Pages:
Author

Topic: Hindistan, Kripto Paraları Vergilendiriyor - page 6. (Read 2389 times)

full member
Activity: 286
Merit: 100
Bizim ülkede de yasaklama ya da vergi alırlarsa bu iş patlar. İçimden bir seste bu sene Türkiye'de bu iş patlayacak diyor. Kimileri bu bitcoin işini bırakır. Kimileri de parayı vergi kesmeyen ülkelerin borsaları üzerinde işlem yapmaya çalışır. Hatta yurt dışına gidip parasını çekmeye çalışanlar bile olacaktır.
full member
Activity: 276
Hindistan dünyadaki en büyük ekonomilerden birine sahip. Uç hayatların yaşandığı ülke, bir tarafta zenginlik diğer tarafta fakirlik var. Kripto paralara vergi koymaya ihtiyacı yok, tam tersine destek gerekiyor.
member
Activity: 476
Merit: 75
Yazılım dünyasında adından söz ettiren Hindistan bu işi yalnızca vergi olarak göremez bence. Vergi kadar teşvik durumları nasıl bilen varsa anlatsın.
member
Activity: 186
Merit: 10
Biri vergilendiriyor diğeri ise yasaklıyor diyor. Hangisi doğru bunun? Şu anki düşüşün Hindistan'ın kriptopara borsalarına para transferlerini engellediği üzerine olduğu söyleniyor. Hindistan kriptopara piyasasında o kadarda etkili bir ülke değil.

Bende bunu yazmaya geldim yasaklıyor diye okudum başka yerde yine vergilendirme yasaklamadan iyidir her ne kadar sevmesekde vergi işini.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Biri vergilendiriyor diğeri ise yasaklıyor diyor. Hangisi doğru bunun? Şu anki düşüşün Hindistan'ın kriptopara borsalarına para transferlerini engellediği üzerine olduğu söyleniyor. Hindistan kriptopara piyasasında o kadarda etkili bir ülke değil.
full member
Activity: 602
Ne demek vergi gelsin hocam gözünüseveyim yapmayın. Düğün takılarından da verfi alınsın mı yahu ülkede vergi alınmayan eşya-yer-alan kalmadı hatta verginin vergisini veriyoruz. insaf yahu
member
Activity: 182
Ben verginin gelmesini istiyorum tabii makul seviyelerde tutulmak şartıyla zaten geleceği de kesine yakın bir ihtimal ama oranlar fahiş olursa herkes kaçırma yolunu arar
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yüzde kaç alacakmış bir bilgi var mı arkadaşlar? bizde olsa yüzde 60 dan olmaz.

biz bu paraları kart projeleri hayata geçmeden harcayamayacağız demek ki. Sad
member
Activity: 252
az kaldı Türkiye'de de vergilendirilmesine. çok az kaldı.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bu vergilendirme işi çok moda oldu özellikle de Avrupa dışı ülkelerde vergilendiriyor
Çok yakın zamanda Türkiye de de vergi gelecektir
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
vergi gelirse bu işin boku çıkar
member
Activity: 574
Merit: 14
alsınlar, almasınlar demiyoruz da tutup da yüksek oranlarda vergilendirme yapmasınlar. 100 bin lira kazandın diyelim 30 bin lirası vergiye gidiyorsa bundan ne anladık? riski alan yatırımcı vergi almakta hiçbir riski almayan ise devlet görevlileri. insanları cezbedecek vergi oranları getir ki onlar kendiliğinden vergilendirme sistemine tabi olsun.
member
Activity: 700
Merit: 56
Vergi ülkeyi ayakta tutar Eyvallah da. Bizim ülkemizde vergi olayını fazla abarttığımızdan ötürü hiç gelmesin istiyorum. 1 e 5 alma zihniyeti var. bir ürünün yurtdışı fiyatı bin tl ise bizimkiler de üzerine bin daha koyuyo. Bu vergi değil açgözlülük oluyor. Neyse eğer makul bi vergi alınacaksa bizim ülkemizde ben seve seve öderim. ama abartılırsa 1 kuruş bile ödememek için elden yaparım alış satışımı hadi gelsin vergi alsınlar.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Aynı durumun Türkiye'ye gelmesi kesinlikle olası. Hindistan ahalisi kripto paralara çok ilgili ve dolayısıyla iyi bir vergi geliri oluşturur devlete.
Bunu gören bizim devlet büyüklerimiz de durur mu, basar vergiyi  Cheesy
jr. member
Activity: 56
Merit: 1
Şaşırdığım şey ise bizim ülke yöneticileri hala böyle bir şeye kalkışmadı, garibime gitti.Bunlar her şeye vergi yükleyen adamlar.He Hindistan zekice bir hamle yapmış bana göre orası başka.
newbie
Activity: 58
Merit: 0
Piyasayı inkar etmiyorlar, kabulleniyorlar bu güzel. Devletlerin, kontrol edemediği bir piyasayı vergilendirmeleri çok normal.Vergileri yüksek tutup öpmeseler bari.
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Hindistan pastadan en büyüm dilimi almaya niyetli. Treni kaçırmadan hareket ediyorlar.
member
Activity: 350
Merit: 11
Crypto piyasasının en ileri ülkelerinden biri olmaya adaydır Hindistan. Cool
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
Vergilendirmesi demek en azından ülkede resmi kanal ile yasal hale gelmesi demek ülkemizde de yasal hale getirilip makul bir vergi alslar bizde rahat etsek.

makul bir vergimi  hahahaha güldürmeyin beni sizce türkiyede hangi üründe yada benzeri bişeyde uygun bir vergi varki verginin vergisini ödüyoruz.
member
Activity: 392
Alsınlar tabiki bundan 1,5 yıl önce crypto piyasasının 3 önemli ülkesinden biri hindistan olacak demiştim.
çin rusya hindistan
Pages:
Jump to: