Seçimden sonra söylemeye devam edebilirler. Zaten oy korkusu olmasa bunun açıklamasını , gelen tepkileri kim ka-le alıyor ki ?
Pages:
Jump to: