Pages:
Author

Topic: Hiç İnternetten Tanıştığınız Birisi İle Buluştunuz mu ? - page 6. (Read 1823 times)

hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Yokta acikcasi merak ediyorum nasil oluyor ya beklemedigin gibi cikarsa napacan belli edecenmi yoksa idaremi etcen

Kardeşim göz var nizam var, swarm var. 🙂
Sadece surat fotosu atanlardan uzak duracaksın.
member
Activity: 182
Merit: 10
Yokta acikcasi merak ediyorum nasil oluyor ya beklemedigin gibi cikarsa napacan belli edecenmi yoksa idaremi etcen
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
tanıştım baya tanıştım devir bu
full member
Activity: 230
Merit: 100
Hiç düşünmedim internetten birisiyle buluşmayı çünkü beklenti büyük olursa hayal kırıklığıda büyük olur bence...
member
Activity: 96
ne hayaller söndürdün be instagram  Cheesy
newbie
Activity: 82
Merit: 0
üniversitedeyken yakın arkadaşım bir kızla buluşmuştu bu şekilde fazla buluşma fırsatları olmayınca muhabbet kanka muhabbetine dönmüştü
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Soruyu tam yerinde sormuşsun. Gerçek hayatı olmayan nerdler internetten manita yapamazsa başka şekilde hiç yapamaz. Smiley
full member
Activity: 210
4 kez buluştum 3 tanesi sonradan öğrendiğim kadarıyla evli çıktılar. 1 tanesi başıma bela açtı desem yeridir.
full member
Activity: 616
Bana saçma geliyor açıkcası sosyal medyada bulup mutlu aile oldularsa ne mutlu onlara ama şu devirde çok zor
Profile bayan fotosu koyup erkek çıkıyor erkek fotosu koyup bayan çıkan var neye güveneceksin maksat zaman geçirmek deyip sohbet edebilirsin fakat buluşma çok akıllı mantıklı gelmiyor açıkcası
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Ben hiç yaşamadım böyle bir şeyi ama en yakın arkadaşımın başına geldi buluştular tanıştılar kaynaştılar evlendiler şuan 1 kızları bile var ailecek gider geliriz de çok severim oğlanıda kızıda Cheesy
member
Activity: 268
Merit: 12
evet hatta bir yıla yakın birlikteliğimiz oldu sonra ayrıldık bazı sebeplerden dolayı başka da netten tanıştığım olmadı.
member
Activity: 84
Hiç buluşmadım. Buluşma gereğide duymadım. Çevremde yeterince insan var onlar yetiyor. Fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
member
Activity: 84
ben buluşmadım ama arkadaşlarım buluştu iyi srkadaşlıklarda edindi kötüde. Ama gerçekten samimi arkadaşları var şuan.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
İnternetten tanışıp yazıştığım insanlar çok oldu . Ama hiçbiriyle buluşmadım. Bazıları benden , bazıları karşı taraftan kaynaklı olsa da , şu an düşününce iyi yapmışım diyorum.
member
Activity: 140
Buluştum tabi. Hatta ileri seviye ilişkkiler bile yaşadım. Çok iyi arkadaşlardan da edindim.
member
Activity: 336
Merit: 11
Dün görüştüm, olumsuz bitti.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
buluşmak ne kelime hacı , anladın sen onu  Roll Eyes
member
Activity: 63
Belki bu konuda çok önyargılıyımdır fakat ben bu internetten tanışma buluşma işine çok karşıyım. Tanışık olduğun biriyle sosyal medyadan konuş ona lafım yok ama hiç tanımadığın biriyle sosyal medyadan tanışarak buluşmak bana çok saçma geliyor.
Sanal alemin arkasında istenilen kişi olunabiliyor bu yüzden her süprize hazırlıklı olmak lazım ama yine de önyargılı olmamak lazım
member
Activity: 70
Kızlara harcadıgım zamanı iş yapmaya harcadıgımda en son evime kasa almıştım.
member
Activity: 70
Belki bu konuda çok önyargılıyımdır fakat ben bu internetten tanışma buluşma işine çok karşıyım. Tanışık olduğun biriyle sosyal medyadan konuş ona lafım yok ama hiç tanımadığın biriyle sosyal medyadan tanışarak buluşmak bana çok saçma geliyor.
Pages:
Jump to: