Pages:
Author

Topic: Hiç ölüm korkusu yaşadınız mı? - page 3. (Read 480 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 17, 2019, 10:13:47 AM
köylüden mantar almıştım. Taze yeni koparılmış çok belliydi. Yediğim akşam gece yarısı aşırı terleme ile uyandım(yaz mevsimiydi) balkona çıktım ama terlemem geçmiyor. Direk aklıma mantar zehirlenmesi geldi. Araştırdım belirtiler arasında ateş terleme geçiyor. ama midem bulanmıyordu. Duş aldım falan neyse 1 saat uyuyamadım. En ufak bir baş agrım yada mide bulantım olsa hastaneye gidicem ama bide salak gibi kalmakta var herneyse sonra uyuyakalmışım. Uyandıgımda yaşıyordum:) Ama hayatımda hiç öyle bir korku yasadıgımı hatırlamıyorum.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 17, 2019, 09:47:58 AM
2015 de kıymalı ıspanaktan zehirlenmiştim acile gidene kadar kendimden geçmiştim sanırım en yakın olduğum zaman bu zamandır. 4 gün kadar hastanede kalmıştım ve kabus gibiydi gerçekten. ıspanak zaten zehirliyor ama kıymalı ıspanak daha zehirleyici olabiliyormuş. 2015 den sonra kymalı yemek ve ıspanak artık tüketmiyorum
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 17, 2019, 09:33:16 AM
Haydaaa buda nereden çıktı demeyin 3 yıl önce yaşadığım bu korku bana son 15 gündür yeniden musallat oldu.
Malum @wolwo hocamın sağlık köşesi adlı başlığında yazmıştım. Bende hafif olmakla beraber 3 haftadır kafa ağrısı vardı. ( Tabi zaman geçtikçe ben bu ağrıyı beyin tümörüne yorara oldum. Ve beni aldı bir ölüm korkusu. Aniden ter basıyor, elim ayağım titriyor. Gece uykusu yok denecek kadar az. Yani 12 de uyusam saat 02 de uyanıyorum. Bekle ki uyuyasin. Gidip çocuğu kontrol ediyorum. Ben ölürsem ne olur oğluma diye kendimce düşünüp ağlıyorum. Vs vs.

Geçen gün nöroloji doktoruna gittim o da mr dedi. Sonra psikiyatri doktoruna gittim. Psikiyatri doktorunun. Verdiği ilaçları kullanmaya başladım ve o günden bu yana yaklaşık 5 gün geçti kafam çok nadir ağrıdı. Ve rahatladım diyebilirim.
Arkadaşlar günümüzün en boktan hastalığı stres.

Mr çektirdim sonucu cuma günü çıkacak şimdide beni mr sonucunda beyin bulunamadı gibi bir sonuç çıkarsa ne yaparım korkusu sardı. 😄😄😄

İşin şakası Allah kimseyi strese sıkıntıya sokmasın. Çok zor sadece şahıs için değil çevresi için özellikle eşim çok çekti benim bu korkularımdan. Herşeyin başı sağlık arkadaşlar. O esnada ne boğayı düşündüm ne de başka bir şey...
Pages:
Jump to: