Pages:
Author

Topic: Hep beraber kazanalım ( TELEGRAM GRUBU) - page 4. (Read 7707 times)

full member
Activity: 588
Merit: 125
November 27, 2017, 08:48:58 AM
Bende katılayım yav güzel düşünülmüş böyle bir şey hepimiz kazanmalıyız bu devirde milyoner olmalıyız bence bu iişin sonunda şu an çok taze bu piyasalar
full member
Activity: 398
Merit: 118
November 27, 2017, 08:44:56 AM
Bende katıldım telegram grubuna güzel bilgiler edincegimi düşünüyorum teşşekürler şimdiden
newbie
Activity: 13
Merit: 0
November 26, 2017, 04:26:06 AM
Bas baba Lite'a bas baba Lite'a.. Grin Wink
member
Activity: 742
Merit: 19
November 25, 2017, 05:45:48 PM
Telegram Grup linki:
https://t.me/joinchat/GLizNQ3OMDn0bPXQhhj8xQ

linki tıklayıp katılıyorsunuz.Telegram ingilizce olduğu için başta biraz zorluk çekebilirsiniz ama sonra alışırsınız.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
November 25, 2017, 05:19:40 PM
herkese iyi geceler bol kazançlar. telegram grubunu kurdum ama nasıl gruba katılacağım yardımcı olabilirmisinz saygılar.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 25, 2017, 05:04:24 PM
Büyük çoğunlukla isabetli kararlar çıkıyor.BTC ani bir artış yaparsa çoğu altcoinlerde olduğu gibi terste kalma durumu olabiliyor.Grafikten anlayan arkadaşların analizleri ayrıca herhangi bir coini takip eden arkadaşların o coin ile ilgili duyduğu haberler paylaşılıyor.Yararlı bir şekilde kimseden bir şey beklemeden herkes fikrini düşüncesini coin ile alakalı analizlerini paylaşıyor.Buna göre sizde araştırmanızı yapıp aklınıza da yatıyorsa yatırımınızı yapabiliyorsunuz.Şu anda BTC'nin durulmasını bekliyoruz.Altcoinlerde pek öyle bir kımıldama yok.Hayırlısı bir gün güneşli günler göreceğiz.İnşallah yakın zamanda altlarda bir hareket başlar.

güneşli ünler yakındır. btc yavas hareket etsın yeter.

ltc dıkkat bu arada Wink
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 25, 2017, 02:27:39 PM
Büyük çoğunlukla isabetli kararlar çıkıyor.BTC ani bir artış yaparsa çoğu altcoinlerde olduğu gibi terste kalma durumu olabiliyor.Grafikten anlayan arkadaşların analizleri ayrıca herhangi bir coini takip eden arkadaşların o coin ile ilgili duyduğu haberler paylaşılıyor.Yararlı bir şekilde kimseden bir şey beklemeden herkes fikrini düşüncesini coin ile alakalı analizlerini paylaşıyor.Buna göre sizde araştırmanızı yapıp aklınıza da yatıyorsa yatırımınızı yapabiliyorsunuz.Şu anda BTC'nin durulmasını bekliyoruz.Altcoinlerde pek öyle bir kımıldama yok.Hayırlısı bir gün güneşli günler göreceğiz.İnşallah yakın zamanda altlarda bir hareket başlar.
member
Activity: 280
Merit: 10
November 25, 2017, 11:44:40 AM
benım telefon slack'da hata veriyor geyik muhabbeti yapıcak zamanımda pek olmuyo teleramda icolar vs konferanslar falan filan bilgileri varsa bende giricem
member
Activity: 77
November 24, 2017, 08:55:47 AM
Henuz katıldım gruba. Paylaşımları bir süre takip ettikten sonra daha faydalı yorumda bulunabilirim sanirim. Faydalı bir grup olur umarim. Pump gruplarına dönmediği surece paylaşılan her bilgi elbette fayda sağlayacaktır. Temennim bu yönde. Bol kazançlar dilerim
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 23, 2017, 11:47:50 PM
Hem telegram hem slack ayrı ayrı olması güzel olmuş, telegramdan illa geyik oluyor ama slackte araştırılması gereken coinler vesaire paylaşılıyor, bu şekilde herkesin görüşleri dikkate alınarak incelenmeli.
full member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
November 23, 2017, 07:52:05 PM
Birden fazla grup olması çok iyi şu an Bitcointalk'ta gruplar birkaç kişinin elinde ve bir gruplaşma sözkonusu gibime geliyor. Yani herkes kendi çöplüğüymüş gibi davranıyor bu hoş değil, umarım bu grup öyle yapmaz.
full member
Activity: 461
Merit: 112
November 23, 2017, 07:49:28 PM
Öncelikle grubu kuran arkadaşları tebrik ediyorum grubun en başından beri içindeyim. Galiba aynı ekip Altcoin Sinyal diye bir grup da kurmuştu ama çok uzun ömürlü olmadı bayadır orda paylaşım yapılmıyor. Aslında ben o tarz bir platformun daha faydalı olacağını düşünüyorum hem daha bilgili üyeler yorum yapmış olur hem de kaliteli uyarıların arada kaynama ihtimali düşer. Grupta çok yazışma olduğu için mecburen sessize almam gerekiyor bir çok kişinin de böyle yaptığını düşünüyorum. Günün sonunda gruba baktığım zaman da genelde çok fazla mesaj birikiyor bakmaya üşeniyorum. Grubun amacı birinin bir haber gördüğünde herkesi hemen uyarabileceği bir platform yapmaktı ama şu an daha çok yeni başlayanlar yardım grubu gibi olmuş. Tabi ki bu durum yeni başlayanlar için çok faydalı ancak diğer grubun da canlanması iyi olabilir.
member
Activity: 68
November 23, 2017, 05:14:06 PM
Gruba katılım sağladım ben de hoş bir sohbet dönüyor, bu şekilde airdroplar için de bir grup olsa aslında çok güzel olurmuş Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 120
November 23, 2017, 09:19:05 AM
Güzel bir çalışma planı yapmışa benziyorsunuz hayırlı olsun ama muhakkak aranıza katılan arkadaşlara en ince ayrıntısına kadar riskleri de anlatınız sizlere güvenip çok büyük hamleler yapacak olan arkadaşlar olabilir. Bunu muhakkak arkadaşlara da söylemeniz lazım bilecektirler ama yinede siz bir daha hatırlatın..
member
Activity: 70
November 23, 2017, 06:55:37 AM
gruba katılan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. faydasını gördünüz mü ? ona göre telegram yükleyecem telefona.

Şuana kadar gurupta ufak tefek yatırıma dair konuşmalar ve hoş bir sohbet gördüm Smiley biraz makara biraz da bilgi alışverişi istersen hemen indirebilirsin.
member
Activity: 238
Merit: 30
November 23, 2017, 06:30:15 AM
gruba katılan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. faydasını gördünüz mü ? ona göre telegram yükleyecem telefona.
rdy
member
November 23, 2017, 06:01:00 AM
Teşekkürler!
full member
Activity: 448
Merit: 157
November 23, 2017, 03:08:57 AM
Gruba katılım sağladım. Bakalım ne gibi şans faktörleri karşımıza çıkacak.
member
November 22, 2017, 11:12:04 PM
Gurup hala aktif mi acaba bende katılmak istiyorum. Birşeyler öğrenmek adına Smiley

Aktif tabi, giremiyor musun?

Hayır hayır katıldım guruba Smiley
member
Activity: 140
November 22, 2017, 05:19:21 PM
Daha yeni gördüm ve hemen katıldım. Teşekkürler kuran arkadaşlara.
Pages:
Jump to: