Pages:
Author

Topic: Hep beraber kazanalım ( TELEGRAM GRUBU) - page 5. (Read 7707 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 250
November 22, 2017, 04:47:10 PM
Grup uzun zamandır ayakta duruyor ancak çok fazla boş mesaj atılmaya başlandığını düşünüyorum ben özellikle gifleri çok fazla kullanılıyor ve grubun ciddiyetini düşürüyor ayrıca yaşı küçük fazla genç arkadaşımız var, ben çıktım gruptan.
full member
Activity: 420
Merit: 105
November 22, 2017, 04:20:28 PM
Çok güzel düşünce mantıklıca bir karar herkes bilgilendirme yaparsa daha iyi verimli olur.
full member
Activity: 321
Merit: 114
November 22, 2017, 03:09:22 PM
Gurup hala aktif mi acaba bende katılmak istiyorum. Birşeyler öğrenmek adına Smiley

Aktif tabi, giremiyor musun?
member
Activity: 70
Merit: 10
November 22, 2017, 09:33:22 AM
Gurup hala aktif mi acaba bende katılmak istiyorum. Birşeyler öğrenmek adına Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
November 22, 2017, 07:45:47 AM
grup uzundur ayakta buradaki fikirlerden ve tavsiyelerden faydalanarak kar yapanlar oldumu merak edıyorum arkadaşlar

daha geçen gün AztecGoldHero’nun tavsiyesiyle Mercury aldım kar ettim. Benim de verdiğim kazandıran tavsiyeler oldu. Arada geyik yapıyoruz. Maalesef istediğim noktada değil grup. Ama diğer pump grupları gibi değil. Grafiklerle, haberlerle yani verilerle kazanmaya çalışıyoruz. ki kazanıyoruz da. Anlık haber paylaşımını yapabilsek daha çok kazanacağız.

Mercury gerçekten oldukça güzel kar ettirdi . Yakalayanlar için tebrikler . Ara ara çıkıyor gruptan bu tarzda paylaşımlar ara sıra takip ediyorum . Dediğiniz gibi anlık haberlerde pump dalgaları yakalanırsa etkili olur fakat herkes ister istemez bir şey paylaşım yapıyor aralarda kaynıyor mevzu..
full member
Activity: 321
Merit: 114
November 22, 2017, 07:32:06 AM
grup uzundur ayakta buradaki fikirlerden ve tavsiyelerden faydalanarak kar yapanlar oldumu merak edıyorum arkadaşlar

daha geçen gün AztecGoldHero’nun tavsiyesiyle Mercury aldım kar ettim. Benim de verdiğim kazandıran tavsiyeler oldu. Arada geyik yapıyoruz. Maalesef istediğim noktada değil grup. Ama diğer pump grupları gibi değil. Grafiklerle, haberlerle yani verilerle kazanmaya çalışıyoruz. ki kazanıyoruz da. Anlık haber paylaşımını yapabilsek daha çok kazanacağız.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 17, 2017, 03:31:21 PM
Grubun ilk başlangıcı yanlış hatırlamıyorsam BTS idi . BTS den sonra yüzü gülmedi bazı arkadaşların Smiley Halen eğlenceli bir şekilde bts mevzuları dönmekte . Smiley

Ama iyi analizciler var değerlendirebilirsiniz . Emin olun kılı kırk yarıyor bazı arkadaşlar boştan yere kimsenin parası heba olmasın diye.

bts işin gırgırıydı yaw Smiley coğu arkadaşı zamanında çıkartabıldık bts den daha fazla zarar etmeden.

şu an alım fırsatıdır bts ama Cheesy Cheesy
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
November 17, 2017, 03:37:17 AM
Kendi adıma teşekkür ederim. Güzel bir düşünce olmuş tecrübeli arkadaşlarin deneyimlerini paylaşmasını sabırsızlıkla beklerim
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 16, 2017, 10:14:19 PM
Konuyu up edeyim görmeyen arkadaşlar için . Gayet güzel ve keyifli bir grup .
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
October 29, 2017, 03:16:43 AM
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
October 28, 2017, 02:26:03 PM
kim düşündüyse iyi olur ama laklak yapılan bir yer olmasın. çünkü bunların arasında önemli konular kaçıyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
October 27, 2017, 12:53:41 PM
güzel düşünülümüş bir proje çok teşekküür deriz bize faydası olabilecek inşallah bakacaz ileriki zamanlarda fırsat bulunca bu konuya
umarım faydası olur.Şu an hep birlikte kazanamasak da ilerleyen dönemlerde kazanırız inşallah.Piyasa gerçekten kötü.Ekim ayında fork kasım ayında da yeni fork olacak gibi.Piyasa da belirsizlik hakim.Bu ortamda kazanmaktan ziyade kaybetmemek önemli.Kasım ayını dikkatli atlatmak zorundayız. Smiley
member
Activity: 504
Merit: 12
October 27, 2017, 12:04:18 PM
güzel düşünülümüş bir proje çok teşekküür deriz bize faydası olabilecek inşallah bakacaz ileriki zamanlarda fırsat bulunca bu konuya
legendary
October 27, 2017, 10:15:01 AM
Grubun ilk başlangıcı yanlış hatırlamıyorsam BTS idi . BTS den sonra yüzü gülmedi bazı arkadaşların Smiley Halen eğlenceli bir şekilde bts mevzuları dönmekte . Smiley

Ama iyi analizciler var değerlendirebilirsiniz . Emin olun kılı kırk yarıyor bazı arkadaşlar boştan yere kimsenin parası heba olmasın diye.
full member
Activity: 224
Merit: 100
October 27, 2017, 09:47:36 AM
Bizden daha bilgili kişiler ile aynı grupta olmaktan mutluluk duyacağımdan eminim. Bir kaç gün içerisinde ben de aranıza katılıyorum. Umarım bir kişilik daha yeriniz vardır telegrama pek hakim değilim ondan sordum. Önce telegramı falan indirip kurmam lazım herhalde android telefona sonra web üzerinden kullanıyoruz.
full member
Activity: 462
October 27, 2017, 07:31:24 AM
Katıldık gruba bakalım analizci arkadaşları da bekliyoruz  Smiley
full member
Activity: 672
October 27, 2017, 07:17:51 AM
Çok güzel bir girişim, bize çok yararlı olacağından eminim hocam, yakın zamanda aranıza katılacağım inşallah.
Yatırım yapmadan önce araştırmalar yapıyordum, bu ilaç gibi gelecektir
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
October 25, 2017, 12:43:42 PM
Son zamanlarda altcoinlerin düşmesiyle çok fazla bir kazanç yok gibi duruyor grupta .

@hirozaki
@aztec
@prolomba

takip ettiğim kişilerin başında geliyor . Analizleri gayet iyi aslında . Aztec ' i bildim bileli Waves der orası ayrı Smiley Ama analizleri gayet iyi şekilde çıkıyor . Bakalımm fork sonrası bir hareketlilik olacağından şüphem yok grupta.

Cheesy waves baska bende. orıjeye gercekten ınanıyorum ve dex te arada 1 satoshıden alıp 1000 satoshıden coın satmak guzel oluyor Grin getırısı yok ama vay be 1000x kazandım dıyorsun.

sahsen grup kuruldu kurulalı foruma yazamıyorum pek. stash ımza kampanyasında bırıncı sıradaydım 2 ye dustum 2 haftadır ozellıkle gruptakılerden cıkartacam parasını Cheesy
legendary
October 10, 2017, 09:16:22 AM
Son zamanlarda altcoinlerin düşmesiyle çok fazla bir kazanç yok gibi duruyor grupta .

@hirozaki
@aztec
@prolomba

takip ettiğim kişilerin başında geliyor . Analizleri gayet iyi aslında . Aztec ' i bildim bileli Waves der orası ayrı Smiley Ama analizleri gayet iyi şekilde çıkıyor . Bakalımm fork sonrası bir hareketlilik olacağından şüphem yok grupta.
member
Activity: 137
Merit: 29
October 10, 2017, 08:19:21 AM
Grup fena değil.Gereksiz insanlar olsa da arada gırgır şamata ile bu iş dönüyor.Grupta yatırım tavsiyesi beklemeyin arkadaşlar.Biz bilgi paylaşıyoruz.
Yol haritası, etkinlikler ve güncel haberler için kullanıyoruz.Oradan herkes kafasına göre artık bilgiyi değerlendirip arkadaşlara da danışarak pozisyonunu alıyor.
Giripte hiçbir şey yazmayacaksanız girmeyin.Ha sizde paylaşımcı ruha sahipseniz buyurun sizi de aramızda görelim...
Pages:
Jump to: