Pages:
Author

Topic: Herşeyin vakti var yeter ki sabırlı olalım - page 2. (Read 998 times)

jr. member
Activity: 56
Merit: 5
Sabrlı olmadan bir yerlere gelmek çok zor.Güzel bir konuya değinmişsiniz hocam.Airdroptan ve ya bounty'den gelenleri hemen satmak yerine biraz bekletmek daha mantıklı.Ben zamanında airdroptan gelenleri anında 3-5 kuruşa sattım.Yeniydim ve sonradan o projelerin değerleneceğini düşünmüyordum.Akıllı ve sabrlı adımlarla bu piyasada güzel yerlere geline bilir.Her şey kendi ellerimiz de.
member
Activity: 633
Merit: 15
Kısa vade riskli olsa da uzun vade kazanç kaçınılmaz. Ayı piyasasında alttan toplanır boğada satılır.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Kaç aydan beri sabrettiğimiz ortada. Piyasaya artık yeni oyuncuların girmesi lazım fiyatların yükselmesi için. Aslında Dünya genelinde haber programlarında Bitcoin'in ve Blockchain teknolojisinin reklamı yapılsa yeni oyuncular girecek piyasaya ama işte kim organize edecek tüm Dünyayı? Bu arada milletimiz gözünü açsın ve artık kripto paraya yatırım yapsın. Gelecek kripto paralarda.
member
Activity: 448
Merit: 10
Sabır taşı diye bir hikaye vardır eskiler bilir bilmeyenler bir bilene sorabilir.  Hikaye de ki o taş gibi gün gelecek bizde sabretmekten çatlayacağız ama maalesef ki yapacak bir şey yok şu anda.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Sabır her piyasada zordur fakat bu piyasada yüksek volatiliteye alıştığımızdan dolayı daha zor gelir %3 5 ler kesmiyor aslında çok güzel karlar ama yapamıyorum bende kar almayı maalesef.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Zaten beklemekden başka bir yol var mı yok zararına yok pahasına satmayacagamız ıcın holdda devam ınsallah yuzumuz guler kısa zamanda.
member
Activity: 252
Merit: 11
Sabırlı olanların bu işten kazançlı çıkacağını ben de düşünüyorum. Ancak özellikle emeksiz çok para kazanma hayalleri içinde, boğa sezonunda BTC ye ilişkin yapılan bolca yapılan reklamların rüzgarına kapılarak, araştırma yapmadan piyasaya girmiş insanların sabrı çoktan tükendi. Ya ne olursa olsun diyip zararına çıktılar ve paralarını balinalara kaptırdılar. Ya da giden gitti diyerek her şeyi unutmayı seçtiler. Ancak bir de öyle bir kitle var ki ileride yanında köprü yapıalacak bir  boğazdan arsa satın aldılar. İşte onlar bu piyasadan asıl para kazanacak insanlar. Bazen ötesine berisine bakmamak lazım. düşüyormuş yükseliyormuş falan filan...
member
Activity: 448
Merit: 15
Bounty'lerden gelen, elimde bulunan tokenlerden sadece ''bu işten para kazandım'' demek için satış yapmıştım, 800 tl cebime koymuştum.

Onun dışında gelicek paraya ihtiyacım şuanda yok. 2-3 belki de 5 sene bekleyebileceğim derecede kendimce değerli gördüğüm tokenler var.

Al-sat ile kendi miktarlarını arttırabilirdim ancak hiç ellemiyorum, artsın düşsün takılsınlar.

Hergün bakıyorum birkaç kez, ama sadece keyiften. Düşerken bile izlemesi keyif veriyor. Para verip aldığımda böyle olmuyordu elbette Smiley
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
11 aydır sabrediyorum. gözümde büyüttüğümden değil de bu 11 ayın tamamında düşüşler yaşandığı için yaka silkme durumuna da az kaldı haliyle.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
kesinlikle çok doğru bir yazı. sabreden insan, sabrederken de kendini geliştiren insan her şekilde bu piyasadan istediğini alarak çıkacaktır.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bende sizin gibi düşünüyorum hazmetmek için süre lazım tüm dünyanın bunu hazmedebilmesi için zaman lazım verdiğiniz kağıt para örneğindeki gibi çünkü bu kripto paralar bir rayın üstüne tam olarak oturamadı o yüzden çoğu insana güven vermiyor.
member
Activity: 191
Merit: 10
Aynen herseyin vakti var scam projede değilseniz eger hodl eninde sonunda kazandiricaktir. Az kaldi bull piyasasi geliyor yavas yavas sabreden kazanacak. Zaten borsa sabirsizdan alip sabırlıya verme sanatimiydi öle bi soz vardi
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Şöyle bir gerçek var ki kripto para sektöründe sabır demek kazanç demektir çünkü bu sektörde inanılması güç olaylar ile karşılaşıyoruz. Her ne kadar hodl yapmakta olan arkadaşlar bana katılmayacak olsa da zaman içerisinde bu sektörden güzel gelir elde edilebiliyor. Ayrıca hodl yapıldığı süreç içerisinde de zaman her ne kadar hızlı geçmiyor olsa da bir sonraki boğa dönemini bekliyor insan. Fakat şurada da şöyle bir durum var ki hodl yapmakta olan yatırımcı bir sonraki boğa döneminde kesinlikle hak ettiği kazancı elde edecektir. Yaklaşık 9 aylık bir durgunluk dönemi içerisinde bulunduk ve bu durumun ne kadar daha devam edeceği de bilinmiyor. İşte bu bilinmezlik sonucunda hodl yapan kişinin sabrı taşıyor ve sabır gösteremiyor.
jr. member
Activity: 182
Bu durumu ve piyasayı bence ön görmek çokta zor olmasa gerek,baktığımız zaman bundan beş sene öncesinde bitcoinin yeri ile şuan ki yeri bir değildir.Bu durumda gösteriyor ki beş sene sonra çok başka durumlara gelinebilir bu yüzden elbetteki sabır kazandıracaktır.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
full member
Activity: 630
Merit: 102
Sabırlı olacağız zaten de bari elimizdekiler %3 %5 bir şey bıraksa da yüzümüz gülse. Hele benim gibi öğrenciler zaten 3-5 kuruşu varken onu da tüketince ne durumda olduğunu anlarlar Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şu kripto para piyasasıyla keşke 2012 yılında falan tanışsaydım diye geçiriyorum hep aklımdan. Sonra diyorum ki, belki de 5 sene sonra da başkaları bu şekilde düşünecektir. Yani şimdiki piyasa halen bebek çağında aslında. Doğru projelere yatırım yapıp uzun süre bekleyebilenler belki de çok iyi kazanacaklar...
member
Activity: 336
Merit: 17
Tabiki bu piyasinin altın kuralı sabırli olmak. Sabır yoksa kazancta yok maalesef. Panik yapmamak lazım sakın bir şekilde beklemek aldığın coini zararına satmamak gerek. Ben piyasaya ilk girdiğimde öyleydim panik yapıp satıyordum. Elimdekini nerdeyse %70 kaybetmiştim. Şimdi ise tam tersi %25 artırdım elimdekini
jr. member
Activity: 140
tabii ki öyle ya sabırlı olmazsak kaybederiz atıyorum panikledin sattın vazgeçtin bu piyasadan yani sen sattıktan sonra her şey 3-5x yaptı o zaman pişmanlıktan yanarsın yani üzüntüden napacağını bilmezsin dün 100 bin tl çektiğin para birden 500 bin tl olmuştu çekmesen elbet artacaktır acele etmeyelim

Evet beklemekde Fayda var elbet altcoinler ' de uçacak bir gün  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 100
tabii ki öyle ya sabırlı olmazsak kaybederiz atıyorum panikledin sattın vazgeçtin bu piyasadan yani sen sattıktan sonra her şey 3-5x yaptı o zaman pişmanlıktan yanarsın yani üzüntüden napacağını bilmezsin dün 100 bin tl çektiğin para birden 500 bin tl olmuştu çekmesen elbet artacaktır acele etmeyelim
Pages:
Jump to: