Pages:
Author

Topic: Herşeyin vakti var yeter ki sabırlı olalım - page 3. (Read 987 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Koskoca atasözü bile var. Sabreden derviş muradına ermiş kim kısa yoldan milyoner olmuş ki siz olacaksınız biraz mantıklı düşünün. Piyasa da hazır yavaş yavaş hareketlenmiş bu tarz konular çok gelecektir
full member
Activity: 300
Merit: 103
Kesinlikle öyle. hiç bir piyasa sabırsızları barındıracak durumda değil. Sabırsızlar çekip gitmeli ki sabırlılar kazansın. Herşeyin bir vakti olduğu gibi tekrar yükselişinde bir vakti vardır.
newbie
Activity: 129
Merit: 0
zaten sabırsız olanlar bu piyasadan kaybolup gidecekki bekleyenler kazanmaya devam edecek sabırsızlaırn yeri değil buralar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Vakti 2019 gibi görüyorum ben piyasa o zamanlar yükselicektir en geç 2020 olabilir bu ama o zamana  kadar kesin yükselmesi lazım düğün var para lazım bizede evlencez la neyle yapcaz düğünü
full member
Activity: 413
Merit: 100
Bir seneye yakın zulmediyor piyasa bize, ama başlıkta bahsedilen şey çok mantıklı bir süreç, bir yıl bizim için uzun ama böyle bir piyasa için kısa bir zaman dilimi.
member
Activity: 182
Merit: 10
bu piyasa sabredenin sabredemeyenden kazandığı bir platform sabır en önemli etken sabredemediğimiz zamanlar zarardan başka bir durum ortaya çıkmıyor ne yazık ki bunu bizzat tecrübe ettim ve yaşadım
member
Activity: 933
Adam haklı her yaşanması gereken şeyin bir sıralaması vardır ve sırasıyla yaşanır o nedenle sabreden kazanacaktır bu ayı sezonu yaşanmalı hemde uzun bir süre fakat sıçrayış çok yükseklere olacak bu kez
full member
Activity: 297
Merit: 101
Geçen sene yaşanmamış olsa bu anda ne konuşuyor olur hangi hayalleri kuruyor olurduk diye düşünmeden edemem. Her kriter 2017 yılına göre şekilleniyor hata belki burada. Anı yaşayalım fırsatları kullanalım.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Sabretmek önemli ama bir çoğumuz zengin insanlar değiliz ve önümüze çıkan fırsatları da değerlendirip ufak tefek de olsa kazançlar elde edip kendimize bir yol çizmeye çalışıyoruz. NE yazık ki piyasa koşulları geçen seneki bu zamanlara göre daha kötü ama hep böyle gidecek değil illa ki bir zaman düzelecek
full member
Activity: 462
Tabi ki sabırlı olan kazanacaktır  ama bunun süresi de önemli. Bu sene geçen senelere göre daha uzun sürdü  inşallah yakında yüzümüz güler de biraz nefes alırız ama genel olarak piyasa çok iç açıcı gözükmüyor
member
Activity: 364
GR
Kesinlikle katılıyorum,  sabırlı olan parayi goturur bu piyasada.  Ama ne yazık ki çoğu kişide bu sabır yok.  Genel olarak bizim milletimiz tez canlidir.  Ve heyecanına çoğu zaman yenik düşer.
member
Activity: 574
Merit: 34
Yani döner ekmekçiler  var onlar dışında herkes bunu yapıyor zaten Smiley Doğru bir bakış açısı aynı fikirdeyim sabretmeden hiç bir şey olmuyor. Beklemek çok zor olsa da bu piyasa için olmazsa olmazlardan sabırsız iseniz zaten zarar etmek kaçınılmaz. Piyasa 2013 yılında ilk adını duyurduğunda sabretmeyenler pişmandır mutlaka 10 000 BTC pizzacılar oldu. Bir bilmeceye bir sürü BTC dağıtanlar da şimdi mumla arıyorlar yada miningle  Grin Elinize geçenleri döner parası iken satmayın bırakın sakız parası olsun ilerleyen zamanlarda projeye bağlı olarak iyi iş çıkarırlarsa bir dönerci açacak kadar kazandırır bol kazançlar Smiley
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bir çok coinde stop olmuşumdur fakat ya sabır diyip elimde tuttuğum 3 coin var ki "wabi,cpc,snov" bunlar resmen beni batırmış durumda.Usd olarak %85 altında kayıp yaşayan yok resmen erittiler beni.Sabırsız olmak bazen daha iyidir.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Sabır kesinlikle bu piyasada en öenmli şey, trendlerin hiç birisi sonsuza kadar devam etmez bu aşikar ama asıl soru işte içinde bulunduğumuz bu düşüş trendi ne zaman kırılır. Sanırım herkesin iyice umutsuzluğa gömülmesini ve tepeden alanlara ellerindekini sattırmayı amaçlıyorlar. Bence sanırım o noktaya henüz gelmedik, bu yüzden bu sancılı süreç bir süre daha devam edecek gibi.
member
Activity: 252
Merit: 11
Sanıyorum ki şuana kadar sabrını sınırlarına kadar zorlayıpta bu piyasada kaybeden yoktur. Tabii bu sabır denilen zaman ile de paralel doğrultuda olan bu kavramın bir ölçütü var mıdır? Kesinlikle yok. Satmadığınız sürece zarar etmiş olmazsınız. Yükselince satıp kar edince sanırım buna da sabırlı yaklaşımın ürünü diyorlar.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
sabır borsanın olmazsa olmazıdır sabredenler sabredemeyenlerin parasını kazandığı bir platform diyebiliriz her coin bir gün değerlenecek veya her coin bir gün çöp olacak diyemeyiz öncelikle projelerine ne amaçla çıktıklarına yol haritalarına vs bakmak gerekir buradan bir tahminde bulunulabilir
full member
Activity: 504
Merit: 120
Sabır, sabır, sabır... Sürekli yazılıyor ama iş gerçeğe gelince o kadar kolay olmuyor. Çünkü birçok kişi kaybedince üzüleceği paralarla işlem yapıyor ve bu da kararlarını etkiliyor. Bir de piyasaya yeterince güven yok, sanki herşey bir anda yok olup gidecekmiş gibi hissediyoruz sanırım Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Sabırlı olmak şart bu işte.Her an herşey olabilir yeter ki doğru coinde olalım.Doğru coinde olanlar en az x10 yapabilir piyasa düzeldiğinde.Elindekini kaptıransa öylece seyreder.Şu an elimdeki bazı coinlerin artışından altcoinlerin özellikle gelecek yapanların toplandığını görüyorum fiyat artışlarından.Oyster(Prl) bulundurduğum coin bir haftada x3 yaptı.Özellikle iş yapacaklar başta toplanıyor.O yüzden sabır şart.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Bounty kampanyasında çalışıp forkdelta borsasında bedavaya satan paraya aşırı ihtiyaç duyan kişidir veyahut pazarı anlamayan elindeki tokenlerin değerini bilemeyen kişidir. Asla satmayın uzun beklemeyi göze alın.
member
Activity: 448
Merit: 33
Şu anda elimdeki bountyden gelen tokenleri yok pahasına satmıyorum. Zaten diplerde 10/20/30 dolar civarında seyrediyor. Bu paralara neden satayım ki?
Bazen de 10/20 dolarlık tekenleri bozdurup hydro alıyorum. Hydroya 2 yıl ömür biçtim. 2 yıla kadar bekleteceğim. (ani yükselişlerde satıp tekrar alttan alma ihtimalim her zaman var). Bakalım neler olacak.
Pages:
Jump to: