Pages:
Author

Topic: Hiç İnternetten Tanıştığınız Birisi İle Buluştunuz mu ? - page 4. (Read 1823 times)

member
Activity: 62
Merit: 10
Genelde foto gibi çıkmaz.
member
Activity: 154
Merit: 16
Günümüzde sosyal medya ile içli dışlı yaşıyoruz . İnstagram , twitteri geçtim birsürü tanışma programı mevcut storelerde . Biliyorum sizler de kullanıyosunuz  Cheesy . Buralardan hiç buluşma evresine geçip de hayal kırıklığına uğrayan ya da sağlam bir ilişkinin temellerini atan var mı ? Hikayeleri bekliyorum   Grin

sonu hüsranla biten bir buluşma yaşadım Smiley foto mersedes kendi Anadol Smiley
member
Activity: 276
çoook Cheesy ama retrica dan bi dönem baya bi çektim Cheesy ulan bu fotoşop cıktı mertlık bozduldu be...
member
Gerek duymadım, bir kere deneyebilirim.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
Hayatımda hiç başıma gelmedi ama eminim fotolarındakinden çoook farklı biri çıkacak olduğudurr Smiley
member
Activity: 239
Merit: 14
evet ve güzel arkadaş olduk ailecek görüşüyoruz artık ve iyiki tanımışım diyorum.
newbie
Activity: 56
dikkatli olmak lazım karşına ne çıkacağı belli olmaz  Grin
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Sosyal platformlardna tanışıp yaşadığı yer uzaktaydı, tabii uzaktan ilişki yürümedi 1 sene sonra arkadaş olarak devam ettik ve halen de ediyoruz, haziranda İstanbul / Ankara yolcusu olup buraya taşıncak buluşcaz bakalım Smiley

Ama iyice araştırmadan sevgiliğe bağlamayın.

Arkadaş olaraksa buluştum birisiyle ve gayet iyi bir insandı halen de çok sıkı bir dostuz ve sık sık görüşüyoruz Smiley

İnsanlara şans verip denemek lazım.
newbie
Activity: 36
Güzel kızlar onlinedan buluşmuyor genelde bi alt seviyeler geliyor sebebide güzel kızlara reelde zaten yazıyor olmaları
newbie
Activity: 12
Buluştum genelde beklentini düşük tutmalısın ama iyi çıkarsa sevinirsin mutlu olursun
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
birtane olmuştu sene 2013 yada 2014 kızın efsane birşeydi buluşmaya bi gittim abi herşey aynı ancak kaşlar farklı müziğe ritim tutar gibiydi kaşları tik gibi birşeyi vardı alışamadım o haline sonra muhabbeti kesmiştik Cheesy
member
Activity: 110
buluşmak ne kelime  evlendik şimdi 3 yaşında çocugumuz var klasik bir olsada =)
newbie
en yakın arkadaşlarımdan biriyle instagramda tanışmıştık. ortak ilgi alanlarınız olduğunu fark etmenin en kolay yolu sosyal medya ve internet.
ortak takip ettiğiniz hesaplar varsa muhabbet kuracak çok şey bıulunuyor Smiley
newbie
Activity: 126
Ben çok kere buluştum, hiçbirinde de başıma kötü bişey gelmedi Smiley fazla korkak ve çekingen yaklaşıyoruz, relaaxxx Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Sakata gelmeyin organ mafyası vs dikkat etmek lazım şakası bir yana  Undecided
member
Activity: 210
İnternet sayesinde çok farklı insanlarla tanışmış oluyorsun. İnternetten tanışıp da evlenen çok kişi duydum. Şans işte nerden ne geleceği belli olmuyor.
member
Activity: 252
erkek arkadaslar vardı onlarla  bulusmustuk. güzel olmustu farklı tarzdakı ınsanların bır araya gelmesı.
newbie
Activity: 56
evet hatamı doğrumu bilmem ama buluştum hatta şimdi arkadasız sorunda hiç olmadı
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
çok buluştuk bayan veya erkek Cheesy ama özellikle bayan soruyorsan yok yorum yok .

ama erkek dost arkadaş kazandık halende arkadaşlığımız devam ediyor bazen ortak oluyoruz bazende sırdaş ama önemli olan samimiyet herseyden önce

bayan konularında bir sey diyemem Cheesy o sizin tercihiniz .
member
Activity: 77
Aslinda bu tarz programlarda tanışmanın disarda tanışmaktan tek farkı, sanal ortamda yalan soylemek cok daha kolay olduğundan kaldırılma riski. Disarda tanıdığınız birinin de kandırma riski olduğuna gore sanal ortamda da guzel bir ilişki yaşama yüzdesi her iki durumda da aynı. Benimde cok onayladigim durum degil ve sebebi aşkı sipariş edemeyiz degil mi?
Pages:
Jump to: