Pages:
Author

Topic: hazırmıyız gençler 2 bin dolar are you ready - page 5. (Read 1225 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bütün beklentiler bitcoin fiyatının dahada düşeceği yönünde iken bitcoin yeni bir ters hamle ile 4 bin dolar sınırına geldi ,bakalım gelene yıl aralık yükselişini tekrar deneyecekmi.
jr. member
Activity: 462
valla görünen köy uzakta değildir  Grin neredeyse 1 aydır herkes zaten bunun olmasını bekliypr. ama bu piyasa sürprizlere açık olduğu için buradan bir fırlama da yapabilir.
member
Activity: 448
Merit: 10
Elinde sermayesi olan bitcoin düşerse 2 bin dolar civarından alır ,beklenti bitcoinin dahada düşeceği olsada bu bitcoin ne zaman ne yapacağı belli olmaz ,bir bakmışız 3 bin seviyesinden uçuşa geçmiş.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
Bir çok twitter fenomeni düşüş bitmedi hatta 2k bandına sarkacağız şeklinde tweetler atıyorlar. Ben 2500-2800 lerden dönüş olup boğaya gireceğimizi düşünüyorum. Bakalım tahminim tutacak mı
durum hiçte öyle gözükmüyor , yeşillenmiş ortalık 3400 e atmış. 4 bine gidebilir izlemek lazım.
full member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bir çok twitter fenomeni düşüş bitmedi hatta 2k bandına sarkacağız şeklinde tweetler atıyorlar. Ben 2500-2800 lerden dönüş olup boğaya gireceğimizi düşünüyorum. Bakalım tahminim tutacak mı
newbie
Activity: 4
Merit: 0
1 dolara düşsün bu saatten sonra fark etmiyor. batacağımız kadar battık zaten.
member
Activity: 462
Merit: 42
herkes birşeyler söylüyor kimisi 2000 ler seviyeleri kimisi 2600 ler siz kendi kararınızı kendiniz verin girmek veya çıkmak herkes tutturamayabilir yani , bilseler niy burda olsunlar.
jr. member
Activity: 420
ben hazırlıklıyım. beklediğim bir şeydi zaten bu. şu aralar ilgilendiğim şey piyasadaki fiyatlardan ziyade büyük şirketlerin bu teknoloji için yaptıkları girişimler.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Ben hazırım valla düşsün oradan da alırım. Sermayemi 100 parçaya böldüm her fiyat aralığında alıyorum uzun süre de tutacağım. Çöp olmaz da velev ki oldu. Canımız sağolsun denedik derim.
member
Activity: 322
Merit: 32
Bütün piyasa zaten 3000 dolar altına düşmesini bekliyor gibi... Dibe vurarak zıplayacağı yer 2000 dolar ise varsın düşsün ki artık boğa sezonuna geçiş yapalım.Tüm bu karamsar hava ve belirsizlik insanı bu piyasadan soğutmaya başlıyor.
jr. member
Activity: 406
Hızlıca dibi neresiyse oraya düşsün de artık önümüze bakalım böyle yavaş ama sürekli düşmesi psikolojimizi mahvetti.
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Bu düşüş hiç hayır değil. Bitcoin tepetaklak olmaya devam ediyor.  1000$ ve altı artık olası...
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bunu yazın ortasında sorsaydın mümkün değil derdim muhtemelen ama şuan 1000 dolar bile olası geliyor artık. Bazı kırmızı çizgilerin korunması elzemdi bana kalırsa bu yüzden bu kadar düşüşün bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum. Bedel konusunda en büyük korkum uzun süren bir ayı piyasası...
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ne kadar sert düştüyse bir o kadar sert yukarı fırladı bitcoin.Bunda da bir hayır vardır diyip bekleyeceğiz.Yakın zamanda bir show görebiliriz bitcoinden.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Göz göre göre harbiden iki bin dolara doğru gidiyor. Hemde alıştıra alıştıra gidiyor. Artık dört bin dolar olsa sevinir olacağız o hale geldi piyasa.
full member
Activity: 721
Dip gelmiyor bir türlü yarın 1000 dolar analizi gelse ben şaşırmam. Gerçekten büyük bir mutsuzluk ortamı var. Yukarı yönlü esaslı bir direnç gelmiyor. Belki de bu noktada dönüş gelebilir.
member
Merit: 33
Bitcoinin 2000 dolara düşeceğine pek ihtimal vermiyorum, 2500 dolardan aşağıya pek beklentim yok. Ama yinede bu piyasada yarına ne olacağı belli olmaz. O yüzden kesin de konuşmuyorum, 1000 dolara düşer mi düşer..
member
Merit: 10
Uzun zamandır bitcoin ile ilgili felaket senaryolarından biride bitcoin fiyatının 2000 dolara düşeceği ile ilgiliydi ,fazla bir şey kalmadı 1000 dolar daha düşü yaşarsa beklenti gerçekleşecek.
jr. member
Activity: 322
son zamanlarda herkesin beklediği bir gelişmeydi zaten bu kimsenin hazırlıksız yakalandığını sanmıyorum. bence esas konu iki bin dolar seviyesi taban olup zıplamak için zamana mı ihtiyaç kalacak yoksa ters köşe yapıp bin dolar seviyesinde mi durduracaklar. 
full member
Activity: 420
hedef 666,66 dolar. buradan da dönmez ise bitcoin artık bir balon, lale çılgınlığı, network , ponzi ne dersen nasıl bilmek istersen öyle adlandır.  Shocked Grin
Pages:
Jump to: