Pages:
Author

Topic: hazırmıyız gençler 2 bin dolar are you ready - page 6. (Read 1225 times)

jr. member
Activity: 546
Merit: 2
haftalardır konuştuğumuz şey oluyor. eminim herkes de gardını buna göre almıştır. benim hedef 2 binlerden alım yapmak.
member
Activity: 612
Merit: 10
Alım fırsatı alım fırsatı neymiş bu alım fırsatıSmiley (Bu kısım Ekonomi Bakanımızın tonlamasıyla yapılacak) şaka maka alım fırsatı bence 3k seviyeleri değil hatta 2k seviyeleri de değil belki 2k yı kırarsa bir fırsat doğabilir benim için ama hala karanlık. YTD
member
Activity: 378
Merit: 14
Aceleci olmayın. Evet bunca düşüşün ardından biraz daha sarkma beklenebilir ama beklentilere göre hareket etmediğini de unutmayın.
member
Activity: 392
Merit: 10
Yeni yıla düşük rakamlardan gireceği kesin artık.Ancak gelecek yılda yükselişe jeopolitik ortam izin verirmi.piyasa yatırımcı toplayabilir mi tahmin edilmesi oldukça güç.
full member
Activity: 361
Merit: 100
$3.302,31 şuan buraya kadar gelmeyi başardı pek de zor gibi gelmiyor görür mü görür. Şimdi 2000 bile çok yatırım yapmak için uzun bir süre de böyle gidecektir. Herkes bir iddia ya girmeye çalışıyor yükselecek yükselecek tarih sallıyor Smiley Zamanı biliniyor aslında hazırlık aşamaları olabilir godomanlar ayarlıyor her şeyi övgüler tekrar başladı. Yatırımcılar çekiliyor piyasaya
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
https://www.youtube.com/watch?v=DxAguzN5OJQ
5 mi diyor sat diyor. 5 dolar mı? yok beş cent.
newbie
Activity: 174
Merit: 0
Düşsün alırız işte ne güzel.Alanlar bu fiyatlardan zaten satmaz en az 6 ay daha sabır etmek gerek bence
newbie
Activity: 174
Merit: 0
Girmeyenler için alım için fırsat.Daha 5750 $ iken konu açıp çok düşecek,en dipten almaya çalışacağım diye tahminde bulunup tavsiye verdim.Tabi beyfendiler tom lee gibi 3 kağıtçıları dinledikleri için pek kâle alınmadım Smiley
Bu fiyatlardan da girmeyi düşünmüyorum iyice bir erisin sonra alacağım.Bu saatte  sonra zarar edenlerin satması pek mantıklı değil,dibe doğru yolculuk başlayabilir artık.
jr. member
ve kırdı, 2000 dolar gelirse şaşırmayın.
11 bin dolarda çok uyardık ama tınlayan olmadı.
jr. member
3300 kırarsa 2000 dolar mide boşluğu
Pages:
Jump to: