Pages:
Author

Topic: hazırmıyız gençler 2 bin dolar are you ready - page 4. (Read 1225 times)

member
Activity: 392
Merit: 11
düşüş yaşanırken 2 bin dolar geldi diyen adamlar ufak bir yükselişle de boğa başlattılar. size kalsa piyasa ya battı ya da herkes zengin.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Bu piyasada artık hiçbir şeye şaşırmamak gerekiyor elliot dalga teoremine göre 800$ hatta 400$ gibi felaket senaryoları bile var, ancak ben insanların tamamen küsmesini engellemek için ufak bir ralli yaşayacağımızı umuyorum yoksa insanlar iyice bunalıma girecek.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
6 bin dolar seviyelerindeyken yaşadığı düşüşten sonra oluşan panikte bile o seviyeye inmediyse daha da inmez bitcoin o seviyeye.
member
2000 dolara gelse beni şaşırtmaz. ben yine erkenden işlemi kapatmaya çalışırım. zaten satın aldığımda bitcoin 3200'lerdeydi. kısmet değilmiş deyip, sonraki büyük desteğe çekilmesini beklerim hepsi bu. karaları bağlamaya gerek yok.
jr. member
Activity: 462
düşüşün son demlerine geldik artık zaten bu saatten sonra daha fazla düşebileceğine inanmıyorum ben. ha düşerse de alırız orası ayrı.
member
Merit: 10
Son bir düşüş daha gelebilir diye düşünenlerdenim ancak 2000 lere kadar inebileceği konusunda süphelerim var. O havayı yaratmaları mümkün ancak daha yukarı bir seviyeden yukarı dönebilir.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bu piyasanın içinde olup batmasını istemek nasıl bir aklın ürünü bilemiyorum. ha iki bin dolara da bir çok kişi hazırlık yaptı zaten.
jr. member
Activity: 168
Tüm hazırlıklarımızı zaten bu yönde. Bitcoin 2000 dolar ları gelir inşallah. Zaten oradan da toparlanması çok zor. İnşallah şu Bitcoin batarda hepimiz kurtuluruz. Bıktırdı Zaten her şeyden.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
2 k ya düşeceğini sanmıyorum.Düşerse zaten ortalık kan gölüne döner.Bir daha toparlaması mümkün bile olmayabilir.Çünkü tepeden alıp o seviyeden satanlar lanet ederler btc ye
member
Herkesin düşüş beklediği yere düşüş gelmez.Bu yüzden ağız birliği etmişcesine düşecek diye bağırsak da piyasa bizi tınmayacak.Buralarda kaldığı zaman aralığı da önemli.
jr. member
Activity: 420
her şeyde olduğu  gibi burada da erken aza gelindi ve iki bin dolar söylentisiyle birçok insan satış yaptı. bu kadar evhamı kaldırmaz bu piyasa.
jr. member
Activity: 406
Bitcoin 20 bin dolardan gelmiş 3200 dolara ,artık 3200 dolardan da 2 bin dolara düşse ne olur ,yeteri kadar dibi gösterdiler milletin sabrınıda ölçtüler artık daha fazlasını yapacaklarını sanmam.
member
DAO Maker
Hep hazırız da bu kadar çok hazır olan olursa oraya ya hiç düşmez ya da hepimize oradan satıp 1000 lerde 1 yıl bekletirler taaki pek çoğumuz lanet deyip zararına satıncaya dek...
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Bu sefer döndük gibi artık 2000 dolara uzağız muhtemel senaryo 5000 dolara doğru olacak olan yolculuktur. Şimdi aylık mumun yukarıda kapatmasını bekliyoruz.
jr. member
hemen herkesi ters köşe yapmış durumda şuan bitcoin. fakat yine herkesin beklediği gibi yeni yılla birlikte düşüşe geçeceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 322
Hep diyoruz bu bitcoin adamı ters köse yapıyor diye.2000 beklerken 4000 e merdiven dayadı.Burada herşey kötüye giderken iyi şeylerde olabilir.iyiye giderken biranda herşey terse de dönebilir.
jr. member
Activity: 322
bizim hazırlık yaptığımız seviyelerin iki katına çıktı piyasalar. umarım iki bin dolar olacak günler hiç gelmez biz de buna hazır olmak zorunda kalmayız.
member
Activity: 448
Nihayet bitcoin 3 bin civarından 4 bin dolar seviyesine çıkış yaptı ,beklentiler 2 bin dolar seviyeleri iken bitcoin herkesi şaşırtarak atağa geçti ,bu atak bakalım gerçek mi yoksa yalancı bir yükseliş göreceğiz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Galiba 2000 dolarlara düştüğünde alım yapacak ciddi bir kitle vardı ama yedirmezler abi gerçekten yedirmezler çünkü sürekli düşüş beklentisi pompalanıyorsa aynen çıkacak pompalanırken düştüğü gibi şimdide düşecek algısı ile çıkabilir.
member
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Sizlere 2000 leri gördürmeyenlere teşekkür ediyorum.Hadi btc 10 bine doğru yol alalım.
Pages:
Jump to: