Pages:
Author

Topic: Hayırlı olsun artık zamlardan bihaber kalacağız - page 8. (Read 821 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Saglam zamlar geliyor demek ki adamlar alacaklari tepkiden korkuyor. Sonumuz hayirli olsun.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Petrol işverenleri sendikası zamları krndileri açıklamayınca küfür edilmeyeceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Küfür ve hakareti asla tasvip etmiyorum fakat benzine yapılacak zamları açıklamayacaklarının sebebinin bu olduğunu söylemeleri bana saçma geldi. Asıl sebebin tepki çekecek kadar büyük bir zam dalgasının gelmek üzere olduğu fikrine kapıldım nedense.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Ooo cok iyi. Bundan sonra gizliden gizliden sokacaklar bizimde petrol istasyonuna gidince haberimiz olcak.
member
Activity: 308
Merit: 10
Halk olarak birlikte hareket etmeyi beceremediğimiz için devlet kurumları böyle kararlar almaya devam eder durur. Benzin fiyatları aldı başını gidiyor kimseden tepki yok. Araç sayısı her geçen gün artıyor ve trafikte artmaya devam ediyor.  Huh
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Zaten ülkede olan bitenler konusunda bir tek zamlardan haberimiz oluyordu. Artık zamları da doğrudan alışveriş yaparken öğreneceğiz, yapıcak bir şey yok.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
haberdar olsakta birşey değişmiyor ki adamlar lambur lumbur yerleştiriyorlar insanlara olan bizim gibi işçilere oluyor
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Sanki sövenler web sitenize girip fiyatları kontrol ediyordu Cheesy Haberlerde ve gazetelerde her türlü zam haberi yayınlanacak.
Bu zamların yapımında ve yayınında emeği geçen bu küfürlerden nasibini alacak kurtuluşunuz yok Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Yöntem güzel gayet Smiley bence doğru düşünmüş adamlar bari geçiriyoruz söylemeyelim demişler Cheesy neyse sıkıntı yok devam devam basın oyları  Wink
jr. member
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Şimdi haber vermeyecekler ya ben onların ta amk, yine söveriz. Bizim sövdüğümüz onlar değil ki, Biz zam yapmıyoruz kurdaki artışlar otomatik yansıyor diyenleri. Arkadaş hayatımızın içinde geçtiler
member
Activity: 322
Merit: 11
Artık yüzümüze karşı değil de arkamızdan sovsunler mi diyorsunuz. Ne saçma bir durum. Gerçi aciklamasalar bile en kotu 15 gunde bir benzin alınıyor onu gectim mutlaka bir petrol ofisinin önünden geçiyoruz. Fiyatları oradan da takip ederiz. Bunun bek fazla artısı ve eksisi yok
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
tarafsız haber siteleri, haber kanalları pek ala yayınlar. vergi üzerine vergi alınması yetmezmiş gibi doların yükselmesi de zamların iyice artmasına sebep oluyor. şehir içi ulaşım burada 2.25 TL abonman. 3 lirayı zorlayacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
demek daha çok " fiyat ayarlaması " gelecek ki, tepkilerden çekinip artık duyurmayacaklarmış. ne güzel bir ülke olduk!!!!!
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
PÜİS’in bu kararının altında gelecek olan daha büyük zamlarmı var acaba? Zam yapacaklar fakat yapılan zammın haberini yapmayacaklar. Yaptıkları zamları açıklayamadıkları seviyeye geldik, bundan ötesini tahmin etmek zor değil.
newbie
Merit: 0
Adamlar farkinda buyuk zamlar gelecek ve verilecek tepkiler buyuk olabilir halk alisti kucuk zamlara ama anlasilan buyuk bir zam yolda.
newbie
Activity: 135
Merit: 0
Çok saçma bir gerekçeyle alınmış bir karar. Neye faydası olacak acaba.
member
Activity: 238
Simdiye kadar onceden haberimiz oldu da noldu. Birsey degismez bence tepkiler azalir o kadar.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Petrol İşverenleri Sendikası tepki mesajlarını görmemek için yapılacak zamları açıklamayacaksa, insanlar benzin almsya gittiğinde benzinlikte çalışan pompacıya küfür edecek. Ayrıca bu halkın tepkilerini bastırmanın sonucu, daha büyük tepkilere sebep olabilir.
member
Activity: 546
artık tepkinin haddi hesabı yok iyice arttı ki böyle karar alıyorlar. akaryakıt istasyonundaki pompacı da mı (!) sorun. onlar işini yapıyor. siz bakmayın bugünkü fiyatları mumla arayacaksınız. benzinin litresi 10 liraya gidiyor. çok az kaldı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Sanki simdiye kadar haberimiz oldu da birsey yapabildik. Bunedir ki simdi amaci ne yani.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sayın PÜİS,
Küçük bir tüyo: Eğer insanlar yapılan şeye küfür kıyamet saldırıyorsa biliniz ki o yapılan şey pek iyi bir şey değildir.
Yeni düzenlemeyi duyurmuyor olmanız ve tepki küfürlerini duymuyor olmanız yaptığınız şeyin çok boktan olduğu gerçeğini değiştirmez.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Pages:
Jump to: