Pages:
Author

Topic: Herşeyin vakti var yeter ki sabırlı olalım - page 4. (Read 987 times)

sr. member
Activity: 509
Merit: 253
erdem olan sabrın sınaması bize hadi bekleyin sakin kalın acele etmeyin der, panik tarafım hemen sat ve portföyü koru der. İki çatışma arasında hangisinin galip geleceğini gelecekte bulacağım.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Kesinlikle katılıyorum hocam. Tamam bu piyasa hızlı bir piyasa geleneksel şirketler gibi 10 yılda bir yere gelmiyor ama bugün çıkan bir projenin hak ettiği yere gelmesi 2 sene sürer. İnsanlar bunu anlamıyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Vakit bu piyasa da herşey demektir.Bir günde x3'ler havada uçuşuyor.Duygusal bakmamak birinci kural olmalı.İki türlü yatırım şart.Biri uzun vade biri kısa vade.Kıs vadede Binancenin coinleri iyi kazandırıyor.Binanceye girmişse iyi bir takiple her coinden kazanmak mümkün.yeterki nereye kadar düşüp nereye çıkabileceğini iyi analiz etmek mesele.
member
Activity: 364
Merit: 10
Aylardır sabrettik yükselişi bekledik ve hiç bir zaman vazgeçmedik çünkü biliyoruz ki bu teknoloji ortaya atılan bir çok spekülatif iddadan çok daha fazlası. Umarım eski güzel günlere bir an önce döneriz.
member
para yatırmadan emek ile bounty den kazandıklarımız için beklenir ama para yatırıp aldığımız coinlerin düşmesi fena can sıkıyor...
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Sabır sabır bir yere kadar amam arkadaşım insanlar bıktı sıkıldı daha ne kadar sabredecekler her şeyin vakti var diye diye ayak uydurmaya çalışıyoruz ama olmuyor artık kuruduk bittik
member
Activity: 933
Bu piyasada sabır çok önemli tüm umudunuzu kriptoya bağlamahın normal hayatınızı yaşayın ama bir gün kripto egemen olacak gibide araştırın yatırımınızı yapın. 2010 2017 arasındada bir çok kez bu piyasadan bi halt olmaz denöitir hemde 10 larca kez ama bu piyasa unutmayın 10 ileri 2 geri böyle giecek
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Hızlı bir şekilde ilerlerken bir anda bu kadar uzun süre durağan ve aşağı yönlü bir eğilim olduğu için ister istemez sabırsızlıklar oluyor, herkes bi çıkış yolu ararken bir anda yükselecek gibi duruyor artık hareketlenmesi gerek piyasanın.
member
Activity: 378
Merit: 11
Valla sabır sabır dişlerimiz kırıldı bıçak kemige dayandı artık yeter diyorum ben zamanında 80-90k dolarımız varken artık 5-6k dolarımız var çok düştü ve dahada düşmeye devam ediyor altcoinler, ne zaman yükselecek diye bakıyoruz ama yükselecek gibide durmuyor şerefsizler
jr. member
Activity: 266
sene 2013 bitstamp 1150 dolar tepe ve 150 dolarda dip oradan çok yavaş yükseliş hareketi. tam 13 ay düşüş sürdü. 2015 Ocak ayı ve bugüne kadar bahsettiğim borsa üzerindeki grafiğe bakın. ne kadar yavaş yükseliş gösteriyor. yani 1 senesi bitiyor. bunu 3 sene daha uzatma durumları var.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Bende sabredenin kazanacağına inananlardanım da bilemiyorum artık bu sene geçen senelere falan benzemiyor korkutucu bir sene geçirdik inşallah yakında yüzümüz güler de biraz nefes alırız ama genel olarak pek de umut yok gibi
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
"Sabreden kazanır" bu piyasanın özetidir. Forumun %95'i sabırsız. Bekleyemiyor. 1 haftada zengin olmak istiyor. 1 yıl 2 yıl diyince "höhehehehııııhhhaaaa" yorumları geliyor. Kardeşim 2010'da btc alan adam 2017'de milyoner oldu. Sen de bi zahmet 3-5 sene bekle.
full member
Activity: 728
Merit: 151
biraz muğlak bir kavram oldu bu sabır işi ... tabi şu da var şimdi bu aldığın coinlerle döner alırsan yarın ola ki değerlenirse arkasından bakar ağlarsın haliyle.ama gerçekten hiçbir boka yaramayacak vurkaç token/coin de olduğu için oradaki ince çizgiyi görebilmek de lazım.olay da orda

dönerci olma efsane ol  Tongue Tongue Grin
member
Activity: 602
Merit: 12
Sabir sabir sabır valla sabır taşına döndük. Boğa geldi gelecek derken karıncayı bekler olduk. Inşallah şu piyasalar yeşillenir artık
full member
Activity: 630
Merit: 102
Sabırlı olmak tabi ki çözüm yalnız unutmamamız gereken bir konu var ki 50-100 tane konu etrafına binlerce coin yaratılmış. Yani 1 konuda başabaş 3 ekip olsa desek elle tutulur 150-300 coin anca vardır. Doğru coinde yatırım yapıp sabretmek lazım
member
W12 – Blockchain protocol
Bende katılıyorum size söyledikleriniz çok mantıklı. Ama şimdi işte bu çöp olmayacağına inandığımız coinlerden dediniz ya. İşte onlar hangileri. Bütün coinlerin çöp olma durumu söz konusu sonuçta. İllaki ilerde bu piyasa koşmayı bırak uçmaya geçecek ama ne zaman.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
sana katılıyorum kardeşim zamanı geldiğinde çoğu kağıt para kullanılmaz olacak
teknoloji ilerledikçe kripto para işi daha yayılacak insanlar parayı kullanmaz hale gelecek
parada devlet lerin bastığı bir şey devlet güvenceli
member
Activity: 532
Merit: 12
Bende katılıyorum aynen. Borsa da bir tabir vardır aynı anda 9 bayan i hamile bırakan bile çocuk 1 ayda doğmaz 9 ay geçmeli. Aklıma bu gelir ve sabrederim.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Sabır etmek çok önemli tabiki.Şuanda zaten bozduğumuz şeylerin değeri olmaz.Piyasanın toparlanması için zamana ihtiyacı var.Sabır eden kazanır demişler  Smiley
jr. member
Activity: 308
Tabi ne zaman nerede sabır gösterip nerede satıp tekrar nerede adet arttırarak almayı bilmekte trader olma yolunda emin adımlarla gitmedir.Sabır ile beklemek ve doğru hamleler yapmak kazanmak için güzel adımlardır.
Pages:
Jump to: