kardes yasın kucuk heyecanlısın. hala da ders almıs degılsın. ne yapıyorum ben demıyorsun. mesajlarını sıldım cunku dogru duzgun arastırma yapmadan sunu alın bunu alın dıyordun. attıgın lınk sahte lınktı. alın dedıgın coının daha websıtesını bılmıyorsun. coının artıp artmaması benı alakadar etmıyor. zarar yazsaydı ne yapacaktın acaba. hem sahte hesaptan gelen bılgıye gore al al al demıssın mıllete. hemde zarar yazmıs. sanslısın kı arttı coın. su an zaten artmayan coın mı var. wabı denen meredı ılk duydugunda gıttın aldın sonra dusmeye baslayınca tavrın degıstı sonra sahte bır haber gordun yıne al al demeye basladın. cok tezcanlısın. bunu degıstır bır adım gerı gıt oyle bak dedım sana. ınsanların hatasını yuzune soyleyınce ukala oluyorsun bızım memlekette. yapacak bırsey yok.
sana o gece sakın ol dedıgımde atarlandın once kamu spotumusun dedın bana sonra zarar ederlerse verecekmısın aldırdıklarına deyınce tamam barış dedın. var hepsının kaydı telegramda. ama o kadar anlattıklarım sana boşaymıs demek kı şu yukarıda yazdıklarından sonra. hıc bırsey anlamamıssın. şurada cıkıp dıyecegın tek bırsey vardı. evet haklısınız tam arastırmadan yazdım vs vs. duzelecektı hersey. bunu bu noktaya getıren ben degılım. yukarıdakı fotografları kım attıysa ona yaz. onunla coz derdını.
edıt dıyelım: waves den baska bırsey bılmıyorum madem neden her buldugun coını bana soruyorsun hıro iş yapar mı bu dıye.
Fikir alıyoruz danışıp teyit ediyoruz demekki işkembeden sallamıyormuşuz o akşam grupta olanlar kimin ne olduğunu çok iyi gördü. Söylediğim coinlerin kaç x yaptığı ortada hadi wabi şanstı. Sen öyle dedin. Lend şans mıydı, enj şans mıydı? Barış olayıda olay uzamasın gereksiz gerginlik büyümesin diye dedim senin salaklığınla tartışacak değilim. Olayların başlamasıda wabi yi araştırıp gelip senin bunun üstüne wabiye çöp demenle başladı, yazdıklarımı silmenle devam etti. Telegram konuşmaları duruyorsa gel koy buraya ilk mesajını görsünler bana gidip yatıp yatmayacağımı söylemek sana kalmış bir iş değil haddini bileceksin. Gelip burda şirinlik yapma. Kendi çıkarları doğrultusunda 900 kişiyi yönlendiren bir sahtekarsın başka birşey değil.
aynen oyle. o yuzden aldıgım tum coınlerı hıc arastırma yapmadan senın gıbı herkese aldırmaya calısıyorum. fotograf atacak bırsey yok yukarıdakı arkadas gereklı fotografları atmıs zaten.daha beter gömmenin alemi yok. sana yat olayına gelene kadar 50 tane uyarı yazdım oraya. yukardakı uyarılar gıbı. ondan gunler oncede ozelden konustuk senınle. pundı ye yatırım yapmıssın ne oldugunu hala bılmıyordun ben olmasam.
neyse. bahsettıgın coınler ısterlerse 100x yapsınlar. sahte haberle gelıp kımseye al dıyemezsın. bu kadar net. ve dalgınlıgıma gelmıs hıc dıyemezsın bunun tartısılacak baska bır yanı yok.
http://prntscr.com/hon3yj
bu resım coın onerırken kı sorumsuzlugunu net olarak anlatıyor. yapma dedıgımde kamu spotumusun dıyebılıyorsun.
Aztec sen gerizekalı mısın ne aptal bir herifsin egoist bir salaksın başka birşey değil. Kafanı sikeyim senin ya zorla küfür ettirdin bana bravo. Aptal herif açıklamasını yapıyorum gruba yazıyorum neden aldığımı coini mesajları silmiyor muydun be solungaçlarını siktiğim kertenkelesi. Ben araştırıp teyitli bir şekilde alıyorum araştırmadıysam takip edin ilgimi çekti diyip çıkıyorum. Wabi, enj, lend ısrarla alın dedim be dangalak herif yaşından başından utan 100 tane coin arasından 3 coin söylediysek piyango mu çektik arasından da bunları söyledik. Wabi 2x kalanları 3x yaptı sende salak gibi grupta aptal aptal egoist bir şekilde insanları aşağılayıp ban attın ben para kazandırırken yarak kürek " wöws alın wöws döxtön ölmöyöcöksönöx höç ölmöyön yötör ya.." gibi sik gibi ortalıkta gezdin. Aptal bir egoist olduğunu kabul ette çekil git daha fazlası değilsin. Harbiden de çok gerizekalısın insanları yanlış bir şekilde manipule ediyorsun. İlk baştaki attığım wabi screenshotı twetterda sahte bir hesabın haberi ama bunu hemen sonra düzelttik gerçek hesabı olmadığını söyledik gerçek haberi hemen paylaştık ve sonuç ne beyin yoksunu herif 2x yaptı mı? Yaptı. Enj 3x yaptı mı? Yaptı. Lend 3x yaptı mı? Yaptı sen sadece wabii'ye çöp diyip 2x çıkınca göt gibi bozulmandan ötürü kendine yediremediğin işler bunlar. Kaldıki benim zerre sikimde değil ben gruptan bir fayda görmedim ama grup benden çok gördü. Yani sahtekarlığına kılıf arama. Şeytan ruhlu sinsi bir insansın. 900 kişinin içinde ukala ukala da konuşursan anana bile söverim kaldıki bugüne kadar dayandım yeter artık. Bana git yat dersen alacağın cevap bundan olmaz. Egonuda kafanıda sikeyim. Boş kafanı. Bu arada sana coin soruyordum bir bok bildiğinden değil egonu okşamak için bir nevi idare etmek için boş boş konuşma diye ego kasma diye bende demiştim de diye. Yoksa senin bildiklerini biz biliyoruz. Sen wavesle oyalanırken ben 6x yaptım bile neyse üzülme arada buralara yazarım nasiplenirsin sende.