Pages:
Author

Topic: Hiç İnternetten Tanıştığınız Birisi İle Buluştunuz mu ? - page 3. (Read 1823 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 100
2-3 yıl konuşup buluşmaya cesaret edemediğimi bilirim çünkü aynı kişi olmamasından korktum
member
Activity: 392
Merit: 13
internetten konuştuğum kişi sayısı bini görüştüğüm kişi sayısıda yüzü geçmiştir Smiley bu konuda tecrübeli bir insan olarak bir çok sosyal medya aracı kullandım haricinde istanbul net vsvs . şuan en popüler uygulamada tinder büyük şehirde yaşıyanlar çok fazla ekmek yersiniz Cheesy
newbie
Activity: 196
Merit: 0
İstisnalar kaideyi bozmaz derleeer Smiley Benim fikrimce internetten biriyle tanışmak da buluşmak da mantıklı değil. Elbette iyi güzel insanlar da vardır içlerinde ama Yüzünü gördüklerimiz neler neler yapabiliyorken görmediklerimize nasıl güvenelim?
member
Activity: 98
Merit: 10
Etrafında karşı cinsten bir sürü kadın varken internete gerek yok. Akıllı bir sevgili bulun, interneti boş verin.
newbie
Activity: 126
Evet tanıştım farklı oluyorlar yani resimlerden aklındakilerden
 :)kitap satacağım kişi ile buluştuğumda mesela
newbie
Activity: 23
Lisede msnden yaptığım iş Grin
full member
Activity: 238
Merit: 105
Şahsen benim öyle bir tecrübem olmadı ancak çok yakın bir arkadaşım geçen gün İnsta üzerinden bulduğu bir kız ile tanıştırdı. Olay biraz garip oluyor açıkçası. Karşı taraf tam bir kapalı kutu geldi bana. İstanbul gibi 20 Milyona yakın kişinin yaşadığı şehirde çok farklı hayatlar ve insanlar karşına çıkabiliyor.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ergenlik zamanımda olmuştu iki üç tane buluştuğum kız ama sonrası olmadi tabiki
member
Activity: 177
Buluşmam doğru bulmuyorum..
newbie
Activity: 98
evet ya yaşça çok büyük olmasına rsğmen çocuk gibi görünüyordu hiç unutamıyorum tabi onun verdiği heyecan da bi başka
jr. member
Activity: 188
Merit: 8
Öyle bir niyet kurdum ama sonra cesaret edemedim vazgeçtim..
member
Activity: 155
Bulusmayan yoktur sanırım  malum teknoloji devrindeyiz Undecided Benim bulustugum kızlar genellikle instagram güzeliydi gerçekte görünce alakası yoktu tabi
member
bulustum. hatta cok uzun sureli iliskilerim de oldu bu sekilde. ilk bulusmada kesinlikle dikkatli olun. evde gorusmeyin bir sure guven olana kadar. evde yediginize ictiginize de dikkat edin.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
bir sefer buluşma yerine gitmiştim ama kız gelmemişti Grin
newbie
Activity: 42
kız erkek hertürlü insanla tanıştım buluştum görüştüm öpüştüm çok şeyler oldu.artık ben internetle gerçek hayattaki insanlar arasında fark görmüyorum.
jr. member
Merit: 3
buluştuk birçoğuyla da güzel arkadaşlıklarım oldu. hala görüşmeye devam ettiklerimde vardır.
member
Activity: 240
Evet tanıştım hiçte pişman olmadım .
member
Activity: 94
ah anılar 1 kere görüstük 4.senemiz artık ne olduğumuzu bilmiyorum ama mesafeden dolayı arkadaş kalmak zorunda kaldık
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
2 kişiyle bende buluştum. Tabi lise yıllarında biriyle hiç ilişki yaşamadan bitti diğeriyle 1.5 yıl kadar bir iliskimiz oldu sebebsizce ayrıldık Sad
newbie
Activity: 19
Tinder'dan buluştuğum olmuştu 2 3 kere.Hepsi de fos çıktı.Bi kere instagram tinder falan burdaki fotolarda eğer çok parlak çıkmışsa çok filtreliyse emin olun o kız o fotodaki insana benzemiyor.O yüzden buluştuğunuz zaman benim gibi hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz:D
Pages:
Jump to: